עבור לתוכן

תקלה מוזרה עם קובץ בחלונות אקס פי - מבלי להפעיל אותו אפילו.

Featured Replies

פורסם

יש לי קובץ מסויים, שכאשר אני רק לוחץ עליו (לחיצה אחת, בלי להפעיל) - המחשב מתרסק. (הוא מתאושש, מאפשר לי לשלוח דו"ח שגיאה וכו', אבל עדיין, אין מה לדבר בכלל על להפעיל את הקובץ).

ניסיתי להעתיק את הספרייה בה נמצא הקובץ לתיקייה משותפת ברשת, היושבת על מחשב אחר. גם שם הקובץ גרם לקריסה - לא רק במחשב הזה, אלא גם בשני.

איך זה יכול להיות? מה הבעיה?

האם בוודאות הקובץ דפוק, או שיש איתו בעיה ואפשר לפתור אותה איכשהו?

אגב, גם כשאני מנסה לפתוח את הקובץ (.avi) מתוכנה כלשהי, אני מקבל את אותה שגיאה והמערכת "מתרסקת".

תוספת: נכנסתי מדוס, שיניתי לו את השם ל- .tmp - עכשיו הקובץ לא מרסק את המערכת כאשר סתם מצביעים עליו. אבל עדיין, כשמנסים לטעון אותו לתוכנת מדיה הוא מרסק את המערכת באותה מידה.

פורסם

כנראה שהקובץ דפוק

כשאתה לוחץ עליו לחיצה אחת, ה WIN מנסה לדלות ממנו נתוני מולטימדיה כדי להציג לך אותן בשורת המידע

(דברים כמו אורך הסרט, זכויות יוצרים, פורמט סאונד וכו')

כנראה שמבנה הנתונים של הקובץ לא רק שלא תואם את מבנה הנתונים הצפוי, אלא אפילו גורם לקריסה של ה WIN

נסה לתת עליו קליק ימני ושנה שם, שנה את שמו למשהו עם סיומת שהמחשב לא אמור לזהות (נגיד aaa)

אם לא הולך לשנות שם דרך WIN אז אולי דרך ממשק דוס (CMD)

אחרי ששינת את שמו, נסה לנגן אותו בנגן הוידאו VLC

אם הוא נכשל בניגון, רוב הסיכויים שזה אפילו לא סרט, ואתה יכול למחוק את הקובץ ולהוריד ממקור אחר :)

אם זה ממש חשוב אתה יכול לנסות "לתקן" את הקובץ עם תוכנות DIVX FIX שונות (תלוי בפורמט שלו)

למרות שזה לא נראה לי שיעזור במקרה שאתה מתאר.

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שיש אפשרות לתקן קובץ דפוק כזה...

יש לך שם של תוכנה כזאת?

ותודה :)

פורסם

DIVFIX

תודיע מה נסגר ?

פורסם
  • מחבר

אני אודיע - אני כרגע בעבודה, אבל כשאני אבדוק את זה אני אעדכן.

שוב, תודה :)

עידכון:

בסוף לא יצא לי לבדוק את התוכנה הזאת... בכל מקרה, ניסיתי לצרוב את הקובץ עם NERO - והצלחתי. מעבר לזה, ה-DVD שלי מסוגל לקרוא אותו... אז אני לא יודע מה הבעיה... יכול להיות שזה קשור לחבילת ה-CODEC שהתקנתי - היא זהה בשני המחשבים. אולי זה זה...

אז אם למישהו יש בעיה דומה - פשוט תנסו לצרוב את הקובץ ולראות אם ניתן לצפות בו ב-DVD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים