עבור לתוכן

Internet Explorer עושה בעיות

Featured Replies

פורסם

כאשר אני לחץ על הסמל של Internet Explorer הוא לא נכנס רק אחרי 5 דקות הוא פותח את ה Explorer.

גם כאשר אני לוחץ על קישורים הExplorer ניתקה ולא פותח.

פורסם

שנה כותרת .. ו תעשה חיפוש וירוס & SPYWARE ותמחק את קבצי ה קוקי ותהיסטוריה .. ואם אתה רוצה דפדפן מצויין אז www.firefox.com

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון בהתאם לחוקי הפורום כך שתכיל את תמצית השאלה. תודה.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אני מחזק את שתי ההמלצות, הראשונה תסרוק למציאת spyware ווירוסים, ותנקה את כל ה"זבל" שהצטבר כמו דפי אינטרנט זמניים וcookies אם אתה רוצה תוכנה מאוד יעילה שתעשה את זה (וגם עוד הרבה דברים נוספים) ובחינם אז בבקשה CCleaner

אני מחזק את את ההמלצה השנייה בנוגע למעבר ל Firefox

במידה והבעיה ב IE נשארה גם לאחר הסריקה (והניקוי) ואתה צריך את ה IE במקביל לFF תבצע התקנה מחדש שלוץ

כדי לעשות את זה אתה צריך לאפשר הצגת תיקיות וקבצים נסתרים (בסייר הקבצים של הווינדוס לך ללשונית tools שם ל folder options שם ללשונית view ושם Show Hidden files or folders בשלב הבא כנס לתיקיית הwindows שלך (בדרך כלל C:\Windows) ושם תחפש את תיקיית Inf (אם אפשרת הצגת קבצים ותיקיות נסתרים היא אמורה להופיע) בתוכה צריך לאתר את הקובץ ie.inf זה הקובת עם האייקון בצורת הפנקס עם גלגל השיניים הכתום הקטן עליו.

לאחר שנמצא הקובץ פשוט צריך להקשי עליו מקש ימני ולבחור ב install.

חשוב לציין שני דברים הראשון הוא שאם מותקנת לך ה service pack 1 של ה IE לאחר ההתקנה מחדש היא לא תהיה קיימת ויש להתקין אותה שוב ,ודבר שני לצורך ההתקנה מחדש יש צורך בדיסק ה windows שלך.

מקווה שזה יעזור

פורסם

הדיון בן שבוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים