עבור לתוכן

אין מעבד שטוב גם למשחקים וגם לפוטושופ וגם להכול?

Featured Replies

פורסם

אתה אומר שאם היה לי עכשיו 3800 כפול ליבה במקום הווניס 3200+ שלי

אז הפוטושופ היה עובד פחות טוב לצורך העניין ?

• תגובות 95
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השוואה לא נכונה

בוודאי שה X2 3800 היה יותר חזק

אם תשווה אבל פנטיום D 820 מול ה X2 3800 ל 820 יש יתרון לא מבוטל

בנוסף ליתרון המחיר

פורסם

אז זה הקטע, ההשוואה במקרה הזה נכונה

אתה צודק, בפוטושופ , ה820 לוקח את ה AMD, אין ספק, ידוע

אבל השאלה האם הוא צריך מעבד לפוטושופ, כפי שאני הצגתי לו את השאלה בפוסט הארוך שלי

לפי דעתי במידה והוא , כפי שציינתי, אדם שפוטושופ זה תחביב בשבילו, ולא עובד עליו בצורה רצינית כמו שתיארתי בפוסט שלי

- אז יוצא שהוא שואל פה בעצם שאלה די לא רלוונטית בכל הת'רד הזה.

שוב, אם הוא באמת צריך מחשב שיריץ פוטושופ בשביל פרוייקטים בסדר גודל בינוני-גדול, אז פנטיום IT IS.

אבל אם לא, אז ...

אם ה 3800 זול יותר, זה יוצא יוחר טוב בשבילו מבחינת עלות מול תועלות , לא ? (רק אם הוא זול יותר, לא הסתכלתי על מחירים עדיין)

ואפשר לעלות רכיבים אחרים כמו כ.מסך או זכרונות.

או שתגיד אתה, כי אני כבר לא מדבר על מעבדים, אני מדבר על הצורך שלו, אולי הוא מבולבל ורק רציתי להבהיר לו את הנקודה הזו.

פורסם

אנשים אין הבדל בין AMD לINTEL כשמשחקים ברזולוציה סבירה+ ועם פילטרים...

פורסם

ה 820 עולה סביבות 1500-1600 שקל

ה X2 3800 עולה 2000-2100 שקל

אם מדובר על מעבד מינימלי של Venice 3200 בעלות של כ-1000 שקל

לדעתי כדאי להשקיע את התוספת הזאת ולעבור ל 820

פורסם

ה 820 עולה סביבות 1500-1600 שקל

ה X2 3800 עולה 2000-2100 שקל

אם מדובר על מעבד מינימלי של Venice 3200 בעלות של כ-1000 שקל

לדעתי כדאי להשקיע את התוספת הזאת ולעבור ל 820

מסכים ב 100 אחוז קנה אינטל 820 וזהו

פורסם

קראתי כרגע על ה820 ואני דווקה ממליץ לו על ה3800 ביגלל שה820 הוא כפול ליבה "טיפש" כי התיקשורת שלו לליבה השניה

מאוד מוגבלת לאומת הכפולי ליבה של AMD (אני מקווה שאני מסביר נכון ובמיקרה שלא אתם מוזמנים לתקן)

בהתחלה חשבתי שה820 זה מעבד מהסידרה כפולת הליבה החדשה של אינטל אבל קראתי והבנתי שזה המעבד החלש ביותר מהסידרה הישנה :kopfpatsch:

והוא מבוסס על ליבות שהפסידו לאטלון 64 במישחקים בתקופת המעבדים בעלי ליבה אחת

בקיצור אני ממליץ על ה3800 גם מעולה למישחקים וגם פחות בהיות תאימות

פורסם

איפה המבחן שמציין שה 820 טוב מה3800 ב PHOTOSHOP?

לפי מה שאני זוכר ה 3800X2 רומס את ה 820 בכל תחום.

אגב לא מצאתי סיקור של אתר מקצועי בנושא ה PHOTOSHOP אבל באתר הבא ניתן לראות שהריצו פלאג אין של BLUER בפוטושופ.

תוצאות: ה820 חורפ מאחור עם 54 שניות, לעומתו ה 3800X2 עשה את העבודה ב 42 שניות.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=926660&page=1&pp=20

פורסם

אין לי כח להתווכח עכשיו אבל אני מניח שגם אתה יודע שזה לא נכון

בנוסף

2 יתרונות שיש לINTEL היום הם

1.מחיר (לא הפרש גדול אבל קיים)

2.שדרוגיות (הFX60 הוא המעבד האחרון לסוקט 939 לעומת זאת לוח 975 יתן לך אפשרות לשדרג וגם לא תצטרך להחליף זכרון)

בקשר למבחן של פוטושופ, אין לי מושג איפה יש כזה, לא ראיתי תוצאות כאלו בעצמי

בקשר ללינק שנתת, זה לא בדיוק מבחן מדעי (האנשים מודדים שם עם סטופר)

יש שם גם עניין של גרסאות שונות (CS2) ובאותה מידה שיש שם 3800 שעשה 42 יש שם 3800 במהירות 2500MHZ (שזה יותר מ4800) שעשה 42 שניות

פורסם

איפה המבחן שמציין שה 820 טוב מה3800 ב PHOTOSHOP?

אגב לא מצאתי סיקור של אתר מקצועי בנושא ה PHOTOSHOP אבל באתר הבא ניתן לראות שהריצו פלאג אין של BLUER בפוטושופ.

תוצאות: ה820 חורפ מאחור עם 54 שניות, לעומתו ה 3800X2 עשה את העבודה ב 42 שניות.

http://www.hardforum.com/showthread.php?t=926660&page=1&pp=20

אל תסתכל על בנצ' יחיד. תסתכל על פוטושופ במגוון פעילויות כמו פה למשל:

http://www.driverheaven.net/reviews/dualcoreintel/photoshop.htm

פורסם

אין לי כח להתווכח עכשיו אבל אני מניח שגם אתה יודע שזה לא נכון

בנוסף

2 יתרונות שיש לINTEL היום הם

1.מחיר (לא הפרש גדול אבל קיים)

2.שדרוגיות (הFX60 הוא המעבד האחרון לסוקט 939 לעומת זאת לוח 975 יתן לך אפשרות לשדרג וגם לא תצטרך להחליף זכרון)

בקשר למבחן של פוטושופ, אין לי מושג איפה יש כזה, לא ראיתי תוצאות כאלו בעצמי

בקשר ללינק שנתת, זה לא בדיוק מבחן מדעי (האנשים מודדים שם עם סטופר)

יש שם גם עניין של גרסאות שונות (CS2) ובאותה מידה שיש שם 3800 שעשה 42 יש שם 3800 במהירות 2500MHZ (שזה יותר מ4800) שעשה 42 שניות

אולי הוא לא רומס אותו אבל כולם יודעים שה 3800X2 יותר קרוב ל840 מאשר ל 820.....(גם TOMS HARDWARE)

אם אף אחד כאן לא נתקל במבחן שמאשר את העובדה שה820 חזק מה3800 בנושא ה PHOTOSHOP, מאיפה ההחלטיות הזאת לומר שה820 טוב יותר(בניגוד לכל שאר המבחנים שכן נערכו??

עוד נאמר שבנושא חדי הליבות AMD הובילו אבל זה השתנה בכפולי הליבות-לפי מייטב ידיעתי הפער שהיה בביצועים רק החריף...

*בסיקור שהאתר הזה ביצע לכפול ליבה של אינטל- מחשב חדש בעומס הראה טמפ' של 72 מעלות......מ.ש.ל

פורסם

*בסיקור שהאתר הזה ביצע לכפול ליבה של אינטל- מחשב חדש בעומס הראה טמפ' של 72 מעלות......מ.ש.ל

ואני לתומי חשבתי שמה שהיה צריך להוכיח פה זה ביצועים בפוטושופ

אבל זה בסדר, אני כבר רגיל

לפאן בויס של AMD יש בעיות הבנה וכשאין להם תשובה אז הם חוזרים למנטרה של החום וצריכת החשמל

In general desktop use (surfing, listening to music, playing DVDs, watching TV, using office etc) the processor is as fast as anything you can currently buy on the market. Additionally as you would expect from Intel, stability of this particular platform was never in question throughout some serious longterm stress testing

.
פורסם

אני חושב גם שהביצועים במישחקים בדרך כלל הרבה יותר חשובים מיפוטושופ והבחור עדין לא אמר למה הוא יתכוון

שהוא אמר טוב לפוטושופ ולפי הכותרת-אין מעבד שטוב גם למשחקים וגם לפוטושופ וגם להכול?

אני מניח שהוא מישתמש רגיל ולא עובד בפוטושופ באופן מאוד מיקצועי ביגלל זה אני ממליץ על ה3800 בכל מיקרה

פורסם

וזה חדש לך שברזולוציות ובאפקטים שמשתמשים היום במשחקים המעבדים האלו לא יראו (כמעט) שום הבדל?

פורסם

וזה חדש לך שברזולוציות ובאפקטים שמשתמשים היום במשחקים המעבדים האלו לא יראו (כמעט) שום הבדל?

נכון שבמעבדים כאלה היום מה שחשוב באמת זה זיכרונות וכרטיסי מסך

אבל מעבד אתה קונה לכמה שנים ובסוף יגיע היום שיראו תהבדל בין ה3800 ל820

אני אישית מחכה לתחרות בין המעבדים כפולי הליבה החדשים של אינטל לבין המעבדים כפולי הליבה בסוקט החדש של AMD

אבל כרגע אני ממליץ על ה3800 פשוט הוא מעבד מאוד חזק במחיר טוב והליבות שלו מיתקשרות לפי מה שהבנתי

ושל ה820 לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים