פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מה הבעיה? פשוט תבחר דמות שמוצאת חן בעינך.אם אתה רוצה לבחור לפי היכולות שלה, יש לך את הקישור הבא:http://www.uesp.net/wiki/Oblivion:Races
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים תגידו מישהו ניסה להשתמש במודים של FRANCESSCO?מאז שהתקנתי אותם שמתי לב שחלו לי הבעיות...התקנתי את המוד של חיזוק אוייבים ונשקים חדשים...עדיף להוריד אותו ולשחק עם SHIVERING ISLES והתוספות המקוריות בלבד?בנוסף לשאלה הקודמת שלי,עם אילו הרחבות שיחקתם??
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים חחח. תהיה בן אדם וזהו סגרנו סיפור.אני בן אדם, אססיאן, גנב. אבל אני רוצה להיות גם גנב וגם לוחם >< ולפי מה ששמעתי imperial חלשים לא?
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים נו גם אני גם גנב וגם לוחם.ותפסיק לחשוב על איזה דמות לפתוח, זה לא כזה משנה. ומי אמר שהאימפריאל חלשים, יותר נכון כל הגזעים בערך אותו דברההשפעות של הגזעים מינימליות, ברמה 10 כבר לא יהיה עקרוני עם מי התחלתה
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים אני לוחם גנב לא רע בכלל עם שריון קל למרות שקצת טחנו לי את הצורה בשלבי 5-12 כזה, REDGUARD אבל עשיתי CUSTOM CLASS שיתאים לי ללוחם+גנב..
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים תגידו כדאי לי להעלות luck במשחק?? כי הוא ירד לי ל48 במקום 50 ועוד לא הבנתי מה זה עושהש ממש ולמה זה ירד לי /=..
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים כנראה שרבת עם איזה קוסם או יצור שיש לו השפעה רעה על מזל, זה מוריד לך נקודות מזה.תיקח / תקנה / תמציא שיקוי של החזרת מזל, זה יעלה לך את זה חזרה לציון הרגיל שלך..או שאולי היה לך איזה כלי שהיתה לו תוספת למזל? חרב או ARMOR? שזרקת?
פורסם 2008 באוקטובר 617 שנים איו לי מושג אחי..אבל אתה יודע איפה אני יכול להשיג את השיקוי הזה? וכדאי לי להעלות אותו מתי שאני עולה רמה?
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים בנס לסטטיסטיקות של הדמות שלך ותראה אם המספר של המזל שלך באדום, ואם כן לך ל CHAPEL, יעני כנסיה ותתפלל שם בעיגול הגדול, זה מרפא כל קללה (חוץ מערפדיות)
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים אה תודהה גבר זה התרפה לי..אה ועוד שאלה..איך אני מגדיל את הmegicka? כי אני לוחם ויש לי את הקסם הזה של הrastoration וכל פעם אני צריך לחכות איזה שתי דקות עד שזה יתמלא...
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים נדמה לי שצריך להשקיע ב WILL POWER או ב INTELIGANCE תראה מה כתוב לך שאתה עולה שלב או בסטטיסטיקות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.