פורסם 2006 בינואר 519 שנים גועל נפש ... ועוד לחשוב שאנשים מצוטטים את השטויות האלה מבלוגים, עוד יותר גרוע
פורסם 2006 בינואר 519 שנים מה אתם רוצים? זה לא שיש להם אמינות שיכולה לרדת היא כבר בתחתית של התחתית :lol: חחח לפעמים הם צודקים :lol:
פורסם 2006 בינואר 519 שנים והשעון עוד מראה פעמיים ביום את השעה הנכונה...אני לא חושב ששרון מת, כי אין להם כ"כ אינטרס (לדעתי) לעכב את ההודעה על מותוהרי יש כבר מחליף מקום זמני בכל מקרה, אז זה לא באמת משנהאם לא היה, זה כבר היה סיפור אחר
פורסם 2006 בינואר 519 שנים שרון לא ימות{כרגע}הוא פשוט יהפוך לאדם עם פגם מוחי שיעביר את השנים הנותרות שלו בסבל.כמה חבל ועצוב שלאדם כזה גדול שבזכותו קיימת המדינה שלנו מגיע סוף שכזה.
פורסם 2006 בינואר 519 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3118257,00.htmlהאמונה היא האויב הגדול ביותר של המקריות :-\
פורסם 2006 בינואר 519 שנים לא מפתיע אותי במיוחד, חלאות אדם זה כל מה שיש לי להגיד ..עריכה - עכשיו שמתי לב לתאריך, מפחיד :-X
פורסם 2006 בינואר 519 שנים פולסא דנורא אמור לעבוד תוך 30 יום ואם הוא לא עובד הוא פוגע במבצעי הטקס כמו בומרנג. שום דבר לא קרה, הכל בולשיט
פורסם 2006 בינואר 619 שנים צר לי לחנוק את האופטימיות שלכם אבל ניתוחים כאלו בד"כ הינם בעלי סיכויי שיקום מאד נמוכים וגם אם הוא יתעורר, רוב הסיכויים שהוא יוותר אדם "לא שלם" מפחינה שכלית או שכלל יוותר צמח. מה שבטוח הוא שלכהן בתפקיד ממשלתי הוא כבר לא יוכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.