פורסם 2006 באפריל 1019 שנים הטמפ' הממוצעת של המעבד אצלי היא 65 מעלות. (amd 2700)כשאני פותח משחק כלשהוא, תוך כמה דקות מופיע לי מסך כחול. אני מתאר לעצמי זה בעקבות החימום של המעבד.מה שמעניין אותי זה איך אני יכול לקרר את המעבד?להחליף לו גוף קירור? או להחליף את כל המארז? כי אצלי סתם מארז ישן עם קירור עלוב.את האמת אני לא הכי בטוח שהמסך הכחול הוא בגלל הקירור, פשוט בדקתי את הדבאגינג של ההודעה, בוא רק נגיד שזה לא מצא שום בעיה בקובץכלשהוא בוינדווס.לכן נראה לי הכי הגיוני שזה בגלל התחממות של משהו.יש אולי דרך שאני יכול לאפשר למעבד להתחמם יותר בלי שיתקע המחשב עם המסך הכחול?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים ביגלל OVERHETING המחשב מכבה את עצמו...מסך כחול מופע כאשר יש שגיאה במערכת.ובכלל אצלי AXP2000 ב 42 עים קירור מעורר רחמים. תחלוף מישחה! תוריד 20מעלות!
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר אבל כשאני עושה DEBUGGING זה רושם בעיה בקובץ מערכת שקשור בכלל לעליה של הוינדווס.כלומר אם הייתה בו בעיה הוידנווס בכלל לא היה עולה.אבל המסך מופיע רק כשאני משחק במשהו ולפעמים כשאני צופה בוידאו.רק פעם אחת זה קרה בלי שעשיתי כלום.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים זה אכן המעבד לי זה קרה לפני כמה ימים עד שעליתי על זה שמתי לב שהמעבד עובר טמפרטורה מסוימת אתה רואה מסך צבע כחול(מסך חלק) ואז הוא עושה ריסט זה נובע מחום אני מציע שתשנן משחה טרמית חדשה (mx1 מומלצת) ותוריד אובר קלוק עים יש בהצלחה בהמשך.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים לי זה אף פעם לא קרה אפילו מתי שהיה שיא החום זה היה ב64 ולא ריסט לא שום דבר. איזה ליבה יש לך?
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר זה אכן המעבד לי זה קרה לפני כמה ימים עד שעליתי על זה שמתי לב שהמעבד עובר טמפרטורה מסוימת אתה רואה מסך צבע כחול(מסך חלק) ואז הוא עושה ריסט זה נובע מחום אני מציע שתשנן משחה טרמית חדשה (mx1 מומלצת) ותוריד אובר קלוק עים יש בהצלחה בהמשך.לפעמים מסך כחול חלק. לרוב "מסך המוות".בעע יש לך מדריך אולי איך לשים משחה? חח תודה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים עים אתה מדבר אלי יש לי ליבת venic והמעבד עבר את ה-65 והגדרתי שב-65 הוא התכבה אבל עכשיו הכל הסתדר הורדתי את האובר והכל חזר להיות כמו שהיה.
פורסם 2006 באפריל 1019 שנים מחבר "והגדרתי שב-65 הוא התכבה"איך הגדרת זאת? אז בקיצור אתם אומרים שלשים משחה יעזור לי להוריד את הטמפ' בהרבה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.