עבור לתוכן

השמאל העיור

Featured Replies

פורסם

אתה מטנף את האדמה שאתה יושב עליה ואת האוויר שאתה נושם, אתה לא ראוי לתשובה שלא נדבר על זכות לחיות כאן.

אנשים כמוך צריך להמית בסקילה, ואם נוצרי אומר לך את זה, משהו מעוות בתפישה שלך, חתיכת כשל גנטי

• תגובות 185
  • צפיות 11.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחח מה אתה יודע על הגנטיקה שלי? כלום נדה! רק שתידע היא בטוח טובה משלך כי שלי ממש טובה.

ולמה זה צריך להיות משנה לי אם אתה נוצרי/יהודי/מוסלמי/בודיסטי? תגיד את זה לשאר חברי הפורום אולי אותם זה יעניין

פורסם

BORG,שר המלחמה אתה ממש :smile1:

לא מלחמה! :nono:

שלום! ;)

פורסם

אני ממש מחזיק את עצמי לא למחוק לו את החשבון כמטאפורה להשמדה של הכשל הגנטי הזה.. :-X

פורסם

אתה מטנף את האדמה שאתה יושב עליה ואת האוויר שאתה נושם, אתה לא ראוי לתשובה שלא נדבר על זכות לחיות כאן.

אנשים כמוך צריך להמית בסקילה, ואם נוצרי אומר לך את זה, משהו מעוות בתפישה שלך, חתיכת כשל גנטי

:lol: גדול...

בורג, אם אתה תומך במדיניות הסובייטית (קומוניזם אמיתי ובלי שחיטות כמו שהייה ברוסיה, וחיסול האוייבים) אני איתך :xyxthumbs:

אגב, קיוב יהייה שם יותר מתאים...

ועכשו ברצינות. אני לא מבין על מה הוויכוח. העם בחר בראש ממשלה לא יוצלח, והחמס מנצל את זה. וגם אם אולמרט יתחיל להוציא להורג כפרים שלמים יהייה לו קשה מאוד לשנות את התדמית של החמור (לוך למי שמבין רוסית...) וזה מה שנותן את המוטיבציה לפיגועים. הוא פשוט לא מתאים לתפקיד!

ואל תתחילו עם זה ש"מי אני שאני יודע מה יותר טוב" מאשר חצי מדינה. הבוחרים שלו היו צפונבונים מטומטמים (וכן, גם אם הם מנכ"לים של חברות הייטק ומליונרים לא אומר שהם חכמים... מהכרות עם כמה כאלה, הם בד"כ סתומים וחסרי הבנה של מה שקורה סביבם...),ועמך שתומכים בשרון (שאותם אני עוד יכול להבין איכשהו).

פורסם

איזה תדמית של חמור?

חמור זה חיה חכמה חזקה ושיש לה ז... גדול

תנסה בכיוון של תולעת

או מר תולעת כמו שאני מכנה אותו

פורסם

אני ממש מחזיק את עצמי לא למחוק לו את החשבון כמטאפורה להשמדה של הכשל הגנטי הזה.. :-X

זה לא בריא להתאפק. :-X

בורג, אם אתה תומך במדיניות הסובייטית (קומוניזם אמיתי ובלי שחיטות כמו שהייה ברוסיה, וחיסול האוייבים) אני איתך :xyxthumbs:

אגב, קיוב יהייה שם יותר מתאים...

אני לא תומך בקומוניזם. אני תומך בדמוקרטיה עילית (אני לא סגור עדיין על השם).

לגבי ההקשר לדיון, בדמוקרטיה שלי לא תהיה זכות הצבעה לחסרי הבינה שהצביעו לקדימה כמו עדר (צריך לעבור מבחן מסויים שיקבע האם אתה כשיר להצביע מבחינה אינטליגנטית ואינטלקטואלית, וכמובן שיש צורך גם בשירות צבאי).

פורסם

בורג, בסוג דמוקרטיה כזאת אתה תהיה אחד הראשונים שימצא את עצמו בלי זכות הצבעה.

פורסם

למה, כי אני ילד הזוי בן 12 שלא מבין שומדבר מהחיים שלו, ולא יודע לכתוב בלי שגיעות קטיב?

אם אתה מתנגד להצעה שלי, אז הדבר מעיד שאתה אדם חסר אינטליגנציה ולא אינטלקטואלי, שכן ההצעה שלי שוללת מהם את זכות ההצבעה. מתוך התגוננות, אתה משליך עלי את ההווייה הנחותה שלך במטרה לחזק את האני העצמי שלך, אלא שזה רק פוגע בדימוי שלך בעיני הזולת.

אם אין לך מה לתרום, אז אל תגיב. במקום לכתוב תגובות דמגוגיות וחסרות תוחלת ששוללות את יריבך, למה שלא תתן הצעה נגדית או שתסביר מה לא מוצא חן בעיניך בהצעה שלי?

פורסם

זה לא בריא להתאפק. :-X

אני לא תומך בקומוניזם. אני תומך בדמוקרטיה עילית (אני לא סגור עדיין על השם).

לגבי ההקשר לדיון, בדמוקרטיה שלי לא תהיה זכות הצבעה לחסרי הבינה שהצביעו לקדימה כמו עדר (צריך לעבור מבחן מסויים שיקבע האם אתה כשיר להצביע מבחינה אינטליגנטית ואינטלקטואלית, וכמובן שיש צורך גם בשירות צבאי).

הפוסל במומו פוסל, ואם לא הבנת את זה ממה שכתבתי בתגובה הקודמת שלי אני מציע לך להסיק מסקנות לגבי רמת האינטליגנציה שלך.

פורסם

בורג, בסוג דמוקרטיה כזאת אתה תהיה אחד הראשונים שימצא את עצמו בלי זכות הצבעה.

:lol: :lol:

ועוד רבים כמהו

"הצעה נגדית" להישאר עם מה שיש

פורסם

זה שאני לא מסכים עם בורג לא אומר שאני מסכים איתך.

העובדה שאתה תומך בי רק פוגעת בטיעון שלי.

פורסם

מה זה משנה?

פורסם

אנשים, אני לא מבין משהו, למה אתם מגיבים בכלל להודעות של המטומטם הזה?

כמו כל טרול, אחרי כמה ימים של חוסר יחס זה ימאס לו... גם ככה הוא לא תורם לדיון ורק מחכה לחורבן המדינה...

נ.ב: בורג, אני מסכים שצריך לעשות מבחנים לפני שנותנים זכות הצבעה, אבל במבחנים לא צריך לבדוק אינטליגנצייה, אלא אם הבנאדם מבין את המשמעות של ההצבעה שלו ולמה היא יכולה לגרום, ככה גם יהייה אפשר לאתר אנשים שמצביעים שלא לטובת המדינה (ולא, גם שמאלנים בד"כ מעוניינים בטובת המדינה... רק הם קצת "איטיים" ;)) ולהוציא אותם להורג.

פורסם

זה משנה כיוון שרמת הדיון שלך גרועה אפילו מרמת הדיון של בורג.

זה סתם יגרר לתגובות בנוסח: "חחחח, לך מפה יבוגד כםןחםןח דםןח32םח" ועוד כל מני ג'יבריש בלתי מובן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים