עבור לתוכן

קירור לכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

איפה אפשר לקנות את ה fatal1ty fs7

תודה!

• תגובות 37
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איפה אפשר לקנות את ה fatal1ty fs7

תודה!

הסיילנסר עדיף מאשר הזלמן

פורסם

אני בארה"ב אז איפה אני יכול לקנות את הסיילנסר

אם תוכל לתת לי את הדגם הנכון בשבילי?

חוץ מזה האם זה בלאגן להרכיב אותו פשוט אף פעם לא עשיתי את זה , אם תוכל לתת לי לינק ללהרכבה של זה זה יהי מצוין כי אני לא רוצה לקנות משהו שאני לא אוכל להשתמש בו

תודה רבה

פורסם

אני בארה"ב אז איפה אני יכול לקנות את הסיילנסר

אם תוכל לתת לי את הדגם הנכון בשבילי?

חוץ מזה האם זה בלאגן להרכיב אותו פשוט אף פעם לא עשיתי את זה , אם תוכל לתת לי לינק ללהרכבה של זה זה יהי מצוין כי אני לא רוצה לקנות משהו שאני לא אוכל להשתמש בו

תודה רבה

תכתוב מה הדגם המדוייק של הכרטיס מסך שלך ואם הוא AGP או PCI-E.

פורסם

7800gt  pci-e

pny

פורסם

מהטוב ביותר אל ההכי פחות טוב לפי סדר:

THERMALRIGHT V1

ZALMAN FATAL1TY FS7

ZALMAN VF700CU

Glacialtech Northpole 1000

Arctic Cooling Silencers Series

פורסם

are you sure that the THERMALRIGHT V1 is the right one for 7800gt i have read in the internet that he doesn't fit the 7800gt

thank you

פורסם

are you sure that the THERMALRIGHT V1 is the right one for 7800gt  i have read in the internet that he doesn't fit the 7800gt

thank you

לא, הוא לא מתאים לו.... אל תחליף ל7800GT קירור לדעתי... תחליף לו כשתעשה לו אוברקלוק עוד שנה וחצי בערך מינימום ואז יהיו קירורים יותר טובים בשוק

פורסם

thank you very much this is the advice that i needed

by the way  i am looking for a 120 mm fan with led  and most importent quiet  can you plz suggest something

thank you.

פורסם

thank you very much this is the advice that i needed

by the way  i am looking for a 120 mm fan with led  and most importent quiet  can you plz suggest something

thank you.

לא יכול להמליץ לך על מאווררים למארז, אני אחד שקונה רק ג'נריים :smile1: :smile1: :smile1:

פורסם
  • מחבר

תגידו קירורים  האלו באים גם על הזכרונות של הכרטיס??

?????

פורסם

אלו זכרונות DDR3, עם קירור תוכל לסחוט מהם אולי עוד כמה Mhz ב OC, אין בזה צורך, זה זניח.

DDR3 כמעט ולא מתחממים בשביל צורך בקירור.

מהטוב ביותר אל ההכי פחות טוב לפי סדר:

THERMALRIGHT V1

ZALMAN FATAL1TY FS7

ZALMAN VF700CU

Glacialtech Northpole 1000

Arctic Cooling Silencers Series

אל תשכח את הרעש. הסיילנסר לא עושה רעש כלל ומוציא את האויר החם החוצה, לעומת השאר שצריכים סירקולציה טובה במארז ומרעישים, חלקם אפילו מאוד.

פורסם

הסיילנסר יותר טוב מהזלמן..

פורסם

מבחינת ביצועים הסיילנסר ממש לא יותר טוב מהזלמן

הזלמן עם סירקולציה טובה יכול ליהיות אחד הקירורים הטובים והוא בלי שום קשר אחד הטובים

ה fatal1ty בדיוק כמו הזלמן רק יותר סל"ד מה שאומר שהוא עוד יותר חזק

פורסם

אם אתם בקטע של מחשב חרישי לחלוטין לכו על Glacialtech Northpole 1000, מרעיש פחות מהסיילנסר ומקרר באותה רמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים