פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אני יכול להחזיק אותו הרבה זמן, פשוט תרגיש מתי אתה מדגדג את הפין כמו שצריך ואז תלחץ :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אין להם בית משלהם אז מה שאתה עושה זה 2 אפשרויותאו שאתה תגנוב משהו בלי שיתפסו אותך ואז ישלחו אליך שליח עם פתקאו שתילך לקבצנים ותיתן להם הרבה מטבעות ותשחד אותם ואז הם יספרו לך איך לפגוש אותו
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים Rumors?איך נגמרים לך lockpicks?אני יכול להחזיק אחד ולא לאבד אותו הרבה זמן, פשוט תרגיש מתי אתה מדגדג את הפין כמ שצריך ואז תלחץ(תיזהרו לשים אותי בחתימה יא סוטים)אף פעם לא הבנתי את העסק הזה, למישהו יש סירטון או הסבר?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים לא, לא בrumorsהbeggars בערים יספרו לך אם תיתן להם מטבעות ותשחד אותם ואז תבחר בנושא gray fox
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים לא צריך לשחד אף אחד.צריך לגרום להם לאהוב אותך מעל 70 נקודות.המשחק של החיבה (דיבור) ממש ממש פשוט - תוך חצי דקה תוכל להגיע ל70 ואז הם יספרו לך איך לפגוש את הגילדה.וכן, יש סרטונים.אני אמצא לך כמה טובים טיפה יותר מאוחר.אם אתה ממש לחוץ תחפש בYOUTUBE oblivion lockpickאבל רובם של אנשים מתלהבים שלא מלמדים איך, אלה מראים שהם פורצים מנעול קשה ביותר תוך 10 שניות.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אה כן אפשר גם לעשות את המשחק עם האישיות שהוא מאוד קל אבל רוב האנשים לא קולטים אותו בהתחלה אז יותר קל לשחד, ולהשיג כסף זה שטויות
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים פה יש סרטון שיעזור לך מאוד.http://www.quartertothree.com/game-talk/showthread.php?p=604384תסתכל כמה פעמים על הסרטון.תסתכל על התנועה של הזיזים.ובפעם אחרי זה תקשיב לצלילים.אחרי כמה פעמים כבר תבין איזה תנועה אתה מחפש ובאיזה צליל היא מלווה.ואז כל מה שנשאר זה להתאמן עד שתצליח לזהות גם לפי התנועה וגם לפי הצליל מתי ללחוץ.יש כאלה שהולכים רק לפי הצליל, ויש כאלה שהולכים רק לפי המהירות של הזיז אבל אם תלמד לעקוב אחרי שני הסימנים האלה תוכל בקלות לפרוץ מנעול קשה ביותר גם בדרגה 1.
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים אחלה, תודהנושא אחר, הבחור ב-Dark Brotherhood הציע להפוך אותי לערפד, מה אתם אומרים? שווה?
פורסם 2007 בפברואר 1318 שנים עזוב, סתם צרות.פתאום אתה לא יכול לצאת לשמש וכאלה.מה גם שזה סיפור להפוך בחזרה לבין אדם.אם תחליט שתרצה יום אחד, פשוט תן לערפדים לפגוע בך.זה עניין של מזל ובאחת מהפעמים הם ידביקו אותך במחלה ותוך 3 ימים אם לא תטפל בה תהפוך להיות ערפד.
פורסם 2007 בפברואר 1418 שנים אם אני רואה ערפד תמים אני צריך להרוג אותו ??ערפד תמים? :s05:fighter תערוך את ההודעה שלך - זה חתיכת ספוילר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.