עבור לתוכן

Vmod ל6600GT, הושלם!

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה איך תבטל את ה-vmod תמחק את הגרפיט עם עפרון?אני רציני

• תגובות 62
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שיוריד את המוד?

אה ופותח הת'רד תבדוק שהספק שלך עובד במתחים והוא יציב..

פורסם
  • מחבר

יציב יציב,

ראה חתימה,

מה זה POT MOD?

עם פוטנציומטר? גם אני , אז מה זה VMOD?

עשית לזכרונות? יש לך PCI-E או AGP?

פורסם

רגע gigabot על אילו תדרים אתה עובד עכשיו לזכרון ולליבה?ועל איזה מתח לליבה אתה עומד?

ואם במקרה הוא כן רוצה להוריד אז זה אפשרי כי לי יש את הכרטיס שהביאו במדריך לעשיית vmod עיפרון וזה דיי קל ..אני רוצה לנסות בעצמי אז בגלל זה אני שואל איך להוריד את זה

עפרון נשמע לי מגוחך

פורסם
  • מחבר

להוריד את המוד הזה פשוט עובר עם אלכוהול על זה וזהו למרות שאני די בטוח שלא יעזור לך העיפרון ניסיתי לא עבד

אני בינתיים הפסקתי עם זה החזרתי לסטוק הכל, יש לי ארטיפקטים אחרי 600 מה שלא מוצא חן בעיני לא משנה כמה מתח, הטמפ' בסדר ,

בהתחשב שהחיישן בליבה.

פורסם

למה שלא יעבוד כמו שהבנתי ברוב המקרים זה עובד..ויש לי גם את הכרטיס שעליו הדגימו תעניין

אגב למה לא הבאת תוצאות של בנצ'ים ועל איזה תדר הזכרון שלך!!!?

פורסם
  • מחבר

היה על 1230 אמרתי הורדתי את הOC בגלל ארטיפקטים לא מוסברים..

פורסם

השתמשת בעיפרון שהמליצו עליו?וכמה עלה הוולטמטר שלך אגב?או שזה מולטימטר זה לא משנה

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג כמה עלה אבל הוא עולה בסביבות 50 שקל משהו דומה, זה כל עיפרון, בדקתי מוליכות היה עשיתי את המוד לא קרה כלום..

פורסם

איך אתה יודע שלא קרה כלום?את המדידות עשית עם הכרטיס בחוץ נכון לא מחובר לשום דבר?

פורסם
  • מחבר

ואיך בדיוק אני אמדוד מתח אם אין מתח?

לא, הלחמתי כבל שנוח לי לגשת אליו בזמן פעולה

פורסם

בשביל למדוד התנגדות לא צריך מתח יותר נכון לא צריך שהכרטיס יהיה מחובר וזה מה שאתה בודק בעצם...

במצב idle הליבה אמורה לקבל מתח של 1.24?ובמצב 3d 1.4 בסטוק? או שיותר?

ואיך אפשר למדוד את המתח בזמן פעולה של המחשב בלי להלחים כלום?

פורסם
  • מחבר

אהה התכוונת ניגודיות אז כן, לא מדדתי ניגודיות מדדתי מתח וכלום לא השנה עם עיפרון,

אני לא יודע כמה ב2D אבל ב3D 1.4

בזמן פעולה אמרת שיש לך כרטיס כמו במדריך אז פשוט תגע עם החוט האדום (מהמולטימטר) בנקודה של ה GPU MESURE ועם השחור בכל - במחשב

לא משנה איזה חוט שחור אפילו מהספק..

פורסם

אוקי

עשית וולט מוד,סבבה.

איפה המרקים???

פורסם

אהה התכוונת ניגודיות אז כן, לא מדדתי ניגודיות מדדתי מתח וכלום לא השנה עם עיפרון,

אני לא יודע כמה ב2D אבל ב3D 1.4

בזמן פעולה אמרת שיש לך כרטיס כמו במדריך אז פשוט תגע עם החוט האדום (מהמולטימטר) בנקודה של ה GPU MESURE ועם השחור בכל - במחשב

לא משנה איזה חוט שחור אפילו מהספק..

ה gpu measure הוא מתחת לכרטיס איך אני יגיע לשם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים