פורסם 2006 במאי 2819 שנים דרך אגב למה המחשק מגיע עם כל כך קצת מפות ל SP??ששמים קאסטום פליי יש אולי איזה 10-12 מפות מקסימוםיש עוד איזה תפריט עם עוד מפות שאני לא מחפש בו?המשחק בא עם ערכה של עורך ויוצר מפות?יש כבר מפות חדשות ברשת?
פורסם 2006 במאי 2819 שנים אין אדיטור בכלל...זה פשוט בושה!כל המשחק הזה לא שווה בלי אדיטור...אין פשוט על העומק והמשחקיות הכיפית של 3
פורסם 2006 במאי 2919 שנים שלב רביעי בקמפיין הראשון איפה אני לעזעזל מוצא את Nicolai הזה?!ליד הטירה של האדומים... למטה במפה. אתה צריך לכבוש גאריסון ואז הוא כבר יבוא לבד.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים Heroes2 יצא ישר עם אדיטור? כי זכור לי שהאדיטור בא מאוחר יותר.יכול להיות שאני טועה.בכל מקרה יעשו אדיטור אל תדאג אין סיכוי שלמישחק כזה לא תהיה אפשרות לעשות מפות.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אבל למה להוציא משחק כשחסר לו אחד המאפיינים הכי חשובים במשחק כזה?הרי זאת הסיבה שהירוס 3 שרד ועדיין כיפי היום, בגלל התוכן שמשתמשיםעשו לו ופרסמו באינטרנטשלא נדבר על הכמות המסכנה של מפות שיש בהירוס 5...כ"כ קצת מפות, וכ"כ קצת אפשרויות יש שם...זה פשוט לא כיףאישית, אני התחלתי לשחק שוב בהירוס 3 והוא הרבה יותר כיפינכון, אין אפקטים ויזואליים מגניבים והגרפיקה לא משהו, אבל המשחקיות הרבהיותר כיפית, וזה מה שחשוב
פורסם 2006 במאי 2919 שנים הדבר הכי טוב שיכלו להמציא להירוס 3 זה המוד המפורסם כל כך WOGאו WAR OF GODפשוט מ-ד-ה-י-ם!!!אחי תוריד את המוד הזהפשוט אין מילים10/10מוסיף מלא אפשרויות חדשות ומגניבות למשחקהוא די משנה את המשחק עצמו אבל רק לטובהתוריד אותו ממש פצצה!!
פורסם 2006 במאי 2919 שנים חברה תסבירו לי משהו, אני כרגע משחק בקומפיין השני שזה עם ה DEMONS יש להם יחידה שנקראת SCUBBI הקשתית עם הכנפיים.אם משדרגים אותה אז היא מקבלתאת התכונה CHAIN SHOT העניין הוא שכשאני נלחם נגד צבא שאין בו הרבה סוגי יצורים אלה רק 2 נגיד אז אני תמיד מקבל את החץ שלה בבומרנג אליי וזה פשוט רוצח לי את כל הצבא.יש איזו דרך לגרום לה לראות לפעמים לא ב CHAIN SHOT?
פורסם 2006 במאי 2919 שנים מחבר ההתקפה חוזרת אל החיילים שלו ופוגעת בהם.עד כמה שאני זוכר, זה לא פוגע בחיילים של השדים - תקים צבא רק של שדים וזה יפתור את הבעיה.
פורסם 2006 במאי 2919 שנים אההה עכשיו הבנתי למה התכוונתאני חושב שהשרשרת ממשיכה לקפוץ מאחד לשני עד שהיא מגיע לחייל שהוא מהטירה של הגהינום ואז מפסיקה
פורסם 2006 במאי 2919 שנים תאמת לא יצא לי לשחק עם הסקובוס מיסטריס כל כך הרבהאולי 3-4 פעמיםולא שמתי לבאבל אם אתה אומר אז אוקיאז אם אתה שם נגיד מלאך או חייל אחר לא מהגהינום ביחד עם הסקובוס מיסטריס ובצד של האויבים יש רק אחד אז חיל ההוא יקבל מכה מהשרשרת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.