עבור לתוכן

בגדים

Featured Replies

פורסם

בילאבונג הפך להיות בגד לערסים, כול ערס הולך קונה אחד ב250 שקל ולא מוריד אותו ממנו.

לאט לאט בילאבונג הבינו את זה והתחילו להפוך את הבגדים שלהם ליותר ערסיים.

• תגובות 45
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני חצי שנה קניתי חולצה של אוניל ו2 חולצות של ריפקרול מזוייפות ב-100 שקל

עד היום אף אחד לא זיהה שזה מזוייף, והם נראות כמו חדשות....

אז אם זה לא כ"כ קריטי תקנה זיופים או חברות אחרות ולא מותגים, כי אחרת סתם יוצא בזבוז כסף.

פורסם

בילאבונג הפך להיות בגד לערסים, כול ערס הולך קונה אחד ב250 שקל ולא מוריד אותו ממנו.

כן, זה הרי ידוע שבילאבונג מייצרים את הבגדים שלהם בשביל השוק הישראלי וזה מעניין להם יותר מאת הביצה השמאלית מי מסתובב עם הבגדים שלהם במדינת ישראל.. ::)

פורסם

אני בימקומך היתי עושה ככה:

תורם את הכסף למישהו שבאמת צריך אותו,מקבל באן בכוונה מהאתר, סוגר את המחשב והולך לישון על האף,אבל זה רק אני.

פורסם

כן, זה הרי ידוע שבילאבונג מייצרים את הבגדים שלהם בשביל השוק הישראלי וזה מעניין להם יותר מאת הביצה השמאלית מי מסתובב עם הבגדים שלהם במדינת ישראל.. ::)

indeed

פורסם

רק בארץ המחירים כ"כ יקרים לבגדים ?

חבר שלי קנה לא מזמן מעיל עור יפייפה ומדהים, עור-זמש אדום כהה ,ב 40 דולר, משהו פנטסטי....בטח שלא בארץ.

פורסם

אנשים לא מבינים מתי צוחקים

פורסם

למה להוציא חמש מאות שקל על שתי תויות? :s07:

ב-500 אני קונה משהו כמו 15 סווטשרטים.. (פשוט סווטשרטים לחצי שכב"ג..:\)

פורסם

רנואר :/

פורסם

אתה יודע, לפעמים, פעם בשנה, אני אקנה חולצה/פריט בשווי 50-60 יורו, ואז עוד חבר יקנה לי גם שמלה שתעלה עוד 80 יורו, אבל פאקינג 800 שקל?! ועוד בארץ?! ...גם אם זה לא תוצרת הארץ!!! אתה פראייר! לא שמעת על חנויות עודפים?! יש מלא. אני קונה הרבה בעודפים של CASTRO. במחיר שאני קונה פריט אחד בחנות עצמה, שם אני קונה 3-5. יש סניף ברח' אלנבי בת"א. בסוף קינג ג'ורג' תעבור את הכביש ופנה שמאלה ולך עד שתראה את זה. יש שם קומה של עודפי גברים.

חוצמזה, אני הייתי קונה משהו למחשב. מה כבר חסר לך מה ללבוש? זה לא שתלך ערום כל החורף... קנה זוג מכנסיים, 2-3 חולצות ותתחדש עם איזה סוודר. וגם אם לא תקנה בגדים, במוקדם או במאוחר אמא תוציא אותך לקנות בגדים - סתם כי משעמם לה, גם שלי עושה את זה לפעמים ואני כבר בת 20. אבל הכי טוב - שים בבנק ותסגור את זה מעצמך ותוציא את זה בעוד 3-4 שנים ככה.

פורסם
  • מחבר

אוניל עולה 410 שקל סואטצ'ר וזה משהו בן זונה צמוד קצת אחד היפים לא כמו הבילבונג שלובשים לבית ספר [והערסים גם יוצאים איתם] אז תראה לי ערס שיצא עם 410 שקל :-\

ורנואר זה ממש לא של זקנים! לא מזמן יצאתי עם חולצה כזאת מכופתרת משהו סטייל אחושרמוטה אם אתם רוצים אני אביא תמונה ולבשתי את זה עם ג'ינס וג'קט ג'ינס פתוח כשהשרוולים של החולצה יוצאים מהשרוולים של הג'קט ותראה לי איזה "מבוגר" הולך ככה... הקטע הוא לא לקנות את החלקות אלא את המיוחדות היפות שיש להם! אני קונה גם בקסטרו מאן ולי קופר לא אומר שלא.. פשוט הפעם מחפש משהו יותר ספציפי!

אני מתכוון פשוט ללכת לקניון לחנויות של רנואר ומעצבים וכאלה לקנות דברים ואז משם לזרום לנאקו או משהו כזה ואם לא בזבזתי יותר מידי בקניון אני אזרים איזה קפוצ'ון אחד נחמד או שניים תלוי מה יהיו ההוצאות!

ותקשיבו, אצלי יש את הקטע של - הלבוש הוא הרושם הראשוני והחשוב ביותר! להראות טוב זה חייב להיות המוטו של כל אחד ואחת. אנשים יצעקו עלי שבזבזתי 7 אלף על מחשב אבל פה בפורום זה יעבור בסבבה וכשלהם אני אומר שקניתי חולצה 300 שקל זה יעבור שם בסבבה ופה זה לא! אני פשוט מניח שסדר העדיפויות של הרוב פה שונה משל אנשים שיוצאים מלא ואכפת להם מהלבוש! אני יודע שיש מלא כמוני כי ראיתי תמונות מפעם לפעם פה של חברי הפורום ואתם לא נראים חנוני מחשבים ואפשר להתייעץ אתכם אז למה לא?!

עוד משהו - עודפים זה סוג ב' לרוב וגם קולקציה שעברה זמנה וגם פשוט לא נראה לי לקנות בגדים של קיץ בחורף וההפך... ולמה לא קולקציות ישנות?? לא יודע.. התחושה לא נראת לי כשחושבים שזה עודף שאף אחד לא רצה לקנות ושזה ישן קיצר לא בראש שלי כ"כ...

תודה בינתיים על כל התגובות שבאו ושיבואו ומי יתן וירבו דיונים על לבוש :-)  :silly::hat:

עריכה :

ודיי להגיד בזבוז כסף או טחון וכאלה- פשוט אוהב להשקיע על בגדים! זה הכול! בטוח יש עוד כמוני פה.

בתגובה לזה שמתחתי -

בטח שזה שווה 500! זה אמור לעלות בכלל 820 שקל! אני פשוט אשלב בין הדברים כנראה... גם מכופתרת וגם משהו אחר... ד"א, קפוצ'ון אחד אני משיג ב250 במקום ב410 אז אולי אני אקנה רק אחד כי שניים אני לא הכי צריך אבל אני אראה כבר... "תורת הכאוס" מופיעה פה...

פורסם

כמובן שיש כאלה שמבזבזים הרבה על המחשב ויש אחרים שעל בגדים,

עכשיו השאלה היא האם זה באמת שווה את ה500 שקל?

תלך באמת למחסני עודפים, שם תקבל את התמורה הכי גבוה לתקציב,

חוץ מזה אף אחד לא יכול להגיד לך מה כדאי, כי על כל אחד זה ייראה אחרת.. אבל אני אמליץ לך על אוניל :smile1:

פורסם

התגובה האחרונה שלך מזכירה לי את כל הסטיליסטים המעצבנים שהיו מסתובבים בתיכון לפני שנים......

זה שאתה משקיע בהופעה ובבגדים סבבה

אבל אני לא קונה מאוור או גוף קרור ב 500 שקל(גם אם בדרך כלל זה עולה 800) -באותה צורה אני לא קונה לסוואטס'רט של אוניל. על משהו איכותי של BOSS או VERSACE דווקה כן....

אתה רוצה להתיעץ - שים תמונה לפחות - "מותג" - זה קצת יותר מדי כללי בשביל חולצה....

בסופו של דבר, כבר נאמר פה - אוהב? יש כסף? - תקנה

פורסם

קח רנואר אוניל סתם מסריח

על משהו איכותי של BOSS או VERSACE דווקה כן....

גם רעיון :/

פורסם

אתה יודע, לפעמים, פעם בשנה, אני אקנה חולצה/פריט בשווי 50-60 יורו, ואז עוד חבר יקנה לי גם שמלה שתעלה עוד 80 יורו, אבל פאקינג 800 שקל?! ועוד בארץ?! ...גם אם זה לא תוצרת הארץ!!! אתה פראייר! לא שמעת על חנויות עודפים?! יש מלא. אני קונה הרבה בעודפים של CASTRO. במחיר שאני קונה פריט אחד בחנות עצמה, שם אני קונה 3-5. יש סניף ברח' אלנבי בת"א. בסוף קינג ג'ורג' תעבור את הכביש ופנה שמאלה ולך עד שתראה את זה. יש שם קומה של עודפי גברים.

חוצמזה, אני הייתי קונה משהו למחשב. מה כבר חסר לך מה ללבוש? זה לא שתלך ערום כל החורף... קנה זוג מכנסיים, 2-3 חולצות ותתחדש עם איזה סוודר. וגם אם לא תקנה בגדים, במוקדם או במאוחר אמא תוציא אותך לקנות בגדים - סתם כי משעמם לה, גם שלי עושה את זה לפעמים ואני כבר בת 20. אבל הכי טוב - שים בבנק ותסגור את זה מעצמך ותוציא את זה בעוד 3-4 שנים ככה.

אנשים אפילו בחורה אומרת את זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים