פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ככל שהיצרן נותן לך אחריות גדולה יותר זה אומר שהוא בטוח במוצר שלו והוא אמין!!
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים באמת שאין מה לשבור את הראש יותר מדי, המקסטורים בליינים האלו מאוד טובים, וגם שנות האחריות שלהם פיצוץ.מבחינת ביצועים כולם כמעט אותו הדבר, אבל במקסטור יש לך יתרון של שנות אחריות.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים אמינות יש לך בשניהם כי יש לך 5 שנות אחריות אני תאמת עכשיו הזמנתי היטאצ'י אבל DESKSTAR 80GB SATA II NCQ , אני אשמח לדווח ברגע שאני אקבל אותו , איך הוא מול המקסטור שלי גם 80GB DIAMONDMAX9אבל בגדלים שאתה מחפש אז עדיף 16MB BUFFER , זה תורם לביצועים של כונן כזה גדול .אני הייתי הולך תאמת על ה WD ולא על ה SEAGATE בגלל ביקרות שקראתי , לא זוכר איפה ,שבה נבחר ההיטצ'י לכונן הטוב ביותר ( וזאת בערך אחת הסיבות לקניה), וככונן מאסיבי נבחר ה WD זה שאתה מדבר עליו 250GB 16MB BUFFERבכול מקרה אני אנסה יותר מאוחר למצוא את הביקורת שאני מדבר עליה מקווה שעזרתי
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים ההבדל בין 8MB ל 16MB buffer זניח לחלוטין, זה הדבר האחרון שצריך להסתכל עליו שבוחנים איזה דיסק קשיח לקנות.
פורסם 2006 בפברואר 2719 שנים האמת היא, שאני נוטה לכיוון המקסטור כרגע, בגלל הנתונים המרשימים (ובעיקר בגלל חמש שנות האחריות המלאות). אחריו ההיטאצ'י, שמעתי שהוא מצוין ואמין מאוד, ואחריו הסמסונג, כי שמעתי שדגמי ה- P120 אמינים וקרירים מאוד. אגב, ה- WD הנוכחי שיש לי (כבר מעל לשנה) מצוין, ולא עשה לי שום בעיה כלשהי עד עכשיו.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים סליחה על ההקפצה, אבל נראה לי שהביקורת הזו תעזור לי, לך, ולכל מי שעל אותה הסירה:http://www.storagereview.com/articles/200601/250_1.htmlהמסקנות שלי הן:- ההיטאצ'י מנצח, לפחות מבחינת ביצועים. הוא מהיר מאוד, וגם שמעתי (אמנם לא מצוין בביקורת) שהוא מאוד אמין וסולידי.- מבחינתי, ה- Maxtor מקום שני. בגלל המחיר הנמוך (מצוין גם בביקורת), מציע חבירה כוללת של כל הפיצ'רים, ומציע חמש שנות אחריות, לפחות בארץ.- הסמסונג הכי שקט (לא חשוב לי), והסיגייט מומלץ למי שרוצה ראש שקט. ה- WD מסווג בין האחרונים מבחינת ביצועים בגלל הנדסה הישנה שלו.
פורסם 2006 במרץ 119 שנים עכשיו חזרתי מ ZZ קניתי את ההיטאצ'י 80GB SATA II NCQבנתיים סבבה שקט, קריר . יותר מאוחר אני אעשה בנצ'ים מול המקסטור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.