עבור לתוכן

תנו לי כבוד, אני קבו"ד :P הפכתי לחוקר מצ"ח

Featured Replies

פורסם

מה קורה לך ? הוא מדבר על כנס משתחררים :silly:

• תגובות 91
  • צפיות 5.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

iakovl תתכונן לשירות בודד מאוד והרבה שנאה מצד אלפי חיילי צה"ל (ובצדק ...)

למה בכלל הסכמת להתגייס למ"צ?!

פורסם
  • מחבר

cleric אתה מטורף? מי הסכים ?!?!?!? אין לך ברירה

ותשכח מסרבנות, אם אין לך קשרים אתה תקוע במשטרה צבאית. אני מדבר איתך מניסיון. ממחזור של 180+- בנים 5 יצאו בטירונות ו5 הפכו לעובדים כללים במ"צ

כן, אני עומד לעשות 3/11 בהתחלה

אין לי עוד בסיס, יהיה שבוע הבא

אני כרגע נהנה (חמשוש ואחריו רבעוש+רגיליה אחריו)

דרך אגב. מג"ב ... החברה בפלוגה ג' בירושליים (בכותל) אחלה של חברה, ביליתי איתם כמה שעות, סרוטים לגמרי אבל כיף איתם

פורסם

דרך אגב. מג"ב ... החברה בפלוגה ג' בירושליים (בכותל) אחלה של חברה, ביליתי איתם כמה שעות, סרוטים לגמרי אבל כיף איתם

כן... בפלוגה הזאת מאז ומתמיד היו אנשים שרוטים... גם לי יצא "לבלות" איתם די הרבה בטירונות...
פורסם

מג"ב שיקמה גם די הזויים, באחד הערבים הקרירים של פברואר כשאני התקנתי אנטנות עם פליז אחד מהם יצא לריצה בלי חולצה. הם מג"בניקים בנשמה אבל אי אפשר להגיד שהם לא נחמדים, ובעלי הקצאות אוכל מטורפות יחסית לחדרי אוכל של צה"ל

חחח מה אתם משחקים אותה עבריינים עלק "מאנייקים" מה נתנו לכם כנס על זה שלא סגרתם את האימול בלילה? :lol:

ככה אתה מדבר אל אבא? קודם תסיים בצפר ואחר כך תדבר על עניינים כאלו. אני את הדו"ח (הכי מגוחך בעולם) שלי כבר חטפתי (ועברו שבועיים וזה לא הוזן בשלישות, ניצלתי?) אז תחזור לקנות בננות בריקושט

פורסם

יעקב אני מבין שלא נראה אותך הרבה בפורום בזמן האחרון אז שיהיה בהצלחה ויעקב לא מניאק רוצים לעשות אותו מניאק אנחנו לא ניתן להם חחח.

פורסם
  • מחבר

תודה אלי

אני עכשיו בחופשה די ארוכה

או יותר נכון רצף של חופשות קצרות

תגידו יש במקרה מפגש של הפורום בזמן הקרוב?

פורסם

כולנו מקווים למפגש בפסח כמיטב המסורת

מה מצב יעקב?

אתה עוד תחקור אותי על המקרה עם האוטו בעזריאלי

פורסם

מג"ב שיקמה גם די הזויים, באחד הערבים הקרירים של פברואר כשאני התקנתי אנטנות עם פליז אחד מהם יצא לריצה בלי חולצה. הם מג"בניקים בנשמה אבל אי אפשר להגיד שהם לא נחמדים, ובעלי הקצאות אוכל מטורפות יחסית לחדרי אוכל של צה"ל

ככה אתה מדבר אל אבא? קודם תסיים בצפר ואחר כך תדבר על עניינים כאלו. אני את הדו"ח (הכי מגוחך בעולם) שלי כבר חטפתי (ועברו שבועיים וזה לא הוזן בשלישות, ניצלתי?) אז תחזור לקנות בננות בריקושט

זהו פעם הבאה אני לא יטעין לך את הטרקטורון החשמלי בני.

פורסם
  • מחבר

אם אני אדע את התאריך לפחות שבוע מראש יש מצב שאני אבוא

על מדים!!! מלאים!!! ואחלק לכולכם דוחות!!! LOL

סתם .. אני צוחק

אבל אולי אני אבוא

פורסם

:errrr:

פורסם
  • מחבר

:errrr:

hahaha.gif

king.gifbitte.gif

devil.gifdevil.gifdevil.gif

אני עומד לעשות טרור במפגש LOL :P

דרך אגב ליאור, אני עוד זוכר את הMX-1 שאתה חייב לי מהפעם הקודמת

תקווה שאני לא אגיע לגבות חובות במפגש

פורסם

אני צריך הפעם גם לארגן לעצמי :\

שלי נגמרה (2 שפורפרות כמו כלום)

פורסם

זהו פעם הבאה אני לא יטעין לך את הטרקטורון החשמלי בני.

אני לא אמשיך את הוויכוח כי אתה פשוט פעור ברמות שאתה עדיין לא יודע מה הן אומרות. אז במקום לחשוב על היציאה ה"שנונה" הבאה שלך תחשוב איפה תהיה עוד 6 חודשים, איפה יהיה המגדל שתשמור בו בליל יום שישי במקום מול המחשב שלך, ואז אני רוצה שתבוא לעמוד מולי ולשחק אותה כזה גיבור

פורסם

אני לא אמשיך את הוויכוח כי אתה פשוט פעור ברמות שאתה עדיין לא יודע מה הן אומרות. אז במקום לחשוב על היציאה ה"שנונה" הבאה שלך תחשוב איפה תהיה עוד 6 חודשים, איפה יהיה המגדל שתשמור בו בליל יום שישי במקום מול המחשב שלך, ואז אני רוצה שתבוא לעמוד מולי ולשחק אותה כזה גיבור

אתה שם לב שאתה סותר את עצמך אפס?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים