פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אבל הקסדה הכי טובה היא דווקא זו שאתה מקבל מגילדת הלוחמים כשאתה מסיים אותה. קסדה כזאת שהיא גולגולת....
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים תגיע לאיזה רמה 20+ ואז תלך לאיזה inn או לאיזה מערה ולבנדיט או מישהו כבר יהיהזה שיריון אדום
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים טוב אחרי שלושה ימים של טחינה של המשחק הזה הגעתי למסקנה שהוא לא בשבילי, איטי מידי וממש מעצבן לטעמי, באמת שניסיתי לאהוב אותו אבל לעשות משימות בסיגנון:"תביא את הצמח הקדוש לגילדת הקוסמים תוך כדי שאתה לא הורג אף אחד" זה ממש לא בשבילי - אני חוזר להרג הבלתי מרוסן של BF2!
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים כשמכשפים חפץ מה משפיע על חוזק הקסם? אני יודע שהגודל של הsoul gem שמשתמשים בה משפיע אבל יש עוד משהו שמשפיע כי כשאני מכשף חפצים זה עושה קסם ממש חלש^^^, לא נכון, היא דווקא נורא בינונית.שריון DEDRA הוא ההכי חזק במשחק, אבל זה לא משנה- העיקר שרמת ההגנה שלך תהיה 82, אין יותר.לא נכון המקסימום זה 85אבל הקסדה הכי טובה היא דווקא זו שאתה מקבל מגילדת הלוחמים כשאתה מסיים אותה. קסדה כזאת שהיא גולגולת....לקסדה דדרית יש אותה הגנה והקסדה שאתה מקבל בגילדת הלוחמים מכוערת =\ עדיף את הדדרית
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים טוב אחרי שלושה ימים של טחינה של המשחק הזה הגעתי למסקנה שהוא לא בשבילי, איטי מידי וממש מעצבן לטעמי, באמת שניסיתי לאהוב אותו אבל לעשות משימות בסיגנון:"תביא את הצמח הקדוש לגילדת הקוסמים תוך כדי שאתה לא הורג אף אחד" זה ממש לא בשבילי - אני חוזר להרג הבלתי מרוסן של BF2!אולי בגלל שאתה עושה משימות של גילדת הקוסמים?להרוג זה arena, dark brotherhood ו fighters guild
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אני עשיתי כמעט רק משימות של הDARK BROTHERHOOD, עד שאמרו לי לפרוץ לאיזה בית שנעול במנעול HARD ולא היה לי כוח לחפש איך פותחים מנעול כזה.
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים אתה לוקח לוקפיקומתחיל להעלות את הפינים והופה נפתח לך המנעול מה בעיהאני יכול לעשות את זה עם סקיל של 1
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים תאמין לי שאני לא איזה מדען טילים או משהוסתם עוד אחד שיודע רק לקחת נשק ולהרביץ לכל מה שזזאבל זה הכל עיניין של קליטה של הטכניקהתראהיש את הפינים במנעול נכון? ואתה מזיז את הלוקפיק למעלה? אז כשאתה רואה שזה עולה ממש לאט, אתה לוחץ ואז זה ינעלאם תרים כמה פעמים כל פין ותראה שהפין פתאום עולה לאט ותלחץ, המנעול יפתחקלטתי את זה כפעם אחת בדיוק כמוך ממש נכנסתי לעצבים אז הלכתי למנעול והתחלתי להזיז את הפינים שפתאום אני קולט שיש מהירויות שונות שזה עולה
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים או שפשוט תפתח את הקונסול, תלחץ על מה שצריך לפתוח, תכתוב unlock, אנטר, והמנעול פתוח
פורסם 2007 בפברואר 2118 שנים גם אני לא בדיוק קלטתי איך פותחים את המנעולים האלהאני כל הזמן עושה על אוטומטימישהו יכול להסביר לי? כי לא ממש הבנתי
פורסם 2007 בפברואר 2218 שנים גם אני לא בדיוק קלטתי איך פותחים את המנעולים האלה אני כל הזמן עושה על אוטומטי מישהו יכול להסביר לי? כי לא ממש הבנתי יש שני מרכיבים לשיטה, ראיה ושמיעה: לכל פין יש שתי צורות לעלות כאשר אחת מהן היא עליה וירידה מהירה עם צליל מהיר והשנייה היא עליה, השהייה קצרה למעלה, וירידה עם צליל כפול כזה. תקפיץ את הפינים כמה פעמים ותקשיב. צריך לתפוש כל פין במצב השני (להקפיץ עם העכבר לשמוע את הצליל הנכון ואז ללחוץ על כפתור שמאלי). ככל שתשפר את הכשרון פחות פינים יפלו חזרה כאשר אתה טועה, ברמה גבוהה אתה לא שובר פיקים. בהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.