פורסם 2006 בינואר 619 שנים צר לי לחנוק את האופטימיות שלכם אבל ניתוחים כאלו בד"כ הינם בעלי סיכויי שיקום מאד נמוכים וגם אם הוא יתעורר, רוב הסיכויים שהוא יוותר אדם "לא שלם" מפחינה שכלית או שכלל יוותר צמח. מה שבטוח הוא שלכהן בתפקיד ממשלתי הוא כבר לא יוכל. תומך בכל מילה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים זה בטוח... מבחינה של תפקיד פוליטי אין לו כבר סיכוי לחזור.אמרתי שיש לו סיכוי להשאר בחיים...
פורסם 2006 בינואר 619 שנים כי הוא פשוט לא יוכל לתפקד בכלל(יש בעיות של ראייה וצלילות מחשבה)ושוב שימו לב שמתקיימים דברי חכמים שאמרו שמי מחלק ארץ ישראל לוקה בגופו
פורסם 2006 בינואר 619 שנים קיציוניים מסריחים !אין להם בושה אני אומר לכם !ורק שתדעו שלא משנה מי היה ראש הממשלמה במהלך ההתנתקות!היא הייתה קוראת בכל מצב !זה כתוב בספר תהילים אני אביא לכם פרק ותיראו בעיניים שלכם !ואפילו אני ראיתי את אסון התאומים בתהילים...המשך שבוע הבא אני יביא את זה ותיראו הוכחה...
פורסם 2006 בינואר 619 שנים איכס, אתם מגעיייילים אותיייי, בנאדם על ערש דווי ואתם אומרים שזה בגלל ההתנתקות? ואני אומר שזה בגלל שהוא לא שמר שבת...
פורסם 2006 בינואר 619 שנים הבן אדם בין 78 ואתם חושבים שה ה פוגע בו וביגלל זה הוא חולה כמה אנשים בני 78 אתם מכירים שיכולים לתפקד טוב כראשי ממשלה? כי אני לא מכיר אף אחד רק על תגידו לי פרס הוא אולי צלול אבל ראש ממשלה טוב הוא אף פעם לא יהיה
פורסם 2006 בינואר 619 שנים קיציוניים מסריחים ! אין להם בושה אני אומר לכם ! ורק שתדעו שלא משנה מי היה ראש הממשלמה במהלך ההתנתקות! היא הייתה קוראת בכל מצב ! זה כתוב בספר תהילים אני אביא לכם פרק ותיראו בעיניים שלכם ! ואפילו אני ראיתי את אסון התאומים בתהילים... המשך שבוע הבא אני יביא את זה ותיראו הוכחה... כן בטח :lol:
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מי אמר שדעתו של פרס צלולה? הוא רוצה את הכסא אבל לא זוכר למה...בעשר שנים האחרונות דעתו של פרס נטרפה עליו...
פורסם 2006 בינואר 619 שנים מי אמר שדעתו של פרס צלולה? הוא רוצה את הכסא אבל לא זוכר למה... :lol: את יודעת חבל שאת מעשנת שותה ורזה כי את מאוד קולית
פורסם 2006 בינואר 619 שנים שכחת משחקת סנוקר, מקועקעת ועם פירסינגים... ומי אמר שאני הייתי רוצה אותך?? טוב נו אבל בתור רה"מ החדש אני אהיה פסדר, לא? ;D
פורסם 2006 בינואר 619 שנים שכחת משחקת סנוקר, מקועקעת ועם פירסינגים... ומי אמר שאני הייתי רוצה אותך?? טוב נו אבל בתור רה"מ החדש אני אהיה פסדר, לא? ;D :'( :'( :'( יש לך בוחר אחד לפחות-למרות הדחיה הקשה את יכולה להיות ראש הממשלה הקולית הראשונה בהיסטוריה עריכה-דרך אגב איך את יכולה לא לאהוב אותי- למי שמיתצבן זה בהומור ולא נועד ליפגוע באף אחד פה אישית אני באמת עצוב על שרון אבל החיים נימשכים
פורסם 2006 בינואר 619 שנים טוב חלאס...PS. stone cold steve austin is a good wrestler but an idiot person
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.