עבור לתוכן

בחרתם "קדימה"? --> תקבלו טרור בחסות שרת ממשלה !

Featured Replies

פורסם

לפי זה, אנחנו במלחמה עכשיו (כמה מפתיע ::) )

• תגובות 85
  • צפיות 4.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עומרי צודק בערך.

היא לא אמרה שזה טוב לפגוע בחיילים, היא אמרה ככה: (דברים נכונים ואני מסכים איתה)

במלחמה הם פוגעים בחיילים שלנו ואנחנו בשלהם, זה מלחמה כמו שהיא צריכה להתנהל, מלחמה "כשרה" (כמה שמלחמה יכולה להיות כשרה).

כשפוגעים באזרחים, זה טרור וזה מעשה חמור הרבה יותר, כי זה "לעבור על חוקי המלחמה" הנורמלים.

פורסם

הם פוגעים בחיילים שלנו ואנחנו פוגעים במחבלים/טרוריסטים שלהם

לא חיילים

פורסם
זה טרור וזה מעשה חמור הרבה יותר, כי זה "לעבור על חוקי המלחמה" הנורמלים

זה נקרא פשמעי מלחמה ואני מאוד מכוונה שכל מי שעבר על פשעמי מלחמה ירקב בלכא/יוצא להורג

Terjen אולי זה כי אין להם צבא?

פורסם

LOL

איזה מצחיקים אתם.

חופרים בשטויות, מחפשים איפה קדימה דופקים אתכם כל היום.

מה שהיא אמרה נכון לפי ההגדרה המילונית של המושג "טרור".

וזה פשוט עצוב שאתם מחפשים לפרש את המובן השמאלני בדבריה, כמה ימני קיצוני מצדכם.

פורסם

אני לא מבין מה אתם רוצים מליבני. מה שהיא אמרה נכון ומדוייק. אני לא רואה שם שום מתן לגיטימציה לפגיעה בחיילים, להיפך:

לדבריה, לא מקובלת עליה העובדה שהקהילה הבינלאומית קוראת למחבלים לוחמי חירות.

תאמר היום לארופאי הממוצע שהפלשתינאים הם טרוריסטים, הוא יכחיש - עבורו הם לוחמי חרות (כאילו שיש סתירה מהותית בין השניים). חיילים, אזרחים, לא משנה במי הם פוגעים. אז ליבני מסבירה שיש הבדל: פגיעה בחיילים היא לגיטימית - מה לעשות, זה מה שעושים במלחמה - ופגיעה באזרחים לאץ

פורסם

למה אתה לא מצטט את המשפט שהיא אמרה מיד אחרי זה ?

גם אני יכול להפסיק באמצע:

אני לא יכולה לקרוא להם לוחמי חירות. אך פיגוע נגד חיילים הוא מאבק לגיטימי

לגיטימי = לגיטימציה.

יש מבין?

פורסם

נו ומה אתה רוצה ? היא צודקת.

פורסם

איתך אני בכלל לא מדבר, אתה סתם שרמוטה שנותן לכל אחד לדפוק אותו בתחת העיקר שיהיה מרוצה ולא יכעס עליך.. :screwy::s07: ::)

פורסם

וזה נכון.

מה אנחנו מנסים להסביר לעולם? אנחנו פוגעים בלוחמים של הצד השני. לפעמים נפגעים אזרחים, אבל זה לא בכוונה. לכן אנחנו החברה הטובים.

הם פוגעים באזרחים שלנו. לפעמים הם פוגעים גם בחיילים, אבל הם מעדיפים אזרחים. לכן הם החברה הרעים.

לפי השיטה שלך, הם החברה הרעים כי הם פוגעים בנו ואנחנו החברה הטובים כי אנחנו פוגעים בהם. זה מוסר הוטנטוטי - "זה רע כשאתה גונב את הפרות שלי, זה טוב כשאני גונב את הפרות שלך".

במלחמה - ואנחנו נמצאים במלחמה - פגיעה בכוחות הלוחמים של האוייב היא לגיטימית. כך בדיוק ישראל מצדיקה את הסיכולים הממוקדים. באותה מידה פגיעה שלהם בכוחות הלוחמים שלנו היא לגיטימית. זה לא אומר שאנחנו לא צריכים לנסות ולמנוע את זה.

פורסם

במלחמה - ואנחנו נמצאים במלחמה

שוב, זה מה שאתה ו-OMRIJ אומרים.

מבחינת העולם ישראל היא מדינה כובשת, ואין פה שום מלחמה אלא ניסיון לקבלת עצמאות של הפלסתינאים והפסקת הכיבוש הישראלי.

מלחמה זה מאבק מזויין בין שני צבאות. לא בין מדינה ואנשים שנמצאים תחת הכיבוש שלה, לדעת העולם כמובן.

פורסם

ישראל כובשת.

ישראל נמצת במלחמה לא מוכרזת נגד התושבים שחיו פה.

את הטרור כימט ואיאפשר לעצור.

הפיתרון 2 מדינות.

ישראל מדינה גזענית.

ברוכים הבאים לישראל 2006 אני מבין שאבא נתן לך הרבה ב**ת שאתה כל כך מתמצא בתחום.

פורסם

טוב קשה להתווכח עם מי שעוד לא למד לכתוב...

פורסם

או עם מישהו שלא רוצה ללמוד את השפה הזאת

פורסם

וענונו???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים