פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אני בארה"ב אז איפה אני יכול לקנות את הסיילנסראם תוכל לתת לי את הדגם הנכון בשבילי?חוץ מזה האם זה בלאגן להרכיב אותו פשוט אף פעם לא עשיתי את זה , אם תוכל לתת לי לינק ללהרכבה של זה זה יהי מצוין כי אני לא רוצה לקנות משהו שאני לא אוכל להשתמש בו תודה רבה
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים אני בארה"ב אז איפה אני יכול לקנות את הסיילנסראם תוכל לתת לי את הדגם הנכון בשבילי?חוץ מזה האם זה בלאגן להרכיב אותו פשוט אף פעם לא עשיתי את זה , אם תוכל לתת לי לינק ללהרכבה של זה זה יהי מצוין כי אני לא רוצה לקנות משהו שאני לא אוכל להשתמש בו תודה רבה תכתוב מה הדגם המדוייק של הכרטיס מסך שלך ואם הוא AGP או PCI-E.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים מהטוב ביותר אל ההכי פחות טוב לפי סדר:THERMALRIGHT V1ZALMAN FATAL1TY FS7ZALMAN VF700CUGlacialtech Northpole 1000Arctic Cooling Silencers Series
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים are you sure that the THERMALRIGHT V1 is the right one for 7800gt i have read in the internet that he doesn't fit the 7800gtthank you
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים are you sure that the THERMALRIGHT V1 is the right one for 7800gt i have read in the internet that he doesn't fit the 7800gtthank you לא, הוא לא מתאים לו.... אל תחליף ל7800GT קירור לדעתי... תחליף לו כשתעשה לו אוברקלוק עוד שנה וחצי בערך מינימום ואז יהיו קירורים יותר טובים בשוק
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים thank you very much this is the advice that i needed by the way i am looking for a 120 mm fan with led and most importent quiet can you plz suggest somethingthank you.
פורסם 2005 בנובמבר 2420 שנים thank you very much this is the advice that i needed by the way i am looking for a 120 mm fan with led and most importent quiet can you plz suggest something thank you. לא יכול להמליץ לך על מאווררים למארז, אני אחד שקונה רק ג'נריים :smile1:
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אלו זכרונות DDR3, עם קירור תוכל לסחוט מהם אולי עוד כמה Mhz ב OC, אין בזה צורך, זה זניח.DDR3 כמעט ולא מתחממים בשביל צורך בקירור.מהטוב ביותר אל ההכי פחות טוב לפי סדר:THERMALRIGHT V1ZALMAN FATAL1TY FS7ZALMAN VF700CUGlacialtech Northpole 1000Arctic Cooling Silencers Seriesאל תשכח את הרעש. הסיילנסר לא עושה רעש כלל ומוציא את האויר החם החוצה, לעומת השאר שצריכים סירקולציה טובה במארז ומרעישים, חלקם אפילו מאוד.
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים מבחינת ביצועים הסיילנסר ממש לא יותר טוב מהזלמןהזלמן עם סירקולציה טובה יכול ליהיות אחד הקירורים הטובים והוא בלי שום קשר אחד הטוביםה fatal1ty בדיוק כמו הזלמן רק יותר סל"ד מה שאומר שהוא עוד יותר חזק
פורסם 2005 בנובמבר 2520 שנים אם אתם בקטע של מחשב חרישי לחלוטין לכו על Glacialtech Northpole 1000, מרעיש פחות מהסיילנסר ומקרר באותה רמה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.