פורסם 2006 במרץ 319 שנים אולי בגלל שהליבה הדפוקה לא נותנת לעבור את ה2000 ובגלל שאני לא יכול לנעול pci ו agp?זה לא קשור לספק בפעם המיליוןואני לא יכול לשחק על איכות מדיום זה מפריע לי בקטעים מסויימים ואז אני חושב שסתם אובייקט זה שחקן
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר שטויות... תאמין לי שטויות.. אני שחקתי שנה וחצי עם MX440 על LOW הכל...והייתי מדורג 240 בעולם...וכיום עם המחשב שלי כיום אני עדן מדורג סביב ה200...בן דוד שלי בן 10.... כן.. 10.. מדורג 923 ויש לו מחשב שבוקי מריץ את המשחק... הוא משחק עם 20 FPS
פורסם 2006 במרץ 319 שנים שטויות... תאמין לי שטויות.. אני שחקתי שנה וחצי עם MX440 על LOW הכל...והייתי מדורג 240 בעולם...וכיום עם המחשב שלי כיום אני עדן מדורג סביב ה200...בן דוד שלי בן 10.... כן.. 10.. מדורג 923 ויש לו מחשב שבוקי מריץ את המשחק... הוא משחק עם 20 FPSאחי צירפתי אותך לאיסיקיו שלי הניק שלי זה Ura UZV VNXPRף 160160169, מחכה לתושבה שלך..
פורסם 2006 במרץ 419 שנים סנייפרp4 1.7ghz willamette לא אוהב אוברקלוקים וגם שעושים לו ב200 מגה הרץ זה בקושי מעלה חצי פרייםיש לך מעבד שיריץ אץ המשחק בכיף !! .. חשוב גם יהיה לך לפחות 600 זכרון ram וכרטיס מסך עם 128 מ"ג + .. אם יש לך את כל הנתונים האלו אז אתה יכול לשחק בלי שום בעיה ..
פורסם 2006 במרץ 419 שנים מחבר מירו... אתה miro במשחק?אז ראיתי אותך....שלח שוב הודעה באיי סי קיו...כי יש לי רשימה של מלא אנשים שאני בכלל לא מכיר ואני כבר לא זוכר מי זה מי..
פורסם 2006 במרץ 419 שנים אנשים אולי אתם יודעים כשאני מנסה להכנס אז זה כותב לי ERROR LEVEL DATA אני מדבר על FARCRY------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ עכשיו זה עובד
פורסם 2006 במרץ 519 שנים מחבר כן.. בעית המפות החדשות...תראו,לגבי כל השאלות וכל המידע.. יש לנו את הפורום שלנו של קהילת FC בישראל אתם יכולים להכנס ולהתרשם שם:http://www.satla-zone.net//vb/forumdisplay.php?f=182
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים מה קורה אחים שלי??תשמעו אני חדש במשח פאר קראי והשתלבתי מהר מאוד בזכות האנשים שמה..!!הם עוזרים לך עד שאתה מצליח להשתלב וקיצור המשחק הזה כיף לאללה..!!
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים כן חבל על הזמן אני גם במשחק כבר איזה חודש וחצי ואני לא יכול להפסיק לשחק משחק רשת ממש אדיר עם גרפיקה והכל והכי חשוב שהקהילה אחלה עוזרת לך בהכל בהתחלה ושאתה משחק הם אחלה אנשים נחמדים והכל אין במשחק צ'יטים , והוא יפה ממש .. תורידו.. אם משהו צריך עזרה שיפנה אליי בפרטי אני יעזור לו..
פורסם 2006 במרץ 2119 שנים אין עליי אבל זה xTz בכל מקרה, באמת, זה משחק שחבל על הזמן גרפיקה לפנים. ומשחקיות מאוד מהנה.. אם עברתי לפה מ3 שנות משחק בsof2 אפשר להבין למה אני מתכוון.
פורסם 2006 במרץ 2219 שנים אין מה לומר אני מחזק את כולם, משחק הכי חייה שיש אני מנהל קלאן במשחק ואנחנו משתתפים כבר בליגה עם קלאנים מחו"ל, כל הקלאנים נכנסים לאותו TS וכולם חברים של כולם רצים מלא צחוקים עוזרים אחד לשני, ומדברים לא רק על דברים שקשורים למשחק.קיצר חבל על הזמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.