עבור לתוכן

Elder Scrolls IV: Oblivion - הדיון הראשי

איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION??? 1,983 הצבעות

1. 1. איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION???

• destruction + conjuration
    • blade + block + heavy armor
    • blunt ( גרזנים ונבוטים ) + block + heavy armor

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תגידו, OBILIVION עושה בעיות אם משחקים OUTDOOR ברזולוציות גבוהות כשכל הפילטרים מופעלים בכרטיסים כמו X1950PRO או X1950XT?

• תגובות 2.4k
  • צפיות 408.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

למה שלא תנסה?

פורסם

תגידו, OBILIVION עושה בעיות אם משחקים OUTDOOR ברזולוציות גבוהות כשכל הפילטרים מופעלים בכרטיסים כמו X1950PRO או X1950XT?

אם בעושה בעיות אתה מתכוון לזה שאתה מקבל מעט מאוד פריימים, אז כן.

זה המשחק הכי כבד היום.

פורסם

הכי קטע שאם תגיע למצב של 10 או 15 FPS זה לא יפריע לך לשחק, לעומת משחקים אחרים שאתה בקושי תוכל לזוז, פה אתה פשוט תראה את התמונות פחות חלק

פורסם

כאילו שמישהו צריך את זה

ממילא כל המתנקשים מורידים את כולם בstealth עם הקשת ולא מגיעים למצב שהם נכנסים לקרב מקרוב בכלל

זה באמת הולך ככה?

ואני לא שמתי סקילים של גנב בגלל שאני לא כלכך רוצה להיות אחד ( אני פתחתי את הסקר בכלל בת'רד חדש, כנראה שהעבירו )

פורסם

קח קוסם בmajor skills קח את כל הקסמים וheavy armor הכי כיף לדעתי

סתם שתדע, ככל שהשריון שלך כבד יותר, אפקטביות הקסמים שלך יורדת.

אם אתה חייב שריון, אז רק קל.

פורסם

אבל כשאתה מגיע לmaster בheavy armor זה לא שוקל כלום וגם אם אתה מכשף heavy armor אז ההשפעה של הכישוף תהיה יותר גדולה מעל light armor

פורסם

יופי שמש.

ובאיזה דרגה מגיעים לMASTER בשריון?

ולפני שאתה עונה, תזכור שזה קוסם שלא נלחם פנים אל פנים ב95% מהזמן.

פורסם

זה באמת הולך ככה?

ואני לא שמתי סקילים של גנב בגלל שאני לא כלכך רוצה להיות אחד ( אני פתחתי את הסקר בכלל בת'רד חדש, כנראה שהעבירו )

זה באמת הולך ככה :D

אני משחק גנב מותאם אישית [שילוב של Acrobat וThief] והקשת שלי הרבה יותר חזקה מהחרב שלי. אני מכניס לאנשים חצים שעושים 3X Damage [בגלל ההתגנבות].

פורסם

רגע, האפקטיביות יורדת בגלל ה-heavy armor? איך?

ואיך בו זמנית הכישופים ישפיעו יותר?

זה לא סותר אחד את השני?

ובקשר לקשת, גם ככה אני מתכוון לקחת קשת ( אני לא מתלהב כלכך מהקסמים חוץ מהזימון, כשפים של התקפה וה-illusion, כך שאני לוקח את הקשת בכל מקרה.

ושווה לקחת התגנבות? לא עדיף להשתמש בקסמים של chameleon?

פורסם

התגנבות זה הכי אחי :silly:

תיצור קלאס שמשלבת בין Thief וקוסם [Magician?]. יהיה סבבה להתגנב מאחורי אויבים ולהכניס להם כדור אש לגב.

פורסם

אם מישהו ממכם מתכוון לשחק כ"הורג דמויות בהתגנבות"(קשה ומאתגר אך מעניין) אתם חייבים להוריד את המוד Attack And Hide, כי המערכת התגנבות של ונילה אובליביון נורא מעצבנת ומאוד מאוד מאוד מאוד לא סלחנית כלפי דמויות שבעיקר מתגנבות...

Attack and Hide עושה את המשחק לסביל בעבור דמות מתגנבת, גגלו אותו או חפשו בtessource ותמצאו יותר מידע.

פורסם

מוד נהדר, מומלץ.

אגב, האם ניתן להילחם בDouble Hand באובליביון [חרב ביד ימין, פגיון ביד שמאל וכו']?

פורסם

לא.

פורסם

יש תוספים ש"כאילו" מכניסים Duel Wield למשחק, אבל זה קוסמטי בלבד, זה פשוט מגן שנראה כמו חרב... אתה לא באמת עושה איתה(החרב השנייה) משהו חוץ מלחסום התקפות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים