פורסם 2006 במרץ 1819 שנים כרגע צרבתי דיסק דיוידיData-DVDהכנסתי כמה סרטים לדיסק.. כל סרט בתיקייה נפרדת עם קובץ srt .. תרגום...ואני לא רואה תרגום בסרטים...למה?.. בגלל שצרבתי על Data?..אם אפשר עזרה בקשר לאיך לצרוב סרט עם כתובית..תודה מראש...שתהיה לכולכם שבת שלום ולילה טוב***"רואה"... לא "רוצה"***
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים אני מניח שיש לך נגן קורא Divx.א. אתה בטוח שהוא קורא כתוביות?ב. אם כן, אתה בטוח שהוא קורא פורמט srt? אולי תנסה פורמטים אחרים (sub, ssa).ג. מהם שמות הקבצים של הכתוביות? נראה לי שצריך שיהיה להם אותו שם כמו הקובץ של הסרט, חוץ מהסיומת.
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים מחבר התכוונתי שאני לא רואה*** לא לא רוצה.. מצטערצרבתי דיסק נוסף עם כתובית באותו שם.. עכשיו הסרט עובד עם תרגום אבל במדיה פלאייר.. עדיין לא בדיוידי...אם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה קלה לצרוב סרטים עם תרגום.. או תוכנה פשוטה להדבקה של תרגום..מדריך כלשהו.. משהו..תודה מראש...
פורסם 2006 במרץ 1819 שנים לצרוב כתוביות על הסרט עצמו אפשרי אבל מסובך ולוקח הרבה זמןאם היינו יודעים איזה נגן DVD יש לך היינו יכולים להגיד לך אם הוא תומך בכתוביות בעברית ומה צריך לעשות בשביל שהן יפעלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.