פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מכל האנשים שזקוקים לתרומות בעולם, אתה מעוניין לתרום דווקא לשרת ישראלי שלא מסוגל להחזיק אפילו את עצמו? (שלא נדבר על השחקנים)זה יותר תחביב בשבילם מאשר תמיכה בקהילה שלנו.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מכל האנשים שזקוקים לתרומות בעולם, אתה מעוניין לתרום דווקא לשרת ישראלי שלא מסוגל להחזיק אפילו את עצמו? (שלא נדבר על השחקנים)זה יותר תחביב בשבילם מאשר תמיכה בקהילה שלנו.יש הבדל בין לתרום לאיזה עמותהולתרום בשביל משהו שהוא באינטרס שלךלא הייתי קורה לזה תרומה. פשוט אין לי שום שם אחר.ואם אתה רוצה לתרום אתה יכול ליצור איתי קשר ב 170152543יש גם הטבות
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים בקיצור - אתם לא חייבים לעזור ואתם לא חייבים לתרום אבל אל תצפו שאין שרתים בישראל. החזקת שרת BF2 ועוד RANKEDאינה זולה.שלא נדבר על רישיונות לWNDOWS ודברים מסביבלפחות אל תתלוננו.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים אתה מנסה להשאיר אותה עם הרגשה של אשמים? ניקח לדוגמא את אנגליה, אתה חושב שכל הסרברים שם השחקנים משלמים עליהם? כאילו WTF אתה רוצה? לגרום לנו להרגיש אשמים שאין רנקד ישראלי? נכון שאין, וזה באמת מעצבן, אבל זו לו אשמתנו!
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים מה אתה מתייחס ?שקודם הם ירימו שרת ואחרי זה אפשר לבקש תרומותלא ? לא צריךתרומות מהסוג הזה צריך להיות על דבר קיים , שעובד ואיכותי , לפי זה ניתן לשקול ,להתרשם, ולתרום .אתם עושים את זה הפוך.החבר'ה שכבר תרמו עדיין לא רואים את השרת.אני מציע שתחסכו את הכסף , אם MGAMERS רוצאים כסף על שרת הם צריכים קודם להשקיע קצת יותר .
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים זה כמו ש-Lionetwork ביקשו תרומות לאחר שסגרו להם את האתר, הבטיחו הבטחות ועכשיו תראו עם איזה אתר עלוב הם חזרו. מי שתרם לא הרויח כלום (מלבד העובדה שהוא עזר להקל על ההוצאות שלהם)
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים נכון זה לא תרומה, אלא פשוט פותחים סרבר מהכסף שלנו..תרומה, כמו שאמרו פה, זה הבאת כסף לעזרה למשהו שקיים.
פורסם 2006 בינואר 2119 שנים את זה גם אני יכול לעשות... כולכם תשלחו לי כסף אני יפתח שרת ויהיה אחלה admin
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר בזמן שאתם רבים כאן .....נפתח שרת חדש מתחת לאפכם ..... BF2 v1.12 Server By www.HostXpress.co.il|53ms|84.95.244.208:16567
פורסם 2006 בינואר 2319 שנים מחבר "לא חסרים שרתים ישראלים" ?? נראה לי אתה ממש לא בכיוון של הרעיון המרכזי לפתיחת הטרד הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.