פורסם 2006 באפריל 619 שנים מישהו יודע אם האות ב' תפוסה? : היתה של המפד"ל, אני לא זוכר אם השתמשו בה בבחירות האחרונות. לפלסטינים יש מלא מוקשים נגד טנקים, טילי כתף שמסוגלים לחדור את השריון של המרכבה סימן 4, וטילי נ"מ חדישים. והם יודעים את זה? אני תומך בדמוקרטיה עילית (אני לא סגור עדיין על השם). אולי מריטוקרטיה? אולי פשוט תעשו מבחנים שיתנו רק לאנשים בלי הדעות שלכם להתיבע וזהו? סתם מסובך. יש לי הצעה טובה יותר: רק לי יתנו להצביע. מובטח לכם שלטון יציב.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אתם חיים בסרט שאם הימין היה מנצח בבחירות פתאום היינו שוויץ פתטי אין שום קשר לתוצאות הבחירות. מה שרואים עכשיו, זאת תוצאה ישירה של מדיניות אותה מייצגת קדימה - מדיניות אשר התחילה מזמן. אחרי הבחירות, לאחר שנבחר שמאל בישראל - כפי שאוהבים ארגוני הטרור - הם מתחילים להראות את הקסאם האמיתי שלהם...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אתה פשוט פתטי !! ופתי!חמאס מציע שקט כשהוא זקוק ל"אוויר לנשימה"תן להם "שקט", וזה פשוט יחזור אליך כמו בומרנג בצורת צבא-טרור הרבה יותר מאורגן וחזק.
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כן עמרי, אני יודע לקרואאבל בסה"כ אמרתי שהלחץ עליהם משפיע, עצם העובדה שהם זקוקים לאויר לנשימה אומר שהוא עובדלא אמרתי לתת להם שקט, אמרתי שהוא עובד
פורסם 2006 באפריל 719 שנים דווקה שהם אומרים דברים כאלה צריך להכניס בהם יותר בכחכדי לחסל קן נמלים צריך לחסל את כל המלכותואת זה עוד לא עשינו במיקרה של החמס פשוט צריך להשמיד את כל המפקדים של החמסעד שלא יהיה להם כח לפיגועים גדוליםורק אז לדבר איתם על שלום בתנאים שלנוושזה יכלול איסור לכלי נשק
פורסם 2006 באפריל 719 שנים כן עמרי, אני יודע לקרואאבל בסה"כ אמרתי שהלחץ עליהם משפיע, עצם העובדה שהם זקוקים לאויר לנשימה אומר שהוא עובדלא אמרתי לתת להם שקט, אמרתי שהוא עובדhe has a point...אבל עדיין זה לא מספיק... החמס רוצה קצת שקט כדי להתחיל לעבוד כממשלה, זה לא שהיכולת המבצעית שלהם נפגעה מי-יודע-מה...
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אתה פשוט פתטי !! ופתי!חמאס מציע שקט כשהוא זקוק ל"אוויר לנשימה"תן להם "שקט", וזה פשוט יחזור אליך כמו בומרנג בצורת צבא-טרור הרבה יותר מאורגן וחזק.צודק.אם לא נסכים לשום דבר מהם כמו: מו"מ,שקט וכ'ו. הם בסוף יכנעו ויכירו בנו .
פורסם 2006 באפריל 719 שנים אתה טועה, הם לא יכירו בנו לעולם (מה שכמובן לא ימנע מהם לטעון את זה ככה סתם, אם זה יקנה להם תוצאות כלשהן..), בדיוק כמו שהחרדים לא יכירו לעולם בכך שאין אלוהים.חוסר ההכרה שלהם בישראל מבוסס על הדת. זה לא משהו שמחובר להיגיון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.