עבור לתוכן

פריוקט GTO2+SILENCER, תמונות, מידע וסיכום.

Featured Replies

פורסם

אוקיי, אז לאחר שנועה הביאו לי ספק אחר מאשר זה שביקשתי, חייבו אותי עליו ב70 שקל יותר מאשר מחירו בחנות, הביאו לי סמוראי מה"תצוגה" עם דפקט קל בדלת שנאלצתי לסדר בדרכים לא קונבנציונליות, סיננו לי את האימיילים הרבים ששלחתי להם מכיוון שלא היה להם מה להגיד והם ידעו שהם יצאו לא בסדר, עכשיו הגיע מעשה הצדקה החמישי - הם שלחו לי סיילנסר 5 במקום הVF700CU שהזמנתי לאחר שביטלתי את ההזמנה של הסיילנסר כשבועיים לפני ואפילו רשום באתר: "בוטלה העסקה".

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed:

התקשרתי, אמרו לי לשלוח להם את זה בדואר ולחכות כמובן עוד איזה שבוע עד שזה יגיע אליהם, והם ישלחו לי את הזלמן. זובי.

טוב, בידיעה שקיבלתי קירור נחות, בעיקר בקירור זכרונות הכרטיס, פשטתי את הסיילנסר מהעטיפה שלו בעצבים  :pissed: והרכבתי אותו על הGTO2 שלי שנקנה גם הוא מהם, לאחר שלא טרחו לציין באתר שזה LITE RETAIL, ואני, כאחד שציפיתי לדיסק עם ה4 משחקים מתוכם אני יכול לבחור אחד, מעט התאכזבתי  :'(, אבל זה כבר עניין אחר  :)

תמונות מההרכבה:

מימין לשמאל:

קירור הסטוק המושפל, צמר גפן, מברגון קטנטן לשני הברגים המיקרוסקופים שמחברים את הלוחית מתכת הקטנה, אלכוהול 70 אחוז שלא עמדתי בדחף העז וטעמתי קלות, מיותר להזכיר שהרגשתי כמו חיים צינוביץ' - השרוף  :smile1: אההה ואיך שכחתי, הכרטיס העירום.

imag00013el.jpg

YAY, האגודל שלי מפורסם, וגם השעון שקיבלתי מהמבצע של התפוצ'יפס  :lol:  :lol:  :lol:

imag00085dd.jpg

מבריק כמו התחת האשכנזי של עדי אשכנזי  :xyxthumbs:

imag00095uc.jpg

מרוב טיפשותי שכחתי לצלם את הכרטיס עם הקירור סטוק. אני רוצה לציין שהסיילנסר פשוט ענקקקקקק במידותיו, פי 2 באורך ופי 2.5 בערך ברוחב מהקירור סטוק. קירור יפה תואר אם יורשה לי לומר (ויורשה לי  ;D ) , חרישי כמעט לחלוטין גם ב100 אחוז.

התקנה קלילה ביותר, ואפילו כיפית  :cool2:

אז ככה, עם קירור סטוק:

הגעתי לאוברקלוק של 550 ליבה ו590 זכרונות, על טמפרטורה 68 מעלות במאמץ (בימים קרירים אלו).

עם הסיילנסר:

הגעתי לאוברקלוק של 570 ו600 זכרונות, על טמפרטורה 56 מעלות במאמץ. (בימים קרירים אלו, אלא מה?).

בדיקת הארטיפקטים ויציבות נעשתה על ידי התוכנה ATI TRAY TOOLS, הנחתי לכרטיס לרוץ 15 דקות ופרשתי לארוחה קלה. כשחזרתי, שום ארטיפקט, אבל מעבר למהירויות האלו התוכנה אכן מוצאת. חשוב לציין שלא השתמשתי בATI TOOL כמו שרבים אחרים משתמשים עקב העובדה שהיא הוכיחה לי שהיא לא אמינה כמו ATI TRAY TOOLS, אשר מצאה לי ארטיפקטים שATI TOOL לא מצאה באותם מהירויות שעון.

כמובן שהרכיבים עצמם יכלו להמשיך עוד מבחינת טמפרטורה, אבל הם הגיעו לגבול שלהם אני מעריך.

מיותר להזכיר שאני מרוצה לחלוטין.

הנחתי את היד מאחורי ה"אגזוז" שלו ויוצא אוויר חמים ונעים  ;D שמח ומאושר אני שאוויר זה הוגלה מחלל המארז אל חלל החדר  ;D

3DMARK05:

silencer4vu.jpg

לסיכום, אחלה ביצועים, מרעיש כמו מטוס קרבבבבבב..... שעדיין נח לו על נושאת המטוסים עם מנוע כבוי  :yelclap:

עריכה:

אני יודע שאסור להעביר ביקורת על חנויות, אבל זה פשוט עבר כבר כל ביקורת, תרתי משמע  :smile1:

פורסם

לסיכום, אחלה ביצועים, מרעיש כמו מטוס קרבבבבבב..... שעדיין נח לו על נושאת המטוסים עם מנוע כבוי :yelclap:

אהבתי.... :lol:

לי יש סילנסר 6 שמונח בצד (מעניין לדעת מה ההבדל בין כל הREV) ניתן לו מחר בדיקה על יבש, נראה מה הרעש שלו

פורסם
  • מחבר

אהבתי....  :lol:

לי יש סילנסר 6 שמונח בצד (מעניין לדעת מה ההבדל בין כל הREV) ניתן לו מחר בדיקה על יבש, נראה מה הרעש שלו

ההבדלים בין כל הREVS זה תיקון רעשים, בהתחלה היה בסיילנסרים רעשים של קליקים כאלו מציקים ותקנו את זה, עכשיו יש (למעשה אין) רעש של סווש סווש שלא שומעים אלא אם מצמידים את האוזן לכרטיס...

עוד תיקון זה השטח מגע של הפדים עם הצ'יפים למיניהם... וזהו בגדול

פורסם

נחמד מאוד, הייתי בטוח שניתן להגיע עם הקירור הזה לטמפ' הרבה יותר נמוכות ( כמו שלפחות טוענים שניתן להגיע עם הזלמן ).

הכרטיס טופס שני סלוטים ?

אוקיי, אז לאחר שנועה הביאו לי ספק אחר מאשר זה שביקשתי
מכיוון שלא היה להם מה להגיד והם ידעו שהם יצאו לא בסדר, עכשיו הגיע מעשה הצדקה החמישי - הם שלחו לי סיילנסר 5 במקום הVF700CU שהזמנתי לאחר שביטלתי את ההזמנה של הסיילנסר כשבועיים לפני ואפילו רשום באתר: "בוטלה העסקה".

אלופים אלו מנעה  :bash: מעניין שגם לי הם עשו את אותו תרגיל בדיוק לאחר שבטלתי הזמנה ובצעתי אחרת הם לבסוף הביאו לי מוצרים שכלל לא הזמנתי...איתי הם גמרו ( סתם מעצבן לראות שגם לאחרים זה קורה ), למה לא לקחת לבסוף את מה שהזמנת ?...הזלמן  :kopfpatsch:

פורסם

אגב, למה העדפת את הVF על הסיילנסר?

פורסם

בתור אחד שלא אוהב רעש נשאר לי רק לשבח את הסיילנסר. הוא לא מרעיש בכלל ;D

מה שכן מרעיש אצלי אלו הם 4 מאווררים של 120 במארז ו2 של 80... :'(

פורסם

יפה. :yelclap:

פורסם
  • מחבר

עדכון, הרצתי שוב בדיקת ארטיפקטים והוא מצא קצת משום מה אז הורדתי ב3 ליבה וב3 זכרונות, ונתתי לו לרוץ חצי שעה בATT, לא מצא כלום.

פורסם

...אלכוהול 70 אחוז שלא עמדתי בדחף העז וטעמתי קלות, מיותר להזכיר שהרגשתי כמו חיים צינוביץ' - השרוף...

יש לך מזל שיצאת בשלום, כי אם היית שותה קצת יותר היית עיוור היום. זה לא האלכוהול שאתה מכיר, זה אלכוהול שונה במקצת שבכמות מזערית יכול לגרום לעיוורון

מבריק כמו התחת האשכנזי של עדי אשכנזי :xyxthumbs:

היא לא אשכנזיה :screwy:, כבר הראו את הציצים שלה אחרי ההגדלה??

פורסם
  • מחבר

...אלכוהול 70 אחוז שלא עמדתי בדחף העז וטעמתי קלות, מיותר להזכיר שהרגשתי כמו חיים צינוביץ' - השרוף...

יש לך מזל שיצאת בשלום, כי אם היית שותה קצת יותר היית עיוור היום. זה לא האלכוהול שאתה מכיר, זה אלכוהול שונה במקצת שבכמות מזערית יכול לגרום לעיוורון

OMG :o :o :o :o :o :o :o :o מה עוורון ? כולה שמתי על האצבע וליקקתי קלות, זה לא שלגמתי איזה שלוק מהבקבוק

מבריק כמו התחת האשכנזי של עדי אשכנזי

היא לא אשכנזיה , כבר הראו את הציצים שלה אחרי ההגדלה??

היא לא ?

והיא לא עשתה הגדלה בסוף ;D

פורסם

אני דפקתי שלוק מכוסית קטנה של 80 ומשהו אחוז, העיניים שלי התחרפנו לשניה (הרגשתי כאילו אני פוזל) אבל אחרי דקה לא מרגישים כלום...

(ביקשתי משכן שלי אלכוהול לנקות את ההיטסינק, ואחרי חצי שעה בערך הוא מזג לי לכוס קטנה ולא קישרתי בינהם חשבתי הוא מוזג לי לשתות...)

פורסם

איזה שטויות! אתנול מעוור...וזה בכלל סוג אחר של כהל.

לי יש 96.6 אחוז אלכוהול וזה אלכוהול לשתיה. פשוט זה עשוי מחיטה במקום במתפוחי אדמה וככה בתהליך התסיסה אפשר להגיע לאחוזים גבוההים יותר.

וזה לא קשור לאחוזי אלכוהול העיוורן. פשוט את ה 96 אחוז לא שותים נקי אלה חייבים למהול אחרת זה הורס תקיבה.

אלכוהול רפואי - אין לי מושג אבל זה לא מעוור בטוח.

פורסם

(ביקשתי משכן שלי אלכוהול לנקות את ההיטסינק, ואחרי חצי שעה בערך הוא מזג לי לכוס קטנה ולא קישרתי בינהם חשבתי הוא מוזג לי לשתות...)

:lol:

פורסם
  • מחבר

אני דפקתי שלוק מכוסית קטנה של 80 ומשהו אחוז, העיניים שלי התחרפנו לשניה (הרגשתי כאילו אני פוזל) אבל אחרי דקה לא מרגישים כלום...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים