פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים בבקשה רק מי שיש לו זכות הצבעה בבחירות הקרובות להצביעאם יש מפלגה ששכחתי בבקשה תגידו לי ואני אוסיף
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אומנם אין לי זכות הצבעה בבחירות האלה, אך הצבעתי למרותזאת, כי הבחירות רק חודש לפני ה18 שלי
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים כ"כ קשה לבחור, אני מנסה לבחור את מי שהכי פחות גרוע ומושחת, אבל זה קשה . בסוף בחרתי בשינוי, למורות שהם לא עשו שום דבר ממה שהם הבטיחו - יש אצלם לדעתי הכי פחות מושחתים באופן יחסי (בקדימה, בליכוד ובעבודה יש די הרבה), ובעיקרון הם נגד הכפייה הדתית (למורות שהם לא עשו שום דבר בקשר לזה).
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים שינוי הם האימפוטנטים הכי גדולים של הפוליטיקה הישראלית - אין שום חוק רציני שהם העבירו והם לא קיימו כמעט אף הבטחה לבוחר שלהם. ואם מסתכלים על ההתנהלות של טומי לפיד רואים שחיתות דומה לזו של שרון.
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים שינוי הם האימפוטנטים הכי גדולים של הפוליטיקה הישראלית - אין שום חוק רציני שהם העבירו והם לא קיימו כמעט אף הבטחה לבוחר שלהם. ואם מסתכלים על ההתנהלות של טומי לפיד רואים שחיתות דומה לזו של שרון.אולי, למורות שאני לא זוכר משהו רשמי פלילי, אבל אם אתה בוחר למשל ב"קדימה" או בליכוד, אחוז המושחתים הבכירים שם גבוה מאוד. לא יודע, אולי אני אבחר במרץ או במפלגה חדשה קטנה שתקום, אבל אין לי עניין לבחור במפלגות שמלאות בפוליטיקאים שהוכיחו עצמם כשקרנים ומושחתים.
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים כ"כ קשה לבחור, אני מנסה לבחור את מי שהכי פחות גרוע ומושחת, אבל זה קשה . ^^^^^^^^^
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מישהו מוכן להסביר לי למה מצביעים לשינוי?התקווה היחידה של ההומואים והלסביות?אישית אני מאמין שרק שרון יכול להביא שלום אמיתיכזה שרוצים כבר 58 שנים
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אני אישית הייתי מעדיף להחרים את הבחירות!אבל לא נראה לי שזאת אופציה ריאלית... אז אני הולך אם ליברמן ;D
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מה עם מפלגת "טוב" של דודו טופז? אם לי הייתה זכות בחירה זה היה עלה ירוק! אם יקרה מצב ויעברו הצעות חוק שלהם, פשוט יביא תיירות לארץ. אם כי יהיו נרקומנים בכל פינה בעיר, קצת מפחיד, אבל עדיין..תיירות..כסף.. אם לא עלה ירוק. כל מפלגה שמסרבת בכל תוקף לחוקים ותפיסת עולם דתית (דוסים).
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים שלום - חראבטחון - חראכלכלה - חראחינוך - חראמשק - חראכפיה דתית - חרא הכל חרא, תביאו לפחות לעשן בשקט - עלה ירוק!
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים eXploZionמה עדיף? ביבי? הוא יותר גרוע ואפילו לא מתבייש בזה, הוא דואג לחברים העשירים שלו במסווה שהוא עוזר לענייםמשאל עם לפני כל הסכם שלום? זה סירוס הממשלה, למה בוחרים ממשלה אם עושים משאל עם?
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים כשהממשלה עושה דברים בניגוד למצע הפוליטי שהיא נבחרה על פיו אז יש צורך במשאל עם (ע"ע "ההתנתקות")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.