פורסם 2006 באפריל 1919 שנים heheheh זה רק דבר אחד מיכמה דברים שמסריחים בסנדק מה5 דקות ששיחקתי 1-גרפיקה של המכוניות ברמה של הנינטנדו 64 או PS1 2-שליטה מאוד לא נוחה+מערכת קרבות מסריחה 3-מצלמה שלקחה כדורים סגולים
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים טוב לדעת שלא רק אני שונא את המשחק הזה זה באמת משחק עלובבב רק את האנשים רואים יחסית בסדר..אבל מכוניות ושאר הסביבה נראה פשוט גרוע ובכלל המשחק ממש משעמם משימות משעממות וגם חוזרות על עצמם + שהשליטה כזאת גרועה וזה מוריד בכלל את ההנאה של המשחק לוקח שנה לכוון על מישהו :pissed: והעיר משעממת, והאפקטים כאלה גרועים. רואים מגעיל את האש של הפיצוץ :-\ לדעתי זה סתם משחק לא מגיע לו 8.1 מגיימספוט אני באמת לא מבין את זה
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב לדעת שלא רק אני שונא את המשחק הזה זה באמת משחק עלובבב רק את האנשים רואים יחסית בסדר..אבל מכוניות ושאר הסביבה נראה פשוט גרוע ובכלל המשחק ממש משעמם משימות משעממות וגם חוזרות על עצמם + שהשליטה כזאת גרועה וזה מוריד בכלל את ההנאה של המשחק לוקח שנה לכוון על מישהו :pissed: והעיר משעממת, והאפקטים כאלה גרועים. רואים מגעיל את האש של הפיצוץ :-\ לדעתי זה סתם משחק לא מגיע לו 8.1 מגיימספוט אני באמת לא מבין את זה אתה לא מבין יש אחרים שכן. כמוני כי אני אחד שלא איכפת לו ממש מגרפיקה ומעניין לי תתחת שלסנדק יש גרפיקה ושליטה גרועים.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אתה לא מבין יש אחרים שכן. כמוני כי אני אחד שלא איכפת לו ממש מגרפיקה ומעניין לי תתחת שלסנדק יש גרפיקה ושליטה גרועים. גרפיקה זה דבר אחד וDS פעם אחרונה שראיתי את המיפרט שלך גם ככה אתה לא יכול ליראות גרפיקה של מישחקים כבדים אבל שליטה זה כבר בעיה הרבה יותר חמורה איך אתה יכול לאהוב מישחק שיש לו שליטה כזות גרועה? תגיד הסנדק זה המישחק הראשון שאתה רואה?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לא. למה נראה לך שאני משחק בזה אה? כי זה חיקוי של GTA ומאפיה וכי אני אוהב משחקים כאלה גם אם הם מקבלים 5 בגיימספוט או בחארטה. אין מה לעשות אני אוהב את זה ככה. ושיחקתי במשחקים: GTA (כולם) CoD 2 Mafia True Crime SS2 והסנדק. ואהבתי אותו. זה פשע?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים סידרת GTA היא סידרה טובההמישחק הראשון של הסנדק הוא מישחק דפוק וזה כן פשע לאהוב תסנדק ;D זה מקביל ללאהוב את אודטה ;D
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים טוב אז אני עובר על החוק ועכשיו ברצינות. אני אוהב את הסנדק. מאז ששאלתי את אבא שלי תגיד אבא אתה מכיר את הסנדק? אז הוא סיפר הכל. בקיצור זה לא איכפת לי ממש שכולם שונאים אותו אני אוהב. זה ממש לא מעניין אותי מה אתה חושב וכל הקהילה חושבת. אגב מישהו פה ראה את הסרטים(הסנדק 1/2/3) חוץ ממני?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מי שלא אהב תסרטים - לא יאהב תמשחק.ואתם לא יכולים להגיד "למה הביאו לו 8.1" הוא לא שווה את זה. זאת המילה הקטנה שלכם מול מילה של גדולים ממכם. תגידו כמה שבא לכם אבל הוא קיבל יותר מהרבה משחקים אחריםאתם פשוט אוהבים משחקים מג'אנר אחר וזהו .. אז תפסיקו להתלונן זה לא תארד בשביל זה.. אם יש לכם בעיות במשחק תשאלו
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני ראיתי ותאמת ראיתי רק כי הטרילוגיה נחשבת לטרילוגיה חשובה לכל חובב סרטים ומבחינתי הסרטים ארוכים מידי הסרט הראשון נחמד הסרט השני הוא הטוב ביותר בסידרה למרות האורך והשלישי משעמם אבל יש לו תסוף הטוב ביותר ממש סוף שמעורר מחשבות בכל מיקרה הטרילוגיה הרבה הרבה יותר טובה מהמישחק הנוכחי הדבר שאהבתי ביותר זה שבסרט השני היה את העלילה של דון קורליאונה הצעיר (הדון הראשון) ואיך מבחור פשוט שברח לארצות הברית הוא אפך למפיונר כזה גדול
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני ראיתי ותאמת ראיתי רק כי הטרילוגיה נחשבת לטרילוגיה חשובה לכל חובב סרטים ומבחינתי הסרטים ארוכים מידי הסרט הראשון נחמד הסרט השני הוא הטוב ביותר בסידרה למרות האורך והשלישי משעמם אבל יש לו תסוף הטוב ביותר ממש סוף שמעורר מחשבות בכל מיקרה הטרילוגיה הרבה הרבה יותר טובה מהמישחק הנוכחי הדבר שאהבתי ביותר זה שבסרט השני היה את העלילה של דון קורליאונה הצעיר (הדון הראשון) ואיך מבחור פשוט שברח לארצות הברית הוא אפך למפיונר כזה גדול אוקי רציתי עכשיו להגיד משהו בקשר לסרטים ולא למשחק הסרט הראשון היה הכי יפה לדעתי הסרט השני גם היה יפה אבל קצת פחות. עדיין היה יפה מאוד אבל הראשון לוקח מקום ראשון אין מה לעשות הסרט השלישי היה יפה פחות נראה לי שככל שקופולה הזדקן גם הרמה הלכה לה. הסוף לדעתי לא היה הכי אני גם יגיד למה. עכשיו מה? וינצ'נזו קורליאונה איך יחייה? מה עם קיי?(בכלל לא הזכירו אותה במשחק) מה יהייה עם הבן אנטוניו? בכל אופן שמעתי שמועה לא בטוח ש Paramount Pictures(החברה שאחראית לטרילוגייה) עובדים על הסנדק 4 אך זה רק שמועה ואם כן זה יהייה טוב מאוד. אני רוצה לראות המשך. לא כיף לראות BAD END מה הייתי נותן בשביל לראות את Al Pacino בעוד סרט של הסנדק. חבל שהוא מת בסוף הסרט השלישי.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אבל לא באמת יכולים לעשות סרט שקשור לטרילוגיה באופן טובהראו כבר איך נוצרה ה"מישפחה" של קורליאונה ואיך מת הדון השניוהשלישי היה דמות שלא באמת תפסה ככה שלבסס סרט אליו זה תיהיה טעותלעשות רימיק זה יהיה טעותולעשות עלילה מקדימה זה יהיה טעות ככה שאפשר לעשות רק סרט שלוקח השפעה מהסנדק אבל קשה לי להאמין שיהיה סרט הסנדק חדש שיהיה טוב
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים הטרילוגיה זה לא כל הסרטים ביחד?טרילוגיה זה סידרה של 3בסנדק היו 3 סרטים ככה שזה כל הסרטים ביחדלמרות שביגלל האורך לפי דעתי היו צריכים לחלק את זה ליותר סרטים
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מי שלא אהב תסרטים - לא יאהב תמשחק.ואתם לא יכולים להגיד "למה הביאו לו 8.1" הוא לא שווה את זה. זאת המילה הקטנה שלכם מול מילה של גדולים ממכם. תגידו כמה שבא לכם אבל הוא קיבל יותר מהרבה משחקים אחריםאתם פשוט אוהבים משחקים מג'אנר אחר וזהו .. אז תפסיקו להתלונן זה לא תארד בשביל זה.. אם יש לכם בעיות במשחק תשאלוראיתי את כל הסרטים ומאוד אהבתי אותם.זה לא עיניין של "אוהבים את הזאנר או לא אוהבים אותו"המשחק פשוט נעשה בצורה עלובההשליטההסאונדהגרפיקההכל מסריחועלילה לא היה כל כך מסובך להכין..כי הם לקחו אותה מהטרילוגיה -.-
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים זה לא רק שהגרפיקה והשליטה לא טובים כל המשחק עצמו לא עשוי טוב העלילה לא טובה..המשחק בכלל לא כיף. :-\ טוב זה -EA למה אפשר לצפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.