עבור לתוכן

Elder Scrolls IV: Oblivion - הדיון הראשי

איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION??? 1,983 הצבעות

1. 1. איזה סקילים של לחימה עדיף לבחו ב-OBLIVION???

• destruction + conjuration
    • blade + block + heavy armor
    • blunt ( גרזנים ונבוטים ) + block + heavy armor

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אני מפסיק לשחק במשחק. הוא פשוט משעמם. ז"א הוא כנראה טוב יותר מכל RPG אחר אי פעם,, אבל אותי הוא פשוט משעמם. גם אמנם המנוע אחלה אבל מערכת המשחק קצת דפוקה לטעמי.

• תגובות 2.4k
  • צפיות 407.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא ממש ממש לא משעמם, אתה פשוט הרסת לעצמך בזה שרימית והשתמשת בטריינר.

כל הקטע הוא לעקוב אחרי העלילה, להתקדם כל פעם קצת, להתלהב מכל חפץ חדש שאתה מוצא ולשפר כל הזמן את הדמות, אתה פשוט הרסת את כל הפואנטה, זאת אשמתך בלבד ולא אשמת המשחק.

אני "שרפתי" על המשחק הזה מעל 100 שעות בזמנו, ואני בן אדם שמשתעמם מאוד מהר ממשחקים.

ב90% מהמקרים צ'יטים הורסים את החוויה, בטח במשחק כזה שמבוסס על פיתוח דמות והתקדמות הדרגתית. חבל,פיספסת משחק אדיר :nixweiss:

פורסם

הוא ממש ממש לא משעמם, אתה פשוט הרסת לעצמך בזה שרימית והשתמשת בטריינר.

כל הקטע במשחק הוא לעקוב אחרי העלילה, להתקדם כל פעם קצת, להתלהב מכל חפץ חדש שאתה מוצא ולשפר כל הזמן את הדמות, אתה פשוט הרסת את כל הפואנטה של המשחק, זאת אשמתך בלבד ולא אשמת המשחק.

אני "שרפתי" על המשחק הזה מעל 100 שעות משחק בזמנו, ואני בן אדם שמשתעמם מאוד מהר ממשחקים.

ב90% מהמקרים צ'יטים הורסים את המשחק, בטח במשחק כזה שמבוסס על פיתוח דמות והתקדמות הדרגתית. חבל,פיספסת משחק אדיר :nixweiss:

ממש לא קשור. אני לא אהיה מסוגל לשחק במשחק הזה 100 שעות. משעממת אותי ההתקדמות האיטית. מה גם יש עוד מלא סקילים שלא על 100, רק העמודה הראשונה (STERNGTH למשל)) הם על 100, הסקילים האחרים, יענו המשניים, כמו קשתות, מהירות, אתלטיקה, שיווי משקל, הכל רגיל ואני עדיין משתעמם. אני שיחקתי בהרבה משחקים עם צ'יטים ונהנתי מאוד. באמת, נהנתי ברמות מטורפות מGTA ששיחקתי עם צ'יטים, HALO, ניד פור ספיד בכלל עשיתי חיים.

פורסם

יש משחקים שעדייו כיך לשחק עם צ'יטים, אבל אובליביון זה לא אחד מהם.

גם אני שיחקתי בGTA, HALO, NFS... עם צ'יטים. כן זה כיף, אבל שיחקתי גם בלי.

אני חייב להגיד, שהיה מעניין יותר בלי צ'יטים ואני ממליץ לך להפסיק עם המנהג הזה של לשחק משחקים עם צ'יטים.

פורסם

יש משחקים שעדייו כיך לשחק עם צ'יטים, אבל אובליביון זה לא אחד מהם.

גם אני שיחקתי בGTA, HALO, NFS... עם צ'יטים. כן זה כיף, אבל שיחקתי גם בלי.

אני חייב להגיד, שהיה מעניין יותר בלי צ'יטים ואני ממליץ לך להפסיק עם המנהג הזה של לשחק משחקים עם צ'יטים.

אני כתבתי שלא תכננתי, לפני שנתיים שיחקתי עם צ'יטים ועשיתי CONTINUE.

בכל מקרה, זה טעם וריח. לא כל משחק מתאים לכל אחד. רק כדי שתבין, אני לא משחק בRPG אף פעם. רק RTSים לפעמים.

פורסם

אבל כבר שיחקתי איזה 7 שעות. נראה לך עכשיו הגיע הזמן להתחיל מההתחלה?

מה אני יגיד,

אני אחרי 3\4 משחק, המשחק פתאום החליט שהוא רוצה להתקע ולתת לי הודעת "שלח אל תשלח" בכל פעם שאני שומר.

כייףףףףףף..

עכשיו צריך להתחיל שוב מהתחלה...

]=

דרך אגב מישהו נתקל בבעיה כזו לאחר שהוסיף כמה תוספות, כגון של פרנססקו??

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מישהו יכול להעלות שוב את החוברת?

פורסם

מישהו יכול להעלות שוב את החוברת?

בבקשה. ;D

ועכשיו שראיתי את האווטר שלך, השאלה היא אם אתה מסוגל לתפוס את החתולים?

פורסם

יש אופציה לרוץ בספרינט או שהריצה הרגילה היא הכי מהירה?

פורסם

הריצה "הרגילה" היא היחידה שיש.

אתה יכול ללחוץ על capslock כדי להישאר במצב ריצה כל הזמן.

כמובן גם, שבהמשך המשחק תעלה את הסקיל ותהיה מהיר יותר.

פורסם

כשאני מסתכל בiventory על הנשקים רשום לי סימן של לב שכל הזמן יורד מהשריון והנשק שלי...איך אני מחדש אותם אולי ע"י איזה נפח או משהו בסגנון?

פורסם

בדיוק ככה.

או לחילופין אתה יכול לתקן לבד אם יש לך פטיש מתאים.

פורסם

את הפטיש של התיקון אפשר לקנות בחנויות, או למצוא בארגזים/חביות בערים השונות.

בהתחלה ישברו לך פטישים בקצב מהיר יחסית תוך כדי תיקון.

ככל שתתקן יותר בעצמך- כך תשתפר בסקיל ותוכל להשתמש באותו פטיש יותר ויותר זמן.

פורסם

אתה גם לא יכול לתקן בהתחלה פריטים קסומים או מיוחדים.

אני לקראת הסוף פשוט קניתי ערמות של פטישים, הרכבתי קסם משולב של הרס שריון ונשק והשתדלתי להרוס אותם ליריבים שלי לפני שהרגתי אותם. אז אפשר לתקן להם את השריון ולהשתפר בקלות. :xyxthumbs:

פורסם

אוף נהרסו לי השמירות, אני נכנס למשחק ובכל פעם שאני שומר המשחק נתקע ואני מקבל הודעת Send / Dont Send. :'(

הייתי כבר רמה 15 איזה סיוט

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים