פורסם 2009 בפברואר 516 שנים נכנס בי דחף מוזר להתקין שוב את המשחק. אני רוצה הפעם להתחיל קוסם(היה לי כבר לוחם וקשת אז אני רוצה משהו חדש) למישהו יש המלצות בנוגע לקוסם? לא ממש יצא לי לשחק איתו הרבה אולי שעה... בנוסף אני ישמח אם תמליצו לי על מודים, בפעם שעברה היה לי בסביבות ה -5 ג'יגה של מודים מותקנים אבל שחכתי את הרוב יש מומלצים או שלהתחיל לחפש? איזה מודים אתה מחפש?כלומר באיזו קטגוריה?-Model n tex?,Companion?race? יש לי הרבה להמליץ לך..
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מה החבילות תוספות שאתם משתמשים למשחק? אני רוצה להתקין שוב תמשחק והבנתי שיש הרבה תוספות של נשקים וכו'...מה מומלץ? יש לי על דיסקים את NIGHTS OF THE NINE והאי של המשוגע ההוא לא זוכר... ?
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים אפשר להיות בMG או FG עם DB (עוד לא סיימתי את כל הקווסטים בFG וMG)?ועוד משהו .בMG אני תקוע בקווסט A Plot Revealedhttp://img87.imageshack.us/img87/2079/oblivion200902191846482ji4.jpgיש למישהו רעיון איך לחסל אותם :s05:
פורסם 2009 בפברואר 1916 שנים עברתי .אני רמה 19 ,כמה רמות יש ?ואיך אני עושה שיהיו לי נקודות בונוס באינטליגנציה כשאני עולה רמה ?
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים אני רוצה שיהיו לי 2+ נקודות באינטליגנציה כשאני עולה רמה .בהכל יש תוספת 2+ או 3+ נקודות חוץ מאינטליגנציה ומזל. זה קשור למה שאני בוחר בהתחלה ? (דמות וכל זה )זה ממש מבאס ,יש לי 45 אינטליגנציה = 90 magicka .
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים תתחיל להעלות את האינטיליגנציה, פעם פעמיים תבחר אותה ואז תתחיל לקבל נקודות בונוס.(בלי הבונוס הזה, זה מעלה רק בנקודה אחת)
פורסם 2009 בפברואר 2016 שנים אני רוצה שיהיו לי 2+ נקודות באינטליגנציה כשאני עולה רמה .בהכל יש תוספת 2+ או 3+ נקודות חוץ מאינטליגנציה ומזל. זה קשור למה שאני בוחר בהתחלה ? (דמות וכל זה )זה ממש מבאס ,יש לי 45 אינטליגנציה = 90 magicka .אם זכרוני איננו מטעני, יש שני גורמים עיקריים לAtrributes שאתה יכול להעלות:1. הבחירה שלך בתחילת המשחק באילו תחומים להתמקד2. השימוש שלך בסקילים הקשורים לAttribute.הסבר קצר על 2 - אם למשל השתמשת ועלית הרבה דרגות בBlunt Weapons, אז הAtrribute שתוכל להעלות בהכי הרבה הוא הGoverning Attribute של הסקיל שעלית בו - במקרה הזה, Strength או Endurance(לא זוכר כבר).בשביל לעלות בIntelligence, אתה צריך לבדוק באילו סקילים האטריביוט הזה שולט, ולהשתמש בהם בשביל לעלות רמות.נדמה לי שזה כל הקסמים.תבדוק בUESP.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.