עבור לתוכן

בעיה ב-Far Cry לאחר הפעלת ה-(r_hdrrendering 7\ )

Featured Replies

פורסם

והכרטיסים של ATI בטח כן יוכלו ?

יש לך כרטיס של ATI אז אתה כל פעם מחדש יורד על הכרטיסים של NVIDIA ? שבמיקרה שוברים לכרטיס שלך את העצמות ב 90 % מהמבחנים ? גם ה GT וגם ה GS...!

אני יש לי כרגע כרטיס של ATI, ואם כל זה אני יגיד לך ש ATI בזמן האחרון תמיד מאחורי NVIDIA גם בביצועים וגם בטכנולוגיה ואם זה לא מספיק הם מוציאים כרטיס כמה חודשים אחרי NVIDIA וגם שהוא יוצא הוא לא נותן מענה הולם ! בקיצור ATI כאן רודפת אחרי NVIDIA ולא להפך !

על תעלב, אתה ממש מזכיר לי מישהו שהיה כאן פעם בפורום, שהיה חולה על ATI בערך כמוך... ::)

כמה שטויות.

עובדה שכרגע ATI שולטת בשוק. גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת איכות תמונה.

והGT והGS שלך מאחורי הXL בדי הרבה,ואין פה נושא לויכוח.

+יש עובדות ויש דעות. והעובדה שמאד ברורה פה שבניגוד לאנוידיה ATI כן תומכים בHDR+AA ומצדי אתם יכולים להמשיך להתווכח פה עד מחר.

וזה שיש לך כרטיס של ATI לא אומר שאתה לא אנוידיה פאנבוי :lol:

• תגובות 31
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כמה שטויות.

+יש עובדות ויש דעות. והעובדה שמאד ברורה פה שבניגוד לאנוידיה ATI כן תומכים בHDR+AA ומצדי אתם יכולים להמשיך להתווכח פה עד מחר.

מה שתגיד. :lol:

פורסם

לא רק שכרטיסי ATI לא תומכים בAA+HDR,כרטיסי ATI [עד הדור האחרון-X1800 ומעלה] לא תומכים בכלל בHDR אמיתי

לכן לוואלב היתה די בעיה בזמנו כשהם היו צריכים ליצור את שלב ההדגמה HL2:TLC...לבסוף הם יצרו HDR שנתמך ע"י כרטיסי ATI ושפועל גם עם AA דלוק...לכן גם הוא נדחה כלכך הרבה זמן....

סיבה שניה שהם דחו את זה,היא שהם חיכו קודם ליציאת X1800 שהיה הכרטיס הראשון מבית ATI שתמך בHDR אמיתי.

אוח, אם אין לך תגובות מועילות אל תגיב.

http://www.tomshardware.com/2005/10/06/ati_enters_the_x1000_promised_land/page10.html

פורסם

כמה שטויות.

וזה שיש לך כרטיס של ATI לא אומר שאתה לא אנוידיה פאנבוי :lol:

:kopfpatsch:

פורסם

כנל. ספאמר.

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/games-2005_25.html

The sensation revealed when testing contemporary performance-mainstream graphics cards in the latest games is strange, but real: after being a year on the market, ATI RADEON X800 XL seems to be the most balanced performance-mainstream graphics card in terms of performance!

פורסם

למה ללכת רחוק ? יש לך כאן השוואה באתר על X800XL ו 6800GT וה GT גם פירק את הצורה של ה XL וגם בחלק מהמיקרים הגיע לרמה של X850XT שהיה שם... בקיצור בעעעע כרטיס.

פורסם

אתה משווה את HWzone ל Xbits? ::)

יודע מה, תראה לי השוואה אחת שנעשתה עם CATALYST 5.12 ומעלה שבה ה6800GT או הGS עוקפים את הXL

ומאתר מוכר..

פורסם

כמו שאמרתי 90% מההשוואות מראות ש הGT חזק יותר !

וכן אני סומך על ההשוואות של HWZONE כי הם מראים כמו כל האתרים ש ה GT חזק יותר ( וגם ה GS ) בקיצור... קח את ה GT שלי תביא את ה XL ותוסיף לי כסף ( הרבה אבל ) :P

פורסם

מה קרה אין לינקים? אתה לא יכול להוכיח? :lol:

פורסם

אני לא מבין, אתה כזה אטום כי לך יש את הכרטיס ואתה לא רוצה להודות שהכרטיס שלך חלש מ6800GT ומGS?

6800GT > X800XL

GS צמוד לGT ואף עובר אותו לפעמים.

פורסם

^ :lol:

בניגוד אלים אני הבאתי הוכחות. :lol:

אז X800XL>6800GT>6800GS.

ופה ניגמר הויכוח. ::)

פורסם

ה6800GT וה6800GS עוקפים די בהרבה את הX800XL.

ואני דווקא אוהב את ATI,אבל אני מודה שבשוק הMID-END חברת NVIDIA ניצחה.

פורסם

aoe3_pmainstream_candy.gif

bf2_pmainstream_candy.gif

cod2_pmainstream_pure.gif

fear_pmainstream_candy.gif

q4_pmainstream_candy.gif

scct_pmainstream_candy.gif

פורסם

לא עובד.

ואגב שתיהיה בעיניים אני מדבר על 5.12+ ככה שאם זה משהו ישן זה ממש לא יעזור פה. :sleep:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים