עבור לתוכן

[ציניות] למי שעוד היה ספק כמה מסכן ה P-D 805 במשחקים [ציניות/]

Featured Replies

פורסם

אוברקלוק ל3GHZ הוא לא מטורף

ולא דורש ידע בכיוון הוולטאז' או קירור מיוחד.

• תגובות 161
  • צפיות 8.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוברקלוק ל3GHZ הוא לא מטורף

ולא דורש ידע בכיוון הוולטאז' או קירור מיוחד.

אבל גם במהירות ברירת המחדל המעבד הזה הוא מפגע סביבתי (לאדם ולחומרה), מה יקרה ב 3 גיגה הרץ? הוא יהיה קר יותר/שקט יותר?

מי שקונה את המוצר הזה לא צריך להמהיר אותו, אם רוצים דווקא מעבד אינטל חזק יותר צריך לקנות את ה 920 שהוא מוצר יותר איכותי, וגם אותו לא להמהיר, בכלל, רצוי מאוד לא להמהיר פנטיום 4.

פורסם

תעשה לי טובה, קח את הדעות שלך ותדחוף אותם במקום אחר

נשבר כבר הז** מאנשים כמוך שמבלבלים את השכל.

פורסם

תעשה לי טובה, קח את הדעות שלך ותדחוף אותם במקום אחר

נשבר כבר הז** מאנשים כמוך שמבלבלים את השכל.

הכל חוזר אליך וה _ _ בידיך.

תפנים, פאןבוי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=181066.0

פורסם

נמאס כבר ממשתמשים שחוזרים על אותם מנטרות

ואח"כ נרשמים מחדש תחת שם אחר ועושים זאת שוב. (תפוחים/ענבים/***** ועכשיו לשם שינוי, שם של צ'יפסט)

באמת שנמאס

למה כל מסעות הצלב שלכם צריכים לעבור בפורום שלי?

למה לא בפורום תצוגה וגרפיקה?

ראית פעם את הצריכת חשמל של הX1900XTX מול ה7900GTX?

זה מפגע סביבתי (לאדם ולחומרה)

למה אתה לא נדחף לכל ת'רד שם וכותב את השטויות שלך?

אני אגיד לך למה?

כי אתה פאנבוי

קשה לך בתקופה הזאת ואתה מחפש מקום להוציא את התסכול שלך.

כולי תקווה שעד 2007 זה יעבור לך

פורסם

נמאס כבר ממשתמשים שחוזרים על אותם מנטרות

ואח"כ נרשמים מחדש תחת שם אחר ועושים זאת שוב.

באמת שנמאס

למה כל מסעות הצלב שלכם צריכים לעבור בפורום שלי?

למה לא בפורום תצוגה וגרפיקה?

ראית פעם את הצריכת חשמל של הX1900XTX מול ה7900GTX?

זה מפגע סביבתי (לאדם ולחומרה)

למה אתה לא נדחף לכל ת'רד שם וכותב את השטויות שלך?

אני אגיד לך למה?

כי אתה פאנבוי

קשה לך בתקופה הזאת ואתה מחפש מקום להוציא את התסכול שלך.

כולי תקווה שעד 2007 זה יעבור לך

כשנגמרים הטיעונים השכליים מתחילות הקללות.

גם לגבי כרטיסי מסך, צריכת חשמל/פליטת חום היא ענין חשוב, אותו דבר גם שם, אין הבדל. בשוק כרטיסי המסך יש תחרות די מאוזנת, בשוק המעבדים זה שונה מהותית, יש מנופול בפועל של אינטל וציבור גדול קונה מוצר רע מתוך בורות.

"למה כל מסעות הצלב שלכם צריכים לעבור בפורום שלי?" - זה שורש הבעיה, "שלי", אתה חושב שהפורום שלך ולא של מי שחבר/גולש בו ומי שלא מיישר קו עם הדעות שלך ראוי לקללות ואלימות מילולית. חוץ מהענין עצמו שלגביו אתה טועה ומטעה אתה פשוט לא מסוגל לסבול דעה שונה מהותית משלך.

אל חשש, זה יעבור לי בקרוב משום שהפנטיום 4 ייעלם בקרוב. עוד לא הכל ידוע לגבי ה conroe, דבר אחד בטוח, זה לא פנטיום 4, הבזיון הטכונולוגי הזה נגמר.

פורסם

לא נמאס לך להירשם כל פעם מחדש לאתר?

אתה נהנה לקבל באן כל פעם מחדש?

דרך אגב, סחתיין על בחירת הניק המקורי

זה הרבה יותר טוב מה4-5 הקודמים

פורסם

אחלה בנצמארק

אבל זה כבר ניהיה ספאם כל ההוכחות של 805 הוא OC טוב מאוד ויכול להגיע ליכולות גבוהות

נראה לי שהנושא על 805 כבר מוצא די והותר...

בקש לריב פה

אני חושב שתעבירו תשיחה המעניינת שלכם לPM כי היא לא ממש מעניינת את שאר חברי הפורום עקב הרמה שירדת אליה

אני חושב שבתור מנהל הפורום(omrij) היית צריך כבר מזמן לנעול את התרד הזה

פורסם

רגע ומה אם מה שאני משחק לא עובד עם שתי ליבות?

אז אני משחק על ביצועים של 2.6ghz? מה יוצא לי מזה?

פורסם

כמה אפשר לסלף את העובדות?

עד 3.3 גיגה הרץ מפזר החום של אינטל עוד אפשר פעולה תקינה, לאחר מכן הותקן ה 9550 של זלמן שעולה בארץ 360 שקל ובאזור ה 4 גיגה הרץ עברו לקרור מים.

ב 3.3 גיגה הביצועים של המעבד הזה הם כמו של ה 840 שביצועיו דומים ל 3800X2. כלומר ב 850 שקל, אתה מקבל ביצועים של מעבד שעולה יותר מפי שתיים. בנוסף, לא צריך קרור ב 330 שקל. קרור ב 150 שקל יותר ממספיק כדי להחזיק אותו בקלילות גם ב 3.6 גיגה.

גם במהירות ברירת המחדל הפנטיום 4 זאת מכונת חום ורעש אבל כאשר רוצים לעשות בכוח "הו הא מה קרה" הכל כשר. אינטל תקועה עם עודפי פנטיום 4 במחסנים ומחפשת פראיירים לדחוף להם את הסחורה.

אני לא חושב שמי שקונה 805 הוא פרייר. אני חושב שאם כבר אז מי שקונה היום 3800X2 הוא פרייר כי הוא יכול לקבל מעבד עם ביצועים דומים בחצי מחיר כולל קרור טוב.

קהל היעוד העיקרי של המעבד הזה הוא ממהירים לשם המהרה - כלומר, "תראו כמה הצלחתי להמהיר את המעבד הזה", לשימוש אמיתי זה מוצר ללא קהל יעד, לשימוש כללי/משחקים עדיף סמפרון חד ליבה זול ויעיל, לשימוש מקצועי/משחקים ברמה גבוהה עדיף אתלון 64 3800+ X2.

קהל הלקוחות של המעבד הזה מתחיל באנשים שרוצים ליבה כפולה, כלומר מעבד עם הרבה יותר כח מה 3200 המיושן ומוכנות לעתיד וכלה באנשים שמוכנים לעשות OC פשוט ביותר ולקבל ביצועים של מעבד שעולה פי שתיים.

אבל, כמו שאמר עומרי, לא ממש יעזור לך. כרגע אינטל היא זו שנותנת את המעבדים הכדאיים, ונראה שגם בעתיד הקרוב בינוני זה יהיה הקייס היות וכרגע אין תשובה לקונרו, וגם לא צפויה אחת בעתיד הקרוב. אני מבין שבתור מפוטר\מתוסכל אינטל יש לך בעיה קשה עם זה, אבל TOUGH LUCK.

רגע ומה אם מה שאני משחק לא עובד עם שתי ליבות?

אז אני משחק על ביצועים של 2.6ghz? מה יוצא לי מזה?

הגיע הזמן שתקרא את הבנצ' שנמסיס הביא ותפנים שזה לא ממש משנה. מה שמשנה זה כרטיס המסך. זה כמובן בהנחה שאתה יודע לקרוא.

פורסם

רגע רגע

יש מצב שהכרטיס מסך מנצל את הכוח של שני הליבות ביחד ואז הוא מנוצל יותר ועושה יותר מחד ליבה?

פורסם

כן אבל כרגע במעט משחקים

אני יודע שקוויק4 עם הטלאי החדש מנצל שתי ליבות

פורסם

אני יודע שאובליביון משתמש גם בשתי ליבות

רגע אז אם הכרטיסים משתמשים בשתי הליבות, הם עדיין לא מנוצלים עד הסוף? אפילו בדגם הכי חזק?

פורסם

OMG,אחלה מעבד,אחלה ביצועים.

מעבד חיה.

המעבד המשתלם שיש בשוק היום. :yelclap:

ממש אוברקלוקר טוב.

אגב,הוא בקלות יכול להגיע ל3.0GHZ אני מניח,ויותר.

פורסם

דווקא נראה לי שה 920/930 הוא מעבד יותר משתלם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים