עבור לתוכן

"קדימה לשומקום" - הגיע הזמן לעמת סיסמאות מול מציאות

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מה רע בקיפאון ?? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :nixweiss: :nixweiss: :bash: :bash:

קיפאון זה דבר מצויין. זה אומר שאתה נשאר בחיים.

• תגובות 197
  • צפיות 11.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודקים, כי המצב הנוכחי הוא מצויין

למה לשנות משהו?

:kopfpatsch:

פורסם

לא אמרתי שהמצב הנוכחי מצויין ולא צריך לשנות שום דבר. נהפוך הוא, צריך לשנות את פני הדברים. אבל, אסור להתפתות לדברי החלקלקות של נביאי השקר. :nono:

פורסם
  • מחבר

צודקים, כי המצב הנוכחי הוא מצויין

למה לשנות משהו?

:kopfpatsch:

לא, פה אתה טועה.

המצב הנוכחי הוא לא קיפאון. המצב הנוכחי הוא שיש פיגועי טרור וישראל לא עושה כלום.

רגע, סליחה. היא כן עושה. היא נותנת פרסים לטרור.

קיפאון יקרה אחרי שבעזרת השם ביבי יהיה בשלטון, יתן להם מכה אחת אפיים על כל קסאם - ואז, ורק אז, יהיה קיפאון. שקט. שלווה. ביטחון.

פורסם

צא מהסרט.

ביבי נשאר אותו ביבי, האמריקאים יפקחו עליו מלמעלה.

פורסם

קיפאון=שמירה על הסטטוס קוו ולא שקט/שלווה/בטחון

אבל עזוב, זה חסר תקווה

אני הבנתי שתשדירי ההפחדה של הליכוד הצליחו לשטוף לך את המח

והאמת, גם נמאסו עלי כל הויכוחים המיותרים האלו

הרי אף אחד לא ישכנע את השני, אבל אתה מתמקד רק בלנסות להראות כמה טיפש כל מי שלא חושב כמוך

והבורג (שללא כל ספק חסר לו איזה בורג) פשוט מחפש כל סיבה אפשרית לצאת למלחמה כוללת (ואם אפשר אז להשתמש בה בנשק גרעיני "טקטי")

מזל שרוב העם טיפש ולא חושב כמוכם.

המשך דיון פורה

פורסם
  • מחבר

wtf ?

אתה מוזמן לעבור על ההודעות שלי בפורום הזה שפרסמתי גם לפני שהתחילו בכלל תשדירי הבחירות..

פורסם

חייבים לדבר עם ערפאת, אין מה לעשות :lol:

בורג, אתה פאנט :'(

פורסם

בורג לא פנאט, הוא ימין שפוי <הכנס סמיילי מטופש>

פורסם

בורג, אתה פאנט :'(

תודה! ;D

פורסם

מדברים שם על אבו מאזן, לא על החמאס

אבל ממילא החמאס שולט עכשיו ברשות והם לא מוכנים לקיים אפילו את ההסכמים שכבר חתמנו עם הרש"פ, אז מה הטעם להמשיך במו"מ עם אבו מאזן? הוא לא שולט ברשות. אפשר באותה מידה לנהל מו"מ עם אבו חליל מחנות החמוצים ברמאללה.

בקשר להעברות הכספים, כבר דיברנו על זה

לא בטוח שזה היה עובר מבחן בג"צ, זה כספי המיסים שלהם שישראל רק גובה

ואני כבר הראתי ש- א. כבר עשינו את זה לפני כן ואף אחד לא צייץ, ו- ב. אולמרט מדבר על הקפאת הכספים האלו בעתיד הקרוב. אם אפשר היה לעשות את זה לפני שנתיים ואפשר יהיה לעשות את זה בעוד חודשיים, למה אי אפשר לעשות את זה עכשיו?

אתה לא רוצה לדבר עם אף אחד אבל גם לא רוצה צעדים חד צדדיים, אז מה אתה בעצם כן רוצה?

"קיר הברזל" של ז'בוטינסקי:

שנית, אין משמע כל זה, שאין להעלות על הדעת אפשרות של כל הסכם מרצון שהוא עם ערביי ארץ-ישראל. כל עוד יש לערבים אפילו זיק של תקווה להיפטר מאתנו, הם לא ימכרו את תקוותם זו לא בעד אי-אלו מלים מתוקות ולא בעד שום פרוסה מזינה של לחם בחמאה, ומשום כך דווקא, אין לראותם בחזקת אספסוף, אלא עם, אף אם עם מפגר, אבל עם חי. עם חי מסכים לוויתורים בשאלות עצומות וגורליות כאלו רק כאשר לא נשארת לו כל תקווה, כאשר בקיר הברזל לא נראה עוד אף לא סדק אחד. רק אז מאבדות קבוצות קיצוניות שסיסמתם היא "בשום אופן לא", את קסמן, וההשפעה עוברת לידי הקבוצות המתונות. רק אז יבואו אלינו המתונים האלה ובידם הצעה לוויתורים הדדיים: רק אז יתחילו הם לשאת ולתת עמנו ביושר ובשאלות מעשיות, כגון ערובה נגד גירוש מן הארץ, או בעניין שיווי-זכויות, או בדבר ישות עצמית לאומית; ואני מאמין ומקווה, שאז נוכל לתת להם ערובות כאלה, שתרגענה אותם, ושני העמים יוכלו לחיות זה בצד זה בשלום ומתוך יחסי הגינות. ואולם הדרך היחידה להסכם כזה היא קיר הברזל, כלומר, חיזוקו של השלטון בארץ-ישראל, שלא יהא נתון לשום השפעות ערביות, כלומר, עצם השלטון, שנגדו לוחמים הערבים. במלים אחרות, בשבילנו הדרך היחידה להסכם בעתיד מתבטאת בהסתלקות מוחלטת מכל הנסיונות להגיע להסכם בהווה.

כל ניסיון להגיע ל- "שלום עכשיו" רק דוחה את השלום. הערבים לא מוכנים לשלום איתנו ואנחנו לא יכולים להכריח אותם. אפשר לקוות שיבוא יום והם יהיו מוכנים, עד אז נגזר עלינו לחיות על חרבנו. התעלמות מהמציאות לא תשנה את המצב. כשהם יהיו מוכנים לנהתפשר באמת ובתמים, נוכל להגיע איתם להסכם, עד אז כל הצעת פשרה מצידנו רק מחזקת את נחישותם להילחם בנו, ראה "קורי העכביש" של נסראללה.

פורסם

מצדי אולמרט גם יכל להיות מש"ק ממטרות, אני לא חושב שצריך להיות לרעתו, לא כל אחד חייב להיות בשייטת 13 בשביל להיות בכנסת, להפך... אולי כדאי גם אנשים שהם פשוט אזרחים רגילים כמו כל אחד ולא הרמבו הממוצע, ראינו כבר כמה טוב אהוד ברק היה בתור ראש ממשלה.

ראש הממשלה לא צריך להיות ג'יימס בונד, הוא צריך להיות אדם חכם עם יכולת שיפוט טובה מאוד ופוליטיקאי טוב וגם מנהיג טוב.

אני לא מצפה מאולמרט שיטוס באפצ'י ויבצע חיסול ממוקד לאנשי חמאס, בשביל זה יש את הצבא, יש רמטכ"ל שיודע לפקד על הצבא, יש מודיעין שיודע איפה האויב נמצא ויש חיילים טובים שיעשו את המשימות, יש גם שר ביטחון ויועצים ועוד ועוד ועוד... אני מצפה מראש הממשלה שידע לתת הוראות נכונות ו... וואלה, מותר לישראלי שהיה בצבא עיתונאי להיות גם ראש ממשלה, זה לא חטא.

וגם לא משנה לי שכל המשפחה שלו לסביות והומואים, אם הבנאדם עצמו מתאים אז כל הכבוד לו.

אני כותב את כל זה כנגד ehud olmert.com כי אני חושב שהרבה ממה שהם כותבים זה די בולשיט, אבל יש שם הרבה דברים שנראים רע... ואני אישית ממש לא מצביע אולמרט אלא עבודה, קדימה זאת מפלגה ללא קו מדיני, ללא הגיון מדיני, טעויות דיפלומטיות קשות, ומנהיג חסר עמוד שדרה... אהוד אולמרט הוא לא מנהיג נ-ק-ו-ד-ה, אני בחיים לא אכניס את הפתק שלי למפלגה שפשוט לא עומד בראשה מנהיג.

אני חושב תכלס שהיום עמרם מצנע למשל (כמעט היה ראש ממשלה ומישהו זוכר אותו ?) היה מצוין, בנאדם ישר שהיה לו מצע פוליטי הרבה יותר מתון מאשר שרון וההתנתקות ומפלגה פחות מושחטת, הסיבה היחידה שלא התלהבתי ממנו הייתה רשימת העבודה, היום יש לעבודה רשימה מצוינת ואני חושב שעמיר פרץ הוא בנאדם שיכול להנהיג ויש לעבודה מצע מדיני יותר לאומני (לא במובן הקיצוני של המילה) מאשר קדימה וגם מבחינה כלכלית ואזרחית יש למה לצפות, גם ביבי זאת אופציה אבל חבל שהרשימה של הליכוד היא לא מי יודע מה אטרקטיבית.

נ.ב

אני חושב ש"שמאלמרט" בשחור ואדום זה פשוט בדיחה, WOW שמאל... אמא ! אור אדום נדלק במוח ! אני אצביע לאיש שמאל !

שמאל זאת לא מילת גנאי, אני שכרגע מצביע לעבודה רואה את הליכוד היום כאלטרנטיבה ראילית מבחינה פוליטית, הניגוד בין שתי המפלגות הוא לא כזה גדול.

אולמרט לעומת זאת הוא לא שמאל או ימין, הוא פשוט חסר הגיון... שמאל זה כיוון מסוים, לאולמרט אין כיוון בכלל... הוא קומדיה של טעויות.

פורסם

שמאל זאת לא מילת גנאי

מה באמת?! :nixweiss:

פורסם

מצדי אולמרט גם יכל להיות מש"ק ממטרות, אני לא חושב שצריך להיות לרעתו, לא כל אחד חייב להיות בשייטת 13 בשביל להיות בכנסת, להפך... אולי כדאי גם אנשים שהם פשוט אזרחים רגילים כמו כל אחד ולא הרמבו הממוצע, ראינו כבר כמה טוב אהוד ברק היה בתור ראש ממשלה.

ראש הממשלה לא צריך להיות ג'יימס בונד, הוא צריך להיות אדם חכם עם יכולת שיפוט טובה מאוד ופוליטיקאי טוב וגם מנהיג טוב.

אני לא מצפה מאולמרט שיטוס באפצ'י ויבצע חיסול ממוקד לאנשי חמאס, בשביל זה יש את הצבא, יש רמטכ"ל שיודע לפקד על הצבא, יש מודיעין שיודע איפה האויב נמצא ויש חיילים טובים שיעשו את המשימות, יש גם שר ביטחון ויועצים ועוד ועוד ועוד... אני מצפה מראש הממשלה שידע לתת הוראות נכונות ו... וואלה, מותר לישראלי שהיה בצבא עיתונאי להיות גם ראש ממשלה, זה לא חטא.

וגם לא משנה לי שכל המשפחה שלו לסביות והומואים, אם הבנאדם עצמו מתאים אז כל הכבוד לו.

אני כותב את כל זה כנגד ehud olmert.com כי אני חושב שהרבה ממה שהם כותבים זה די בולשיט, אבל יש שם הרבה דברים שנראים רע... ואני אישית ממש לא מצביע אולמרט אלא עבודה, קדימה זאת מפלגה ללא קו מדיני, ללא הגיון מדיני, טעויות דיפלומטיות קשות, ומנהיג חסר עמוד שדרה... אהוד אולמרט הוא לא מנהיג נ-ק-ו-ד-ה, אני בחיים לא אכניס את הפתק שלי למפלגה שפשוט לא עומד בראשה מנהיג.

אני חושב תכלס שהיום עמרם מצנע למשל (כמעט היה ראש ממשלה ומישהו זוכר אותו ?) היה מצוין, בנאדם ישר שהיה לו מצע פוליטי הרבה יותר מתון מאשר שרון וההתנתקות ומפלגה פחות מושחטת, הסיבה היחידה שלא התלהבתי ממנו הייתה רשימת העבודה, היום יש לעבודה רשימה מצוינת ואני חושב שעמיר פרץ הוא בנאדם שיכול להנהיג ויש לעבודה מצע מדיני יותר לאומני (לא במובן הקיצוני של המילה) מאשר קדימה וגם מבחינה כלכלית ואזרחית יש למה לצפות, גם ביבי זאת אופציה אבל חבל שהרשימה של הליכוד היא לא מי יודע מה אטרקטיבית.

נ.ב

אני חושב ש"שמאלמרט" בשחור ואדום זה פשוט בדיחה, WOW שמאל... אמא ! אור אדום נדלק במוח ! אני אצביע לאיש שמאל !

שמאל זאת לא מילת גנאי, אני שכרגע מצביע לעבודה רואה את הליכוד היום כאלטרנטיבה ראילית מבחינה פוליטית, הניגוד בין שתי המפלגות הוא לא כזה גדול.

אולמרט לעומת זאת הוא לא שמאל או ימין, הוא פשוט חסר הגיון... שמאל זה כיוון מסוים, לאולמרט אין כיוון בכלל... הוא קומדיה של טעויות.

מסכים, הדברים שנכתבו עליו ב ehudolmrt.com לא רלוונטיים כלל.

קחו למשל את הממשל בארה"ב:

ג'ורג' בוש שירת בתקופת מלחמת וויטנאם במשמר הלאומי ונרשם גם שהוא היה עריק שנה.

לדיק צ'ייני יש בת לסבית.

המתחרה שלו בבחירות 2004 היה ישר כמו סרגל, לוחם מעוטר במלחמת וויטנאם ורקורד נקי באופן

כללי, אבל הציבור האמריקאי לא ראה בו מועמד מתאים.

נ.ב-

סחתיין על ה AVATAR של ג'ורג' האריסון, במידה ואתה יודע מי זה.

פורסם

הדבר הכי חשוב שמישהו יתן חוקים קשים פי שלוש לגנבים ורוצחים אנסים!

באמריקה כיסא חשמלי או מאסר עולם, ופה בית כלא ל 4 ימים והחוצה.

לתת לפושעים בראש!, רק ככה הם יפחדו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים