פורסם 2006 במרץ 2219 שנים לאיש הזה אין זכות לרוץ לכנסת הוא פושע,גזען ואנטשמי ! למי אתה מתכוון, לשמאלמרט? :
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אז של מי היא?לא "שלכם" כפי שהייתם רוצים לראות את זה.למי אתה מתכוון, לשמאלמרט? מה אתה משחק אותה חגמולוג גדול ברור שלמרזל הגזען הקטן.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים מה זה שלכם שלנו, אם אתה פה, אתה חלק מאיתנו, ואם אתה לא רוצה להשאר פה אתה לא חייב, אבל תעשה לי טובה, אם יש לך זכות הצבעה, אולי עדיף שלא תנצל אותה, כי אתה כנראה באמת לא חלק מישראל.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים שלכם?? למי שעוד לא הבין יש לי עוד אזרחות(שבקרוב אני ינצל אותה). "מנטורי קרתא" מי/מה/איפה זה לכל הרוחות???!!!
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים ויפה שעה אחת קודם... אל תשכח לבטל את האזרחות של המדינה שאתה כל כך שונא.וחאלס, תחזרו לנושא.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אולי הוא מנטורי קרתא?מישהו שם לב שהרבנים שלהם דפקו ביקור היום אצל אבו-טיר?זה נראה לי היה אתמול..למי שעוד לא הבין יש לי עוד אזרחות(שבקרוב אני ינצל אותה).אתה מרגיש חלק ממדינת ישראל?
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אלה קבוצה של פנאטים שמאמינים שלמדינת ישראל שהיא לא הלכתית שהוקמה ע"י המשיח בכבודו ובעצמו אין זכות קיוםהם מככבים בכותרות לאחרונה כשהם ביקרו בטהרן ואתמול אצל הפלשתיניםותומכים בהםהם תומכים בהרג ישראלים, העיקר להיות נגד המדינה (עד שזה מגיע לביטוח לאומי ואז הם אזרחים מהשורה)זה נראה לי היה אתמול..צודק
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים ויפה שעה אחת קודם... אל תשכח לבטל את האזרחות של המדינה שאתה כל כך שונא.וחאלס, תחזרו לנושא.מי אמר לך שאני שונא את המדינה הזאת? LiorP23 -תודה על ההסבר.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים זה משתמע מהדברים שלךאז זה לא, הדבר היחיד(טוב לא)שאני שונא פה זה את הימין הקצוני.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.