פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים Borgברחת לבית משפט לתביעות קטנותאבל יש דרך הרבה יותר פשוטה - המועצה לצרכנות
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים מחבר Borg ברחת לבית משפט לתביעות קטנות אבל יש דרך הרבה יותר פשוטה - המועצה לצרכנות אפשר יותר פרטים..
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אפשר יותר פרטים.. יש גוף של משרד התמ"ת שנקרא המועצה לצרכנות ותפקידה הוא לטפל במקרים של הטעייה בפרסום, רמאות וכו'
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים יש גוף של משרד התמ"ת שנקרא המועצה לצרכנות ותפקידה הוא לטפל במקרים של הטעייה בפרסום, רמאות וכו'המועצה לצרכנות זה לא הגוף הזה שפועל ללא מנכ"ל כבר יותר מחצי שנה מכיוון שהמנכלי"ת האחרונה התפטרה בגלל שלטענתה התקציב שמוקצה לאירגון הזה לא מאפשר לו לפעול בכלל וחברי הכנסת מעלים כל הזמן חוקים שנועדו לקצץ במעט הסמכויות שעוד נותרו לאירגון בכדי לפייס את בעלי ההון שתורמים למסע הבחירות שלהם?לא נראה לי...
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אני לא מבין על מה הוויכוח קודם כל שינסה לקבל מעבד חלופי וניראה מה יקרה אני חושב שיש לו סיכוי סביר לקבל מעבד חלופי מקביל או פיצוי כספי בערך של המעבד שלו וזה במיקרה שהחנות באמת שלחה תמעבד ליבואן כי בארץ ישראל לא כל החנויות ישרות וזה שאמר שיפצו אחד שיש לו מעבד מיתקופת היורה במעבד חדש יותר+מיפרט שלם :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים אם הבטיחו לו מעבד דומה אין סיבה שיתנו לו כסף(שהרי לא כדאי לו). הוא יכול להתעקש על מעבד.
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים המועצה לצרכנות זה לא הגוף הזה שפועל ללא מנכ"ל כבר יותר מחצי שנה מכיוון שהמנכלי"ת האחרונה התפטרה בגלל שלטענתה התקציב שמוקצה לאירגון הזה לא מאפשר לו לפעול בכלל וחברי הכנסת מעלים כל הזמן חוקים שנועדו לקצץ במעט הסמכויות שעוד נותרו לאירגון בכדי לפייס את בעלי ההון שתורמים למסע הבחירות שלהם?לא נראה לי...יכול מאוד להיותאני פשוט לא שמעתי שום דבר על זה ??? ???
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים יכול מאוד להיותאני פשוט לא שמעתי שום דבר על זה ??? ???מה ששאלתי היתה שאלה רטורית...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.