פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אתה באמת חושב שהוא יסתפק בתיקים פחות חשובים משני אנשים שנמצאים מתחתיו ברשימה? :
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אין לו מספיק כישוריםלא להיות שר האוצר ולא להיות שר הבטחוןחוץ מזה, הוא נורא אוהב את העעעובדים
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים הוא נורא אוהב את הכוח... במקרה אצל העעעובדים של חברת חשמל יש הכי הרבה כוח... הם מייצרים אותו בתחנות שלהם, לא ???
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אין לו מספיק כישורים לא להיות שר האוצר ולא להיות שר הבטחון יש לי בדיחה: עמיר פרץ שר החוץ! יו"ר מפלגת העבודה, עמיר פרץ, לקח כנראה ברצינות את הביקורת על שליטתו באנגלית, ושילם 4,241 שקלים על לימוד שפה זרה.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אתה יודע מה ההבדל בין לשחוק את מעמד הביניים לבין לשחוק את העניים?מעמד הביניים יחזיק מעמד, העניים לאאתה יודע מה ההבדל בין מעמד הביניים לבין העניים?מעמד הביניים עובד, ולוקחים לו את רוב הכסף שהוא קיבל ביושר - למיסים.העניים, ברובם, מקבלים את אותו כסף שנלקח למעמד הביניים, פשוט כי לא בזין שלהם ללכת לעבוד.למה שאני אממן פרזיטים ?עדיף להוריד את משכורת המינימום, כך יהיו יותר עובדים.עדיף שאנשים יעבדו ויקבלו 2,500 ש"ח משכורת מהמעסיק, מאשר שישבו בבית ויקבלו 2,500 ש"ח ממני.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים שוב אתה נכנס לדברים האלו1.גם אני בעד להוריד מיסים2.על פי מה אתה קובע שהעניים הם כאלה בגלל שהם לא רוצים ללכת לעבוד? זה נתון מוכח? מה אם אלו שרוצים לעבוד ולא מוצאים עבודה? זבש"ם? שימותו מרעב?3.גם אני חלק ממעמד הביניים, זה לא אומר שלא צריך להיות איכפת לי מה קורה לאחרים4.פרזיטים זה רע כמובן, אבל העלאת שכר המינימום ע"י מס הכנסה שלילי לא תגרום לעליה בפרזיטיות (להיפך) ויכולה ליצור הרבה מקומות עבודה (בגלל הגדלת הביקושים)
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים עדיף להוריד את משכורת המינימום, כך יהיו יותר עובדים. עדיף שאנשים יעבדו ויקבלו 2,500 ש"ח משכורת מהמעסיק, מאשר שישבו בבית ויקבלו 2,500 ש"ח ממני. איך בן אדם אמור להסתדר עם 2,500 ש"ח משכורת?
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מה אכפת לי ? הוא גם ככה מקבל את זה (אחרת הוא לא היה מוגדר "עני"), אז שלפחות יעבוד, יתרום למשק הישראלי, ומעל הכל - יקבל את זה מהמעסיק ולא ממני!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים איך בן אדם אמור להסתדר עם 2,500 ש"ח משכורת? מה הבעיה? לא לאכול (או לאכול מהפחים) לא לצרוך חשמל מה זאת הבעיה של עמרי? העיקר שאף אחד לא יגע במשכורת שלו אולי תחליף שוב את הניק שלך? תנסה "סוציומט גאה"
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים מה אכפת לי ? הוא גם ככה מקבל את זה (אחרת הוא לא היה מוגדר "עני"), אז שלפחות יעבוד, יתרום למשק הישראלי, ומעל הכל - יקבל את זה מהמעסיק ולא ממני!
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים אבל כל המצב הזה של אנשים שעובדים ולא יכולים לחיות בכבוד לא הגיוניוכן, אני מבין שקשה לך לקבל את זה אבל יש גם כאלו שלא יושבים בבית מרצון.בכל מקרה, כנראה שמחכה לנו עתיד ורודhttp://www.maariv.co.il/online/16/ART1/044/380.html
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים עומרי,אתה רוצה דוגמא לאחד שמחפש עבודה ולא מוצא?אני!אתה יודע כמה אני מחפש ומחפש?ונכון,כרגע אין לי הכשרות מיוחדות.אם תוכל לתת לי רעיונות אתה מוזמן.ויש לי עוד מלא דוגמאות של אנשים כמוני.אה ואני לא חתמתי בלשכה ולא יחתום גם.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים בן כמה אתה?לך תעבוד במקדונלדס, בבניין, בחקלאות, במפעל ליצור קטשופ.. לא חסרים מקומות עבודה.
פורסם 2006 בפברואר 2819 שנים עומרי, אני מדבר על אנשים שעובדים, לא על אנשים שחיים מקצבאות.בכל מקרה, כנראה שמחכה לנו עתיד ורודhttp://www.maariv.co.il/online/16/ART1/044/380.htmlלפי ההגדרה שלי, יהיו הרבה יותר עניים.עומרי,אתה רוצה דוגמא לאחד שמחפש עבודה ולא מוצא?אני!אתה יודע כמה אני מחפש ומחפש?ונכון,כרגע אין לי הכשרות מיוחדות.אם תוכל לתת לי רעיונות אתה מוזמן.ויש לי עוד מלא דוגמאות של אנשים כמוני.אה ואני לא חתמתי בלשכה ולא יחתום גם.לך ללשכת העבודה, תגיד להם שאתה רוצה עבודה ושאתה לא רוצה לחתום אבטלה. תחזור ותגיד מה הם אמרו לך.תנסה ללכת פיסית לאיזה 20-30 חברות כוח אדם, ותראה אם יש להם במקרה משהו בשבילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.