פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שלום לכולם!אני מתחבט בשאלה הבאה:אם יש לי כרטיס קול SB LIVE 5.1 שהאיכות שלו היא : 48kHz אז אם אני שומע שיר באיכות של 192HZ אז אני מוגבל ע"י הכרטיס קול בעצם?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים זו איכות הקלטה ממקור אנלוגי אם איני טועה לא השמעה אם למשל תעשה ריפ לדיסק אתה תוכל לעשות לו עד 256 KHZ ובכרטיסים יותר מתקדמים גם יותר...
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים איכות הרכיבים, טווח התדרים, סוגי הכניסות/יציאות, יכולת קידוד/פיענוח בזמן אמת...יש כל מיני הבדלים.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר אז לפי איזה נתון טכני אני יכול למדוד מה יותר טוב - AUDIGY 2 ZS \ X-FI MUSIC?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים צריך להתיחס לנתונים כגון תחום דינאמי ויחס אות לרעש - באנגלית המושגים הרלוונטיים הם: Signal to Noise Ratio או S/NDynamic RangeTHDאבל קריאטיב מאוד "קמצנים" בנתונים ובלתי אפשרי להשוות בין הכרטיסים באתר שלהם.כעקרון יש יתרון קל ל Xi-Fi שלא בטוח שתצליח לשמוע (אני מדבר מבחינת איכות הצליל ולא מבחינת כל מיני תכונות שדוחפים לשם)אז אם רק האיכות חשובה ה AUDIGY 2 ZS בהחלט יספק את הסחורה.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים כן,אין לך מערכת סאונד שתצדיק כרטיס קול עם איכות מאוד גבוה. ברמות האלו (אודיגי ומעלה) האיכות היא כבר מאוד גבוה וההבדלים באיכות בין הכרטיסים הם זניחים.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר כרגע יש לי מערכת של לוגיטק Z-640 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27549אבל אני מתעתד לחבר את המחשב לקולנוע ביתי שלי שרובו מורכב מרמקולים של WHARFEDALE ורסיבר של DENON אז מערכת איכותית יש ליאבל לפי מה שאתה אומר אני לא ארגיש הבדלים במשחקים וסרטים במערכת הנוכחית? הבנתי אותך נכון?
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים [ltr]oh brother...the 48khz is the sample rate, the 32/56/96/128/160/192 kbps etc. is the compression rate of the file.48khz means the analog source was sampled in a resolution of 48khz IE 48,000 times a second. if the output file is 192kbps it means that each second of music takes up 192kilobit (24KB/s).[/ltr]
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים כרגע יש לי מערכת של לוגיטק Z-640 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27549אבל אני מתעתד לחבר את המחשב לקולנוע ביתי שלי שרובו מורכב מרמקולים של WHARFEDALE ורסיבר של DENON אז מערכת איכותית יש ליאבל לפי מה שאתה אומר אני לא ארגיש הבדלים במשחקים וסרטים במערכת הנוכחית? הבנתי אותך נכון?מבחינת איכות קול אין הבדל בין סרטים למשחקים.בכל מיקרה גם עם המערכת הטובה יותר שהצגת (שסביר שהיא די ממוצעת) בקושי תרגיש בהבדל בין האודיגי 2 ZS לXFI , ההבדלים באמת כבר קטנים - אך קימים.מערכת רמקולים והגברה כמו שיש לך כעת תהיה אפילו פחות רגישה להבדלים.העניין הוא שעם רמקולים כאלו יהיה חכם יותר להשקיע את הכסף במגבר ורמקולים , זה פשוט לא הכי חכם בכלל לקנות כרטיס קול מאוד טוב בלי מערכת סאונד מאוד טובה.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר אז אתה אומר שלא כדאי לשדרג את כרטיס הקול שלי ואפילו במערכת "הממוצעת" שלי אני לא ירגיש בהבדלים?בקיצור אין הבדלים בין SBLIVE 5.1 ל- AUDIGY 2 ZS ??? נ.ב.המערכת הממוצעת שלי עלתה 10K ש"ח.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים תאמין לי, אתה תרגיש את ההבדל בין ZS ל-LIVE, יש לי את שניהם וההבדל ממש לא זניח.אם אתה קונה כרטיס חדש, כדאי לך לקנות X-FI כי ההבדל במחיר לא כזה גדול ו-X-FI כרטיס יותר מתקדם, יותר איכותי ובעל מעבד DSP מסתגל.
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים כדאי לא להיתפס לגימיקים..בכל מיקרה דיברתי על הבדלים בין אודיגי 2 לבין XFI, הלייב קצת מאחורה מבחינת האיכות ובנוסף הוא חלש יותר במשחקים. כיוון שסידרת הXFI יצאה, הרבה גרסאות של אודיגי הפכו לגרסאות BULK משתלמות יותר.למשל יצאה גירסה רגילה לאודיגי4 מאוד זולה שהסירוס שלה הוא ירידה בכמה חלקים לרמה של אודיגי 2 , די כדאי מבחינת המחיר כי לא מדובר בכרטיס נחות יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.