עבור לתוכן

שאלות - צריבה ושימוש בנגן MP3

Featured Replies

פורסם

הי

לא ידעתי לגמרי באיזה פורום לשים את זה אז שמתי את זה כאן.

1. לאחרונה רכשתי נגן MP3 ג'נרי עם יכולת ליריקס, אבל אין לי מושג איך להשתמש בליריקס. (יש לי קובץ DOC עם מילות השירים)

2. יש לי צורב 3440 NEC A ואני משתמש בתוכנת הצריבה NERO 7 ULTRA, אבל כאשר אני מנסה לצרוב סרטים (בפורמט AVI, שצולמו במצלמת וידאו) אני מקבל הודעה שהדיסק קטן מדי. הסרטים הם בגודל של 690-740 מגה והדיסקים בגודל 700 מגה, אבל אפילו את הסרטים הקטנים יותר אני לא מצליח לצרוב. (אני משתמש ב"MAKE VIDEO CD" של נרו, שלמיטב ידיעתי צורב בפורמט VCD) מישהו יכול לעזור לי?

תודה מראש.

פורסם

תשובה ל-2:

למה אתה צורב את הסרט, סתם בשביל גיבוי או בשביל לראות אותו ב-DVD?

אם זה סתם בשביל גיבוי, או שה-DVD שלך קורא DivX, אז אתה פשוט צריך לצרוב את הקובץ כ-Data, ולא כ-VCD.

אם אתה רוצה לצרוב כך שתוכל לראות את הסרט ב-DVD שאינו קורא DivX, אז צריך להמיר ל-VCD, ואז כבר לא חשוב הגודל של הקובץ המקורי, אלא רק האורך שלו. VCD באיכות נורמלית (VCD הוא גם ככה באיכות גרועה...) יכול להכיל סרט של 70 דקות. יש אפשרות להוריד את האיכות וכך להכניס יותר דקות.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

1. איך אפשר להוריד את האיכות?

2. האם אפשר לצרוב שני סרטי AVI על דיסק DVD אחד כך שמכשיר הDVD יוכל להפעיל אותו? (פשוט חבל לי לבזבז דיסק של DVD שעולה הרבה כסף על סרט ששוקל כמו דיסק רגיל.)

תודה מראש.

פורסם

1. כשאתה פותח את ה-nero burning rom, תבחר לצרוב Super Video CD. בטאב הראשון יש אופציה להוריד את האיכות.

2. כמובן, ב-nerovision express (עורך ה-DVD של נרו) אפשר לשים כמה סרטים שרוצים... אם הם יתפסו יותר מדי מקום על הדיסק (יותר משעתיים), הוא יוריד את האיכות אוטומטית (הוא ישאל אותך אם אתה מסכים כמובן).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים