עבור לתוכן

הזמנתי קירור חדש לכרטיס צריך עזרה..

Featured Replies

פורסם

הזמנתי קירור ZALMAN VF700 AlCu VGA COOLER מהאתר www.,יש לי כמה שאלות

1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן? (כמה האחוז אלכוהול צריך?)

2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף?

3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים?

4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה?

5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? כי אין לי עוד כסף גם למשחה חדשה.

6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?,אם לא שמתי טוב את המשחה

אני צריך לנקות ולשים שוב?

פורסם

רואים שלא בדיוק התעסקת הרבה בקטע הזה.

העצה שלי היא לא לקחת סיכונים, ולתת למישהו שיודע מה עושים לעשות את זה.

פורסם

קודם כל לא שאלת כמה אלכוהול צריך :kopfpatsch:

דבר שני תריץ חיפוש. שאלו את כל השאלות מספר לא קטן של פעמים!

פורסם
  • מחבר

אז זהו אני נותן למישהו שיודע לעשות אבל הוא יודע רק לחבר את הכרטיס לפי מה שאני יודע כי הוא טכנאי מחשבים ואני לא חושב שהוא מבין במשחות טרמיות וכד'

פורסם

אחי אם יש לו תעודה של טכנאי מחשבים אז בטוח שהוא מבין בזה כי

שטכנאים מוכרים מחשבים הם לא קונים את המחשב מורכב הם קונים בחלקים

ואז הם צריכים למרוח משחה טרמית למעבד אז 100 אחוז שהוא מבין בזה

אולי הוא גרוע בזה אבל הוא בטוח מבין בזה(אלא אם כן יש לו עוזר שעושה את זה)

אגב לשאלות שלך אני זוכר שצריך 70 אחוז ומעלה באלכוהול

ויש פה מדריך באתר על איך למרוח משחה הנה קישור:

http://hwzone.co.il/guides/as_apllying/

פורסם

דאמ,אנשים,עשיתם הכל חוץ מלענות לו...תשקיעו כמה שניות....

1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן?כן,75% או יותר.

2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף?לא,לא.

3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים? על הצמר גפן ומנקים.

4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה? לא יותר מידי.

5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? 2-3 מעלות הבדל במקרה הרע.

6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?יש שני שיטות,לשים קצת באמצע להזיז את הקירור מצד לצד קצת ולנעול את הקירור על הכרטיס. או למרוח שכבה מאוד דקה של משחה על כל הליבה.

אם לא שמתי טוב את המשחה אני צריך לנקות ולשים שוב? יאפ,אל תדאג לגבי המשחה...זלמן דאגו להביא כמות נכבדת.

פורסם
  • מחבר

דאמ,אנשים,עשיתם הכל חוץ מלענות לו...תשקיעו כמה שניות....

1.מורידים את המשחה הטרמית עם כמה אחוז אלכוהול ועם צמר גפן?כן,75% או יותר.

2.זה לא מסוכן ככה להשתמש באלכוהול על הליבה? זה לא מוליץ חשמל יגרום לכרטיס להשרף?לא,לא.

3.איפה שמים את האלכוהול קודם? על הצמר גפן ואז מנקים? או על הליבה טיפה ומנקים? על הצמר גפן ומנקים.

4.כמה אלכוהול צריך? הרבה או טיפה? לא יותר מידי.

5.המשחה הטרמית שבאה עם הקירור לבין משחה טרמית כמו MX1 יהיה הבדל משמעותי? 2-3 מעלות הבדל במקרה הרע.

6.ששמים את המשחה הטרמית שמים במרכז הליבה ועם מה אני מנגב את זה על כל הליבה וגם כמה משחה צריך?יש שני שיטות,לשים קצת באמצע להזיז את הקירור מצד לצד קצת ולנעול את הקירור על הכרטיס. או למרוח שכבה מאוד דקה של משחה על כל הליבה.

אם לא שמתי טוב את המשחה אני צריך לנקות ולשים שוב? יאפ,אל תדאג לגבי המשחה...זלמן דאגו להביא כמות נכבדת.

תודה על כל התשובות :xyxthumbs: חיפשתי בבית אלכוהול ומצאתי 95 אחוז אלכוהול זה מתאים?

פורסם

75 אחוז ומעלה זה מה שצריך אם יש לך 95 אחוז אחי זה מצויין זה ינקה לך יותר מהר

ואם נשאר לך קצת תנסה לשתות הכל בשוט אחד(אני בטוח שהגרון שלך יעלה באש עם

תתקע גרפס ותדליק מצית ליד הפה חחחח)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים