פורסם 2006 בינואר 2519 שנים התקנתי את 1.3 Patchוכשאני מפעיל את ה-(r_hdrrendering 7\ ) אז הכל נדפק כל התמונה נמרחת ורואים הכל שקוף כזה מעבד : AMD SEMPRON 2800לוח אם : Gigabyte GA-K8VM800Mזיכרון : 1536MB RAM כרטיס מסך : GigaByte NVIDIA GeForce 6600GT 128MB AGP
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים Explozion-תעשה טובה ותהיה בשקט אם אתה לא יודעלא רק ש-GF6600 תומך בHDR,הוא גם תומך בSM3.0 מה שכרטיסי ATI לא תומכים....למען האמת-כרטיסי ATI מהדורות הקודמים הם אלו שלא תומכים בHDR מלא.הבעיה היא לא בכרטיס מסך אילא במשחק עצמו...הוא לא תומך גם בANTIALIASING FILTERING וגם בHDRיש לך שני פתרונות אפשריים לבעיה:1)תבטל את הANTIALIASING באפשרויות הגראפיות2)תוריד את הפאצ' הכי חדש של המשחק,שתיקן את הבעיה ומאפשר HDR ביחד עם ANTIALIASING
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים זה לא שהמשחק לא תומך, זה כרטיסי אנוידיה שלא מסוגלים להפעיל HDR+AAעריכה:ספציפית במשחק הזה זה נעשה תוכנתית דרך הפאצ'.בשאר המשחקים שתומכים בזה הכרטיסים של אנודיה פשוט לא יריצו.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים זה לא שהמשחק לא תומך, זה כרטיסי אנוידיה שלא מסוגלים להפעיל HDR+AAעריכה:ספציפית במשחק הזה זה נעשה תוכנתית דרך הפאצ'.בשאר המשחקים שתומכים בזה הכרטיסים של אנודיה פשוט לא יריצו.HALF LIFE2 כן תומך בHDR+AA,גם על כרטיסי אנוידיה [מנסיון...לא מזמן יצא הHL2:LOST COAST שזה שלב שמציג את טכנולוגית הHDR במנוע הסורס,וזה עובד מצוין...גם בDOD:SOURCE יש HDR וזה עובד מצוין וגם בCS:SOURCE ה-HDR עובד מצוין]אבל בעיקרון -כן,שמעתי על זה...למרות שלא נתקלתי עד עכשיו בשום מקרה בו משחק לא עבד לי עם HDR+AA [לNFS:MW יש HDR והוא עובד גם עם AAX4 אצלי וכנ"ל לגבי RIDDICK]
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים בNFSMW אין HDR זה פשוט BLOOM חזק תנסה להריץ עם AA+HDR את Splinter cell 3 או Serious sam 2
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים Explozion-תעשה טובה ותהיה בשקט אם אתה לא יודעאמרתי אולי :\סך הכל ניסיתי לעזור.
פורסם 2006 בינואר 2619 שנים בNFSMW אין HDR זה פשוט BLOOM חזק תנסה להריץ עם AA+HDR את Splinter cell 3 או Serious sam 2את SC3 אין לי,אבל על SS2 ניסיתי עם HDR וזה עבד.מה שכן,לא זכור לי שהיו לי בעיות כלשהן בהרצת הדמו של SC3 עם AA דלוק.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים אני קצת מבולבל התקנתי far_cry_v1.33 תגידו לי אם משהו לא בסדר בסדר גמור כל ההגדרות על הכי גבוה,והANTIALIASING מבוטל...עכשיו אתה יכול לשחק עם HDR מופעל מבלי שיהיו לך באגים.
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים מחבר תודה המשחק באמת עובד חלק יש לי עוד שאלה קטנה מה זה ה-ANTIALIASING הזהאם הוא מופעל הגרפיקה יותר יפה ?והביצועים יורדים
פורסם 2006 בינואר 2819 שנים תודה המשחק באמת עובד חלק יש לי עוד שאלה קטנה מה זה ה-ANTIALIASING הזהאם הוא מופעל הגרפיקה יותר יפה ?והביצועים יורדיםנכון כשאתה מסתכל על התמונה אתה רואה "פיקסלים"?התמונה לא נראית חלקה...כלומר-אם תסתכל על קו מתאר כלשהו,הוא יהיה עשוי מריבועים ריבועים...תפקיד הANTIALIASING הוא להחליק את התמונה....ככל שהפילטר יותר גבוה ככה התמונה שמתקבלת היא חלקה יותר והביצועים יורדים יותר.בקצרה-איכות תמונה יותר טובה [לא איכות גראפית]
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים זה לא שהמשחק לא תומך, זה כרטיסי אנוידיה שלא מסוגלים להפעיל HDR+AA עריכה: ספציפית במשחק הזה זה נעשה תוכנתית דרך הפאצ'. בשאר המשחקים שתומכים בזה הכרטיסים של אנודיה פשוט לא יריצו. והכרטיסים של ATI בטח כן יוכלו ? יש לך כרטיס של ATI אז אתה כל פעם מחדש יורד על הכרטיסים של NVIDIA ? שבמיקרה שוברים לכרטיס שלך את העצמות ב 90 % מהמבחנים ? גם ה GT וגם ה GS...! אני יש לי כרגע כרטיס של ATI, ואם כל זה אני יגיד לך ש ATI בזמן האחרון תמיד מאחורי NVIDIA גם בביצועים וגם בטכנולוגיה ואם זה לא מספיק הם מוציאים כרטיס כמה חודשים אחרי NVIDIA וגם שהוא יוצא הוא לא נותן מענה הולם ! בקיצור ATI כאן רודפת אחרי NVIDIA ולא להפך ! על תעלב, אתה ממש מזכיר לי מישהו שהיה כאן פעם בפורום, שהיה חולה על ATI בערך כמוך... :
פורסם 2006 בינואר 2919 שנים והכרטיסים של ATI בטח כן יוכלו ? יש לך כרטיס של ATI אז אתה כל פעם מחדש יורד על הכרטיסים של NVIDIA ? שבמיקרה שוברים לכרטיס שלך את העצמות ב 90 % מהמבחנים ? גם ה GT וגם ה GS...! אני יש לי כרגע כרטיס של ATI, ואם כל זה אני יגיד לך ש ATI בזמן האחרון תמיד מאחורי NVIDIA גם בביצועים וגם בטכנולוגיה ואם זה לא מספיק הם מוציאים כרטיס כמה חודשים אחרי NVIDIA וגם שהוא יוצא הוא לא נותן מענה הולם ! בקיצור ATI כאן רודפת אחרי NVIDIA ולא להפך ! על תעלב, אתה ממש מזכיר לי מישהו שהיה כאן פעם בפורום, שהיה חולה על ATI בערך כמוך... : לא רק שכרטיסי ATI לא תומכים בAA+HDR,כרטיסי ATI [עד הדור האחרון-X1800 ומעלה] לא תומכים בכלל בHDR אמיתי לכן לוואלב היתה די בעיה בזמנו כשהם היו צריכים ליצור את שלב ההדגמה HL2:TLC...לבסוף הם יצרו HDR שנתמך ע"י כרטיסי ATI ושפועל גם עם AA דלוק...לכן גם הוא נדחה כלכך הרבה זמן.... סיבה שניה שהם דחו את זה,היא שהם חיכו קודם ליציאת X1800 שהיה הכרטיס הראשון מבית ATI שתמך בHDR אמיתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.