פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא:2 2 2 21 1 1 13 3 3 31 1 1 1מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVAאני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלופעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלופעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלהופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה..ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה1 1 1 11 11 1 1תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר מבחינתי, סתם הודעת שגיאה שאין אלכסון...אבל עמודות ושורות אפשר לחשב..
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים לחישוב עמודהfunc(int col, int [][]arr){ int sum=0; for (int i=0; i<arr.size; i++) { if (arr.size<col) return -1; else sum+=arr[col]; }return sum;}לדעתי זה המקרה המסובך ביותר, כל מקרה אחר אפשר להסיק בקלות מהמקרה הזה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים מחבר קודם כל תודהעכשיו כמה דבריםאני מנחש שכתבת arr.size בעצם התכוונת ל arr.length לפחות ככה אני מביןאתה עשית על עמודה ספציפיתאני רוצה בפלט שלכל עמודה הוא יתן את הסכום שלה..שוב תודה.
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים כן נו, לא קימפלתי את זה יש מצב שזה LENGTH, ברב הדברים זה דווקא SIZE (רשימות וכאלה...)ולא הבנתיזה יחשב לך סכום של כל איברי העמודה COL.אם אתה רוצה שורה, זה פשוט לשנות את מה שבתוך הלולאה לsum+=arr[row];כאשר ROW זה מספר השורה
פורסם 2006 בפברואר 2519 שנים אני מבין שאתה בתחילת דרכה בג'אווה. אני רוצה להמליץ לך על סביבת עבודה ממש טובה (שבין היתר תבטל לך כל צורך לזכור פרטים כמו SIZE או LENGTH)והיא IDEA של INTELIJ.למרות שהיא לוקחת קינפוג התחלתי שהוא די מעצבן, היא יעלה מאד, עם דיבאגר מדהים, ופשוט עוזרת לך לתכנת יותר מכל סביבה אחרת שפגשתי.אמרו לי שהECLIPSE גם עושה עבודה טובה, אבל גם מי שאמר את זה אמר שאין על IDEA אחרי שהוא תיכנת בה.
פורסם 2006 במרץ 419 שנים ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה1 1 1 11 11 1 1עד כמה שזכור לי - אין דבר כזה ב-Java.(יכול להיות שאני טועה, לא נגעתי בג'אווה כבר מאז שנה ב' של התואר... - וואו, אני כבר אשכרה לא זוכר איך כותבים Hello world בג'אווה...)
פורסם 2006 במרץ 519 שנים דווקא יש.מערך דו מימדי בג'אווה הוא פשוט מערך של מערכים. אין מניעה שהמערכים יהיו באורכים שונים.
פורסם 2006 במרץ 1019 שנים אני מבין שאתה בתחילת דרכה בג'אווה. אני רוצה להמליץ לך על סביבת עבודה ממש טובה (שבין היתר תבטל לך כל צורך לזכור פרטים כמו SIZE או LENGTH)והיא IDEA של INTELIJ.למרות שהיא לוקחת קינפוג התחלתי שהוא די מעצבן, היא יעלה מאד, עם דיבאגר מדהים, ופשוט עוזרת לך לתכנת יותר מכל סביבה אחרת שפגשתי.אמרו לי שהECLIPSE גם עושה עבודה טובה, אבל גם מי שאמר את זה אמר שאין על IDEA אחרי שהוא תיכנת בה.תגיד מה דעתך על הORACLE 10G? הוא טוב אבל אם אתה אומר שהם יותר טובים אולי אני יעבור אליו..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.