פורסם 2006 במרץ 219 שנים משחק ענקקקקקקקק !!, הגרפיקה פצצה ויש הרבה ישראלים !לא רואה CS ,CZ ,SO ... גם בSof2 השרתים מתחילים להיות מגעילים...כל מי שצריך עזרה שיפנה אלי -266564503 ולמי שאין את המשחק .. דונט ווארי בי - ;Dחכשיו נפתחים קלאנים כדאי לכם להצתרף ..
פורסם 2006 במרץ 219 שנים אנשים...לכל מי שיש בעיה כלשהי בפר קרי אני כאן כדי לעזוראז יאללה תיכנסו!!!!ותעזרו לקהילה הישראלית להתפתח!!!!210086766לא צריך שום סידי קי מקורי או משו בסגנון...רק שחקן מנוסה שנראה שהוא יכול להתמודד עם הרמה שם!!!!אז בהצלחה לכם!!
פורסם 2006 במרץ 319 שנים fighter ,איזה מעבד יש לך ? אולי נוכל לעזור .. כנס לפורום שלנו ,נעזור לך עם אובר קלוקינג למעבד שיהיה שבת שלום לכולם
פורסם 2006 במרץ 319 שנים סנייפרp4 1.7ghz willamette לא אוהב אוברקלוקים וגם שעושים לו ב200 מגה הרץ זה בקושי מעלה חצי פריים
פורסם 2006 במרץ 319 שנים לאזה המעבד הוא חלש מדי כדי לנצל את כל הכרטיסיש לך את אחד מהספקים הג'נריים הכי טובים בעולם, כל הזמן עומד בלחץ, לא נשרף וכו' כבר מסוף 2002
פורסם 2006 במרץ 319 שנים לי יש תספק הכי מעפן בעולם ? ואחי אם יש לך ספק גנרי זה 400 אחוז זה כי הוא לא מספק מספיק מתח אז הכרטיס מוריד מהביצועים שלו אומטומטית
פורסם 2006 במרץ 319 שנים לאאחרת הוא היה נותן הודעההוא גם 18A במסילת v12 והכרטיס שלי לא צריך יותר, פשוט המעבד אין לו כוח עיבוד להכל וגם לכרטיס בו זמנית, אוברקלוק זה משהו שלא יעיל אצלו מכיוון שהליבה שלו היא קופה במסיבת פורים של דוד שמוליק תוך כדי שחייה בבריכה ושתיית תה חמוצים ופטרוזיליה
פורסם 2006 במרץ 319 שנים מחבר המעבד שלך מספיק ביותר...המשחק עובד גם על P3 אז עם המעבד שלך אתה יכול לשחק בסדר גמור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.