פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים כן בתמונות האלה היא רק ניראת רגילה בטלוויזיה רואים שהיא גפרורה עקומה אני לא יתפלא אם אתה בחור בודד ואומלל אם כולם מכוערות, אז מי יפה? אולי שתגדל תבין... http://www.theplace.ru/archive/natalie_portman/img/hypesp258_Portman_Natalie-Vadukul-VogueIT_02_04.jpg
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים כנראה שהוא כבר לא יבין! כי לפי הפרופיל שלו הוא בן 27 אבל לפי איך שהוא כותב הייתי נותן לו 12 :
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים קודם כל אמרתי שהבחורות הכי יפות שראיתי לא מפורסמות וחוץ מיזה אמרתי גם שאליסה סילברסטון מהקליפים של אירוסמית מאוד יפהובקשר לבחור בודד זה עדיף מלהיות חובב אנורקסיות מעשנות ולחשוב שהן יפות תיפתח קופסת גפרורים ותחשוב שאתה רואה ים כוסיותודבר אחרון תשחד אותי בתמונות של אליסה מהקליפים של אירוסמית ואני ישקר שפורטמן יפה וסקסית
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים תבדילו בין סקסית ליפה.לדוגמא קייט מוס יפה, אבל לא מהכוסיות. אני מגדיר כוסיות כיותר גוף מאשר פנים.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים תבדילו בין סקסית ליפה.לדוגמא קייט מוס יפה, אבל לא מהכוסיות. אני מגדיר כוסיות כיותר גוף מאשר פנים.נכון אבל לא רק מי שכוסית רוב הסיכוים שהיא סקסית עם פנים יפות וגם חיה אבל נכון שמסתכלים בעיקר על הגוף
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים ובקשר לבחור בודד זה עדיף מלהיות חובב אנורקסיות מעשנותאז אתה מודה?ובקשר לנטלי, היא די מלאה בגוף (פעם אחרונה שראיתי אותה), רק הפנים שלה נראות רזות.אבל נכון שמסתכלים בעיקר על הגוףאני לא.פנים יותר חשוב לדעתי.גוף טוב יש כמעט לכל אחת היום.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים תגידו ראים דוד תופז איזה דפוקים יש תחרות איזה אישה אחי יפה אבל סמו לי מזה לא קשורותאגם רודברג, מירי בוהדנה,....וסמו איזה אחת לא קשורה לחיים חחחחח
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אז אתה מודה? ובקשר לנטלי, היא די מלאה בגוף (פעם אחרונה שראיתי אותה), רק הפנים שלה נראות רזות.אני לא. פנים יותר חשוב לדעתי. גוף טוב יש כמעט לכל אחת היום. מה אתה רוצה קלטות ? ולמה אתה לא מראה תמונות של אליסה בקליפים של ארוסמית אמרתי לך שאני מוכן להגיד שנטלי יפה בתרומה ואין לי כח לחפש בגוגל תנו לעם את אליסה בקליפים של אירוסמית ביגלל שהי זקנה לקח לי הרבה זמן לימצוא תמונות נורמליות טוב זה מה שמצאתי בקליפים של אירוסמית היא ניראת הרבה יותר טוב אבל זה היה בתקופת היורה אין מה לעשות ביגלל שהיא זקנה כבר לקח לי הרבה זמן לימצוא 2 תמונות נורמליות שלה-
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.