עבור לתוכן

היום שציפינו הגיע.... Sygate Firewall מת

Featured Replies

פורסם

מזה NOD32 סליחה על הבורות :-\

Google>NOD32

מה כל כך קשה

הנה האתר של החברה

www.nod32.com

וכמו שאמרו זה אנטי וירוס

• תגובות 75
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לשאול אסור?

הרי בגוגול אפשר למצוא מידע על כרטיסי מסך וכל החרא שצריך לדעת אז למה לגלוש בפורומים? אהה  :kopfpatsch:

אם אתה חכם מספיק תבין למה אני מתכוון

פורסם

לשאול אסור?

הרי בגוגול אפשר למצוא מידע על כרטיסי מסך וכל החרא שצריך לדעת אז למה לגלוש בפורומים? אהה :kopfpatsch:

מבין אתה פשוט רוצה משהו קצר ולעניין

:xyxthumbs:

פורסם

לשאול אסור?- לא אנחנו חיים במדינה דיקטטורית שכחת :behead::lol:

הרי בגוגול אפשר למצוא מידע על כרטיסי מסך וכל החרא שצריך לדעת אז למה לגלוש בפורומים? אהה :kopfpatsch:

כן גם לי בדרך כלל אין כוח לחיפוש אני פשוט שואל בפורום ויש הרבה דברים שמטעים למשל פעם חשבתי שFX זה רק סידרה של מעבדים בגלל התמונות שמצאתי בGOOGLE לא ידעתי שיש גם סידרת כרטיסי מסך של FX וכדומה..

לכן תמיד טוב לשאול..

פורסם

אם כבר פורום דיקטוטרי חחח לא אסור לדבר על זה אהה אמרת דעה שלך לא מתאים לעשר אנשים מה שאתה אומר באן בום חחחחח לרוב זה ככה :s07: :s07:

פורסם

אם כבר פורום דיקטוטרי חחח לא אסור לדבר על זה אהה אמרת דעה שלך לא מתאים לעשר אנשים מה שאתה אומר באן בום חחחחח לרוב זה ככה :s07: :s07:

הכל בסדר ? בכל מקרה, אם אין לך משהו חכם לתרום, עדיף שלא תגיד כלום.

פורסם

סך הלכ זה ככה תראה אמרתי פעם דעה שלא מתאימה לרוב הפורום שאני לא רוצה להתייגס וואלה חבל על הזמן אחרי עשר דקות תקפו אותי בפורומים אחרים ובפרטי וואי כולה מה אמרתי דעה שלי :s07: :s07:

פורסם

סך הלכ זה ככה תראה אמרתי פעם דעה שלא מתאימה לרוב הפורום שאני לא רוצה להתייגס וואלה חבל על הזמן אחרי עשר דקות תקפו אותי בפורומים אחרים ובפרטי וואי כולה מה אמרתי דעה שלי :s07: :s07:

א. מה הקשר לדיון הזה ? (ראה סעיף ב)

ב. אם יש לך בעיה, אתה מוזמן להפסיק להיות בפורום.

ג. רוב הסיכויים שאם מישהו לא מכיר אותך, בלי קשר לפורום, סתם ברחוב, גם יגבש דעה שלילית לגביך (בגלל שאתה לא רוצה)

פורסם

לא רוצה כלום תקרא ת התגובה לנפי התגובה הלא קשורה שלי ותבין למה כתבתי את זה :kopfpatsch:

פורסם

מזה NOD32 סליחה על הבורות  :-\

האנטי-וירוס הכי טוב שיש! :xyxthumbs:

פורסם

אז כדאי לקנות את ZoneAlarm Pro 6 או לא

אני רוצה לקנות פיירוול חדש ויש לי התלבטות

מה כדאי???

והאם כל פעם שאני אכנס לשרת אני אצטרך לפתוח פורט בפיירוול?!?!

פורסם

לא, ברגע שאתה מגדיר לFirewall לאפשר תנועת מידע לתוכנה\פורט\IP מסויים הוא שומר את ההגדרה ומאפשר אותה בכל פעם

שיש בקשה לתנועה (ואותו דבר עם חסימה)

פורסם

איזה גרסא של ZoneAlarm היא רק של פיירוול וכמה אמור לשקול ההתקנה?

כי pro 6 זה עם אנטי וירוס

וסקריוטי 6 זה עם אנטי ספייר+פייירווך+אנטי וירוס

ואני רוצה רק פיירווול

פורסם

גירסאת zap6 לא מכילה אנטיוירוס

אז כדאי לקנות את ZoneAlarm Pro 6 או לא

אני רוצה לקנות פיירוול חדש ויש לי התלבטות

מה כדאי???

או zap או outpost , שניהם מעולים.

פורסם

ל-ZoneAlarm Pro 6 אין Anti-Virus. יש לו Anti-Spyware.

אם אתה רוצה, אז אתה יכול לבטל את ה-Anti-Spyware, אבל זו תכונה טובה שלא זוללת משאבים, כך שרצוי להשאיר אותה גם אם יש לך Anti-Adware.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים