פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים אם אתה מתכוון למחוק את כל האירועים והחגים והפגישות ולקבל לוח שנה ריק לגמרי מכל דבר : פשוט מאוד תגיד בפילטר שיציג "אירועים" (במקום יום\חודש\שבוע) ואז הוא מציג את כל האירועים שרשומים בו, כולל הכל. אתה מסמן מה שאתה רוצה מהם, ומוחק אם אתה רוצה, כמובן אפשר למחוק את הכל. הנה תמונה להמחשה, סימנתי חלק מה"אירועים" שבלוח שלי :
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר יש לי Outlook 2003 , איפה אני משנה את הפילטר? איך אני מגיע לארועים....אשמח להסבר מפורט נוסףתודה מראש אודי
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים אקויי אז תסתכל עכשיו בתמונה, סימנתי קצת דברים. כשאתה בלוח שנה, יש לך בסרגל כלים למעלה, את החלונית הזאת שאפשר לבחור בה את התצוגה (אם אין לך את סרגל הכלים הזה, אז תעלה אותו, זה סרגל הכלים שנקרא "מתקדם" כנס לתצוגה, סרגלי כלים וסמן שם את "מתקדם") אז החלונית הזאת, זה בעצם הפילטר - שקובע מה יוצג בתצוגה שלך במקום מה שבד"כ מסומן - שזה יום\חודש\שבוע תסמן "אירועים" או "כל האירועים" לא יודע איך זה בגרסה העברית ואז תראה תצוגה כמו למשל אצלי בתמונה, של כל האירועים מסודרים, ותוגל לסמן את כולם ופשוט למחוק, זה הכל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.