עבור לתוכן

סקר לקראת הבחירות הקרובות

לאיזה מפלגה אתה מתכוון להצביע בבחירות הקרובות? 1,241 הצבעות

1. 1. לאיזה מפלגה אתה מתכוון להצביע בבחירות הקרובות?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אז בואו נראה מה יש לנו בנתיים...

עד כה 105 הצבעות.

סיכום ביינים:

קדימה - 32 (30.5%)

עבודה - 11 (10.5%)

עלה ירוק - 13 (12.4%)

שינוי - 9 (8.6%)

האיחוד הלאומי - 9 (8.6%)

ליכוד - 8 (7.6%)

מרץ - 8 (7.6%)

שס - 3 (2.9%)

מפדל - 2 (1.9%)

ישראל ביתינו - 2 (1.9%)

חדש - 0 (0%)

אחר - 8 (7.6%)

בסיכום הקודם:

עד כה, 77 הצבעות...

סיכום ביניים:

קדימה - 22 (28.6%)

עלה ירוק - 12 (15.6%)

עבודה - 8 (10.4%)

מרץ - 7 (9.1%)

האיחוד הלאומי - 7 (9.1%)

ליכוד - 6 (7.8%)

שינוי - 6 (7.8%)

שס - 2 (2.6%)

מפדל - 1 (1.3%)

ישראל ביתינו - 1 (1.3%)

חדש - 0 (0%)

אחר - 5 (6.5%)

א. מישהו רוצה לסכם את השינויים? מגמות?

ב. מישהו מוכן לערוך את זה מ-מרץ ל-מרצ!

• תגובות 129
  • צפיות 8.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

לפי דעתי המגמה הבולטת היא חוסר ניסיון של חלק גדול מהבוחרים שנוטים למפלגה כמו עלה ירוק. אין לי שום בעיה עם המצע של עלה ירוק אך למפלגה אין שום מנהיג בקנה מידה נורמלי והיא איבדה את רוב הבכירים שלה מקמפיין הבחירות האחרון. לעלה ירוק גם אין סיכוי סביר להשיג רוב בכנסת כדי להביא ללגאליזציה של מריחואנה ולכן הייתי שוקל שוב אם להצביע למפלגה כזו.

מבחינתי מעודד לראות שיש גוש מרכז ובלי ימין ושמאל קיצוניים. אם נצטרך להרכיב קואליציה לפי דעתי היא תורכב מקדימה, עלה ירוק, שינוי, עבודה ומרצ (האיחוד הלאומי, המפד"ל והליכוד לא ירצו לשבת עם שרון והוא לא ירצה לשבת איתם).

פורסם

מבחינתי מעודד לראות שיש גוש מרכז ובלי ימין ושמאל קיצוניים. אם נצטרך להרכיב קואליציה לפי דעתי היא תורכב מקדימה, עלה ירוק, שינוי, עבודה ומרצ (האיחוד הלאומי, המפד"ל והליכוד לא ירצו לשבת עם שרון והוא לא ירצה לשבת איתם).

אם נצטרך להקים קואליציה באתר, אז אתה צודק - אבל התוצאות פה בשום מצב לא משקפות מה שקורה בעולם האמיתי - למפלגות הערביות יש 8 מנדטים כי זה הכוח האלקטורלי שלהם (אבל אין ערבים פה באתר אז זה לא נראה לעין), לעלה ירוק יש כוח אלקטורלי של בערך מנדט אבל זה לא מעביר אותם את אחוז החסימה, לאיחוד הלאומי ולמפד"ל יש ביחד כוח כמו למפלגת העבודה? אולי בחלומות הכי וורודים שלהם.

כל מה שה"סקר" הזה אומר זה מה התפלגות החברים באתר לפי מפלגות וגם זה בצורה דיי מגמתית. יש שמונה אנשים שהצביעו "אחר" - זה אומר שהם לא מתכוונים להצביע? זה אומר שהם יודעים על מפלגה אחרת יותר טובה? אם כן - למה הם לא מפרטים בנושא?

פורסם

מישהו רוצה לסכם את השינויים? מגמות?

הסיכום הוא שרוב האנשים ב-HWzone, כמו גם בציבור הרחב, מצביעים כמו כבשים, לפי הסקרים, ל"קדימה" מבלי לדעת בכלל מה המצע שלה (בכל מקרה אי-אפשר להאמין לשום מצע ששרון יציג).

פורסם

Borg, אם היית בחורה הייתי מתחתן איתך.. :screwy::smile1::screwy:

יש מדינות שבהן גם זוג גברים יכולים להתחתן (ראה מקרה אלטון ג'ון שבוע שעבר...)  ;D

(הכל ברוח טובה, כן?)

פורסם

אולי זה אפשרי, אבל תסלח לי שאני דיי סגור על הנטיות שלי...

פורסם

אם הייתה לי זכות הצבעה הייתי מצביע לשינוי כי הם אחראים להעברת החוק המוטורי בארץ והם מתנגדים לכפייה הדתית.

פורסם

Borg, אם היית בחורה הייתי מתחתן איתך.. :screwy::smile1::screwy:

אני מניח שכתבת את זה מכיוון שאתה מסכים עם מה שכתבתי. :xyxthumbs:

בכל אופן, אם אתה היית הבחורה שבאווטר שלך, אז אני בטוח הייתי מתחתן איתך. :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים