עבור לתוכן

למי שחשב שאינטל היטו את תוצאות הקונרוי.....

Featured Replies

פורסם

שמעתי כבר גרסה כזו כמו של DOGMA ויש סיכוי טוב שהיא נכונה

אך אני לא בטוח בכך

• תגובות 250
  • צפיות 29.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

זה כן המתח "שלו", כל ליבה מקבלת 1.2v בצורה נפרדת הCPU'z פשוט מחבר את זה משום מה.

אתה צודק כל ליבה מקבלת 1.2 בנפרד, אבל המתח שהלוח מזרים זה לא 2.4V והוא מתחלק במעבד או משהו זה 1.2V שהולך גם לשם וגם לשם...

פורסם

א. איך 1.2V+1.2V = 3V?

ב. אפשר בקלות לסתור את הטענה הזאת ע"י הרצה של CPU-Z על מעבד חד ליבתי ושינוי הערך VCore ב-cpuz.ini

הם אפילו מודים בזה ואומרים שאם הזיהוי של המתח לא נכון אז צריך לשנות את הערך של VCore עד שהוא נותן ערך נכון

פורסם

אין קשר פיזיקלי ישיר

הוא פולט 65W של חום בתדר המוצהר

להשוואה סמפרון המיוצר ב-90 ננו פולט 62W חום

אתלון לסוקט 939 פולט 89W

אתלונים כפולי ליבה פולטים 89W או 110W בליבות Manchester ו-Toledo בהתאם

רק תיקון קטן - בAMD זה Maximum TDP לסדרת מעבדים , ה89W של ה130nm נוגע לAthlon 64 3700 או לFX53 למייטב זכרוני , ה3000 למשל פולט פחות ,אבל AMD לא נוהגת לשחרר את המספרים בשביל כל מעבד בסדרה אלא רק את השיא של הסדרה.

פורסם

יכול מאוד להיות

כל המידע לקוח מ-AMDCompare.com

פורסם

א. איך 1.2V+1.2V = 3V?

ב. אפשר בקלות לסתור את הטענה הזאת ע"י הרצה של CPU-Z על מעבד חד ליבתי ושינוי הערך VCore ב-cpuz.ini

הם אפילו מודים בזה ואומרים שאם הזיהוי של המתח לא נכון אז צריך לשנות את הערך של VCore עד שהוא נותן ערך נכון

הייתה תמונה עם 2.4 מן הסתם שלזה התייחסתי ::)

פורסם

לגבי פליטת חום של מעבד ה-A64 שלכם, אם הוא ה-Rev E החדש, תורידו AMD64 TCaseMax (בחתימה שלי), והתכונה תראה לכם איזה TDP יש למעבד שלכם.

פורסם

אם תתעסק מספיק עם הערך VCore בקובץ ini הוא ייתן גם לך 2 ומשהו וולט, כמובן כאשר כל ערך הוא חיישן אחר (לא בהכרח חיישן מתח ואז לא יהיה מידע ב-VCore בתוכנה).

יותר מזה, החיישן מתח נמצא על הלוח ולא על המעבד, ככה שהוא לא יכול (גם אם הוא רוצה) למדוד מתח של כל ליבה ולחבר ביניהם

הוכחה

פורסם

חחחחחחחח ישששששששש

קניתי לוח 975x asus p5wd2-e

ועוד בפורום אמרו לי שזה בזבוז..

קונרו הנה אני בא :xyxthumbs:

פורסם

תן לי להבין, מי אמר שהלוח שלך תומך בקונרו בלי מודיפיקציות?

פורסם
  • מחבר

הלוח שלו לא תומך בקונרו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים