עבור לתוכן

ה GIGABYTE 6600GT 256MB שלי חם מאוד- דיברתי עם הטכנאי בחנות, מה אתם אומרים?

Featured Replies

פורסם

ב IDLE 60-70, במאמץ 80-90.

1: האם יכול להיות בגלל שיש לי ספק 400W של CODEGEN כמו שהטכנאי טוען(ואם כן, נניח ואני אקנה ספק 500W BRAND האם זה ישפר לי את הביצועים בגדול?

2: האם רצוי שאני אחבר איזה כבל מולקס לכרטיס או משהו בסגנון?

תודה מראש לכל העונים

פורסם

יש לי בדיוק אותו כרטיס וגם לי היתה בעיה של טמפ'.

קודם כל אל תקשיב לטכנאי הזה הוא רק מנסה להוציא ממך כסף, לספק אין שום קשר לטמפטורה או לביצועים.

הפתרון הוא פשוט להחליף את הקירור של הכרטיס כמו שאני עשיתי. לי יש את ה-V1 של Thermalight והכרטיס עומד על 43 מעלות במנוחה ן-59 במאמץ. (3DMark).

הקירור הספציפי הזה עולה באיזור ה-250 ש"ח אבל יש עוד המון מוצרים רק תבדוק בפורומים.

בקשר לביצועים: אחרי שיהיה לך קירור טוב תעשה אוברקלוקינג. אני עשיתי והכרטיס עומד על ליבה: 597 Mhz

זכרונות: 1120 Ghz.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

ג'יגה בייט ידועים בקירורי סטוק על הפנים

תחליף קירור ושים לב אם שמו משחה טרמית

יש לי תחושה טובה שלו

אחרי 2 כרטיסים של ג'יגה בייט שבדקתי ולא היה להם משחה

פורסם

אין ממש מצב שקירור הגיע מהחברה בלי משחה/מדבקה טרמית..(אפילו טיפה..)

וגיגהביט ידועים בקירורים לא הכי טובים בעולם אבל עדיין לא צריך להגיע לטמפ' כזאת..

תבדוק תסירקולציה אצלך במארז..

וכמובן שתחבר את המולקס מהספק לחיבור חשמל בכרטיס..

פורסם
  • מחבר

ג'יגה בייט ידועים בקירורי סטוק על הפנים

תחליף קירור ושים לב אם שמו משחה טרמית

יש לי תחושה טובה שלו

אחרי 2 כרטיסים של ג'יגה בייט שבדקתי ולא היה להם משחה

אני מציין מראש שאני לא מבין בזה כל כך , אבל:

התסכלתי על הכרטיס וראיתי שעל הכרטיס משני הצדדים יש HEAT SINK מחוברים בכבל מתכת ונזה נראה לי די מקרר תראו לינק(למרות שרואים רק צד אחד ולא רואים את החיבור, http://www.ngrcomputers.za.net/popup_image.php?pID=2095.

1: האם בכל זאת במידה ואני אחליף אני אראה שיפור בטמפרטורה?

2: אין מצב שהטכנאי צודק שהוא אומר ש 400W לא מספק לו מספיק חשמל? הרי אחרי הכל יש לי מעבד 4200+ כפול ליבה , זה לא מכביד על הספק?

3: איפה לעזעזל החיבור מולקס על הכרטיס?

שוב, תודה מראש.

פורסם

אוקיי, דבר ראשון, יש לך מעבד 4200 כפול ליבה ו 6600GT? עם כל הכבוד, זה לא בדיוק חכם :S

2- ספק לא בדיוק משנה בעניין

3- מולקס מאחורה, חיבור 4 פינים גדול

קשה לפספס

פורסם

הספק שלך גינרי...

ואתה מריץ עליו מערכת של 6500+++????

תחליף דחוף ספק אבל לא למה שהתכנאי שלך מציע!!!הוא מנסה לנצל אותך בכך שהוא מוכר לך ספקים גרועים וגינרים!

.

בקשר לביצועים: אחרי שיהיה לך קירור טוב תעשה אוברקלוקינג. אני עשיתי והכרטיס עומד על ליבה: 597 Mhz

זכרונות: 1120 Ghz.

בהצלחה  :xyxthumbs:

כמה אתה מקבל ב- 3dmark 05??

פורסם
  • מחבר

אוקיי, דבר ראשון, יש לך מעבד 4200 כפול ליבה ו 6600GT? עם כל הכבוד, זה לא בדיוק חכם :S

2- ספק לא בדיוק משנה בעניין

3- מולקס מאחורה, חיבור 4 פינים גדול

קשה לפספס

לגבי הדבר הראשון שכתבת- זו לא בדיוק ביקורת בונה, משהו כמו במידה והיית קונה XXXX במקום ה YYYY שקנית היית משיג ביצועים טובים יותר, אתה לא חושב? למרות שבאמת שזה כבר משנה כי זה בדיעבד....

הספק שלך גינרי...

ואתה מריץ עליו מערכת של 6500+++????

תחליף דחוף ספק אבל לא למה שהתכנאי שלך מציע!!!הוא מנסה לנצל אותך בכך שהוא מוכר לך ספקים גרועים וגינרים!כמה אתה מקבל ב- 3dmark 05??

שוב אני שואל: 1: סבבה נניח החלפתי, מה ישתנה ?

2: 3DMARK 2005- קיבלתי 4137. מה אתה אומר?

פורסם

זה לא קשור לספק וגם אם הספק לא מספיק חזק אין לזה שום קשר להתחממות הכרטיס

גם לי יש 6600GT וזאת פשוט ליבה חמה הפיתרון הטוב ביותר הוא להחליף קירור

הייתי ממליץ את הV1 אבל הוא יקר אתה יכול להשתמש בזלמן VF700 שגם לו יש ביצועים מעולים

זה באמת מעבד שצורך דיי הרבה חשמל ואם תחליט להחליף את הספק בכל מקרה אל תיקח את מה שהתכנאי מציע לך אלא HEC

פורסם

טוב Silky תקשיב טוב.

1. אין שום קשר בין חום של כרטיס לספק. אם בא לך להחליף תחליף אבל אל תצפה לראות שינוי בחום.

2. לי יש את אותו כרטיס ששמת בתמונה, כי לא ממש אמרת איזה דגם יש לך בדיוק וגם אין לך מפרט מעודכן ואני אומר לך באחריות (נבדק עם התמיכה של GIGABYTE) ש 80-90 מעלות זה נורמלי והכרטיס מתוכנן לעבוד כך. גם מעל 100 מעלות. נכון זה לא נשמע טוב אבל בכל זאת הם נותנים 3 שנים אחריות אז הם בטח יודעים מה הם עושים.

5. GIGABYTE לא "ידועים" בקירור דפוק, זה קירור פאסיבי בכוונה לאוהבי שקט (וחום), וזה לא חוכמה להשוותו לשום קירור אקטיבי.

3. אין חיבור מולקס לכרטיס אז תפסיק לחפש. הכרטיס ניזון ממתח הסלוט בלבד (בהנחה ויש לך כרטיס כמו שלי)

4. אל תרוץ להחליף קירור ושטויות כי זה יסיים לך את האחריות אלה אם כן אתה OCer מתלהב (זה לא מילה גסה).

לסיכום אתה יכול להמשיך לעבוד ככה ולא לדאוג (לפחות 3 שנים) רק תדאג שבפנים לא נוגעים כבלי מתח או אחרים בכרטיס ובגוף קירור.

אם זה ממש מציק לך אתה יכול להתקין בתוך המארז (או בצד, אבל זה כבר ממש מוד) מאוורר רגיל שיזרוק אויר על הכרטיש ישירות וככה תוריד את החום ב 15-20 מעלות לפחות.

פורסם

^^^^^^

מחזק כל מילה שנאמרה מעלי.

אין שום פסול בטמפרטורות האלו, אבל תמיד אפשר לשפר ולהחליף.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל אני מבין את הבנאדם.

גם אותי היה מטריד לדעת שיש חלק במערכת שלי שאני יכול לשים עליו פלטה ולהכין חביתה.

מצד שני, הכרטיסים של ג'יגבייט אכן מתחממים וזה ידוע, והתוצאה שלו ב 3dmark אכן טובה (נובע מהמעבד המפלצתי?)

אבל גם ראיתי שה 6600GT 256 מגה עדיין חלש מה X800GT שלי. אני שמח.

אני במקומך הייתי שם מאוורר במארז בצד בשביל להרגיע את הטמפ', ואולי להחליף ספק, למשהו כמו HEC 400 וואט, שיהיה אמין אבל לא יקר

פורסם

יש אפשרות להתקין על הצד האחורי של הגוף קירור מאוורר 80mm או משהו כזה, או שיש צורך באיזשהו אילתור?

Gigabyte GV-NX66T256D

פורסם
  • מחבר

תקלטו, שיחקתי עכשיו איזה חצי שעה בCALL OF DUTY 2 אחרי זה הסתכלתי גם ב EVEREST וגם בתוכנה של הכרטיס וראיתי את הסנסור מצביע על 101 מעלות!

טירוף של דבר, והכי מצחיק שכתוב בתוכנה שאם זה עובר את ה 150 מעלות אז זה יאט את הכרטיס.....

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח...

הכרטיס הזה בנוי לטמפ' גבוהות, אל תתרגש מ80-90 מעלות אחי, יום קיץ יבוא ותקבל חום מה110-120 מעלות שתראה... כל עוד יש לך אחריות ואתה לא עושה OC הכל סבבה...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים