פורסם 2006 באפריל 719 שנים iakovl תתכונן לשירות בודד מאוד והרבה שנאה מצד אלפי חיילי צה"ל (ובצדק ...)למה בכלל הסכמת להתגייס למ"צ?!
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר cleric אתה מטורף? מי הסכים ?!?!?!? אין לך ברירהותשכח מסרבנות, אם אין לך קשרים אתה תקוע במשטרה צבאית. אני מדבר איתך מניסיון. ממחזור של 180+- בנים 5 יצאו בטירונות ו5 הפכו לעובדים כללים במ"צכן, אני עומד לעשות 3/11 בהתחלהאין לי עוד בסיס, יהיה שבוע הבא אני כרגע נהנה (חמשוש ואחריו רבעוש+רגיליה אחריו)דרך אגב. מג"ב ... החברה בפלוגה ג' בירושליים (בכותל) אחלה של חברה, ביליתי איתם כמה שעות, סרוטים לגמרי אבל כיף איתם
פורסם 2006 באפריל 719 שנים דרך אגב. מג"ב ... החברה בפלוגה ג' בירושליים (בכותל) אחלה של חברה, ביליתי איתם כמה שעות, סרוטים לגמרי אבל כיף איתם כן... בפלוגה הזאת מאז ומתמיד היו אנשים שרוטים... גם לי יצא "לבלות" איתם די הרבה בטירונות...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מג"ב שיקמה גם די הזויים, באחד הערבים הקרירים של פברואר כשאני התקנתי אנטנות עם פליז אחד מהם יצא לריצה בלי חולצה. הם מג"בניקים בנשמה אבל אי אפשר להגיד שהם לא נחמדים, ובעלי הקצאות אוכל מטורפות יחסית לחדרי אוכל של צה"ל חחח מה אתם משחקים אותה עבריינים עלק "מאנייקים" מה נתנו לכם כנס על זה שלא סגרתם את האימול בלילה? ככה אתה מדבר אל אבא? קודם תסיים בצפר ואחר כך תדבר על עניינים כאלו. אני את הדו"ח (הכי מגוחך בעולם) שלי כבר חטפתי (ועברו שבועיים וזה לא הוזן בשלישות, ניצלתי?) אז תחזור לקנות בננות בריקושט
פורסם 2006 באפריל 719 שנים יעקב אני מבין שלא נראה אותך הרבה בפורום בזמן האחרון אז שיהיה בהצלחה ויעקב לא מניאק רוצים לעשות אותו מניאק אנחנו לא ניתן להם חחח.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר תודה אליאני עכשיו בחופשה די ארוכהאו יותר נכון רצף של חופשות קצרותתגידו יש במקרה מפגש של הפורום בזמן הקרוב?
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כולנו מקווים למפגש בפסח כמיטב המסורתמה מצב יעקב?אתה עוד תחקור אותי על המקרה עם האוטו בעזריאלי
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מג"ב שיקמה גם די הזויים, באחד הערבים הקרירים של פברואר כשאני התקנתי אנטנות עם פליז אחד מהם יצא לריצה בלי חולצה. הם מג"בניקים בנשמה אבל אי אפשר להגיד שהם לא נחמדים, ובעלי הקצאות אוכל מטורפות יחסית לחדרי אוכל של צה"לככה אתה מדבר אל אבא? קודם תסיים בצפר ואחר כך תדבר על עניינים כאלו. אני את הדו"ח (הכי מגוחך בעולם) שלי כבר חטפתי (ועברו שבועיים וזה לא הוזן בשלישות, ניצלתי?) אז תחזור לקנות בננות בריקושטזהו פעם הבאה אני לא יטעין לך את הטרקטורון החשמלי בני.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים מחבר אם אני אדע את התאריך לפחות שבוע מראש יש מצב שאני אבואעל מדים!!! מלאים!!! ואחלק לכולכם דוחות!!! LOL סתם .. אני צוחקאבל אולי אני אבוא
פורסם 2006 באפריל 819 שנים מחבר :errrr: אני עומד לעשות טרור במפגש LOL דרך אגב ליאור, אני עוד זוכר את הMX-1 שאתה חייב לי מהפעם הקודמת תקווה שאני לא אגיע לגבות חובות במפגש
פורסם 2006 באפריל 819 שנים זהו פעם הבאה אני לא יטעין לך את הטרקטורון החשמלי בני.אני לא אמשיך את הוויכוח כי אתה פשוט פעור ברמות שאתה עדיין לא יודע מה הן אומרות. אז במקום לחשוב על היציאה ה"שנונה" הבאה שלך תחשוב איפה תהיה עוד 6 חודשים, איפה יהיה המגדל שתשמור בו בליל יום שישי במקום מול המחשב שלך, ואז אני רוצה שתבוא לעמוד מולי ולשחק אותה כזה גיבור
פורסם 2006 באפריל 819 שנים אני לא אמשיך את הוויכוח כי אתה פשוט פעור ברמות שאתה עדיין לא יודע מה הן אומרות. אז במקום לחשוב על היציאה ה"שנונה" הבאה שלך תחשוב איפה תהיה עוד 6 חודשים, איפה יהיה המגדל שתשמור בו בליל יום שישי במקום מול המחשב שלך, ואז אני רוצה שתבוא לעמוד מולי ולשחק אותה כזה גיבוראתה שם לב שאתה סותר את עצמך אפס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.