עבור לתוכן

פריוקט GTO2+SILENCER, תמונות, מידע וסיכום.

Featured Replies

פורסם

XTPE" הניק שלך כבר יישן

תשנה למשהו יותר מודרני כמו

"gto2@540/590"

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד, הייתי בטוח שניתן להגיע עם הקירור הזה לטמפ' הרבה יותר נמוכות ( כמו שלפחות טוענים שניתן להגיע עם הזלמן ).

הכרטיס טופס שני סלוטים ?

אלופים אלו מנעה  :bash: מעניין שגם לי הם עשו את אותו תרגיל בדיוק לאחר שבטלתי הזמנה ובצעתי אחרת הם לבסוף הביאו לי מוצרים שכלל לא הזמנתי...איתי הם גמרו ( סתם מעצבן לראות שגם לאחרים זה קורה ), למה לא לקחת לבסוף את מה שהזמנת ?...הזלמן  :kopfpatsch:

ביקשתי מהם שישלחו לפה שליח מטעמם שיביא את החדש וייקח את הסיילנסר אבל החוצפנים ביקשו ממני לשלוח להם את זה בדואר ושאני ישלם משלוח ויחכה עוד שבוע וחצי עד שכל התהליך יושלם

פורסם

חבל שככה נראה השרות שלהם :s07: את הסיפור שלי עדיין לא גמרתי איתם !

טוב להבא נחשוב טוב טוב אם בכלל ארכוש מהם משהו...הבעיה שרק להם בזמנו היה את ה GTO2 ,בושה וחרפה לחברה כזאת :kopfpatsch:

פורסם

גם אני הזמנתי מהם משהו אני לא יגיד מה זה הפתעה אני מכווה שלא יעשו בעיות בטלפון הם נישמעים נחמדים מאוד :xyxthumbs:

פורסם

שמישו יוריד לו את ה :xyxthumbs: מהאפשרויות .. %$$#@!!11

פורסם

Red Shark - קודם כל, הדיון ננעל שכן עברת במכוון על חוק פורום שאומר שאין להביע דיעה על חנות. לא מעניין אותי מה עשו לך או מה לא עשו לך, אם יש לך בעיה איתם אתה מוזמן לתבוע אותם בבית המשפט המחוזי, העובדה שעברת על חוק פורום ביודעין מקנה לך: 1) אזהרה שנייה מתוך שלוש, 2) נעילת הדיון.

חשבת שלא מקבלים דוח על דוח? טעית :) - על ספאם מיותר [שתי תגובות בעמוד 2 של הדיון] אתה מקבל אזהרה שלישית מתוך שלוש. מזל טוב, העונש יחכה לך ביציאה מהפורום.

kobibo - מילא היית לפחות מתייחס לנושא הדיון אבל גם אתה עברת על אותו חוק ביודעין. אזהרה שנייה מתוך שלוש.

גם אתה חשבת כנראה שלא מקבלים דוח על דוח. על ספאם מיותר גם אתה מקבל אזהרה שלישית מתוך שלוש. מזל טוב, העונש יחכה לך ביציאה מהפורום.

tamir.fri - אזהרה ראשונה מתוך שלוש. סיבה: ספאם מיותר.

Vatos-Locos - הבחור כבר קיבל את העונש שלו אחרי שצבר 3 אזהרות מדיון אחר. אך אל דאגה, העונש יוארך בגלל הודעת ספאם מיותרת זו.

TYCOONMAN - אזהרה ראשונה מתוך שלוש. סיבה: ספאם מיותר.

XTPE - אזהרה שלישית מתוך שלוש. סיבה: ספאם מיותר. מזל טוב, כמו Red Shark.

asdasdasd - אזהרה שנייה מתוך שלוש. סיבה: ספאם מיותר.

eli asus - אזהרה ראשונה מתוך שלוש. סיבה: ספאם מיותר.

נ.ב.

אם תמשיך להספים את הפורום עם אייקון ה-:xyxthumbs: שלך אני אומר לך כאן ועכשיו שעל כל פעם שתשתמש בו תקבל אזהרה על ספאם! - די, נמאס, הבנו שיש לך משהו מיוחד לאייקון הזה אבל נגמרה המסיבה. לא צריכים להוסיף לכל תגובה את האייקון הזה [או כל אייקון אחר אם תחליט להתקע על אייקון אחר].

Amit.Z - אזהרה שלישית מתוך שלוש. סיבה: ספאם מיותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים