עבור לתוכן

ממש פרויקט, יום הולדת = 1000 שקל בערך, מה לקנות???

Featured Replies

פורסם

או קיי שרדתי עוד שנה בלי למות :yelclap: :yelclap: :yelclap: ועכשיו הגיעה הזמן שאנשים יתנו לי כסף בשביל שאני אקנה לעצמי דברים שיעשו אותי שמח ליומיים!!!

אז קדימה חברה. תחשבו שיש משהו כמו 1500 שקל פנויים. מה לעשות?

אתם יכולים להסתכל בצד ימין על "מפרט מחשב" בשביל לראות מה יש לי.

אבל זה בגדול:

AMD Athlon +3200 64bit

1GB DDRAM

SAPPHIRE X800GTO2

KN8 ULTRA

חשבתי על מערכת קירור מים... אבל עכשיו אני לא בטוח... אני רוצה לצנן את המחשב... בעיקר את הכרטיס מסך כדי להגיעה איתו לאובר קלוק גדול יותר מ500 זיכרון על 500 ליבה

אבל מה נראה לכם? מה כדי מאיפה וכמה?

פורסם

1500 שקל בשביל מערכת קירור מיים ל-X800 ?

אני במקומך הייתי משנה את הכותרת.. במקום: "1000 שקל בערך, מה לקנות??" תכתוב: "1000 שקל בערך, איך לבזבז ללא שום מטרה אמיתית..." ::)

פורסם
  • מחבר

1500 שקל בשביל מערכת קירור מיים ל-X800 ?

אני במקומך הייתי משנה את הכותרת.. במקום: "1000 שקל בערך, מה לקנות??" תכתוב: "1000 שקל בערך, איך לבזבז ללא שום מטרה אמיתית..." ::)

או קיי לא הבנת נכון... אני חשבתי על מערכת קירור מים לכל המחשבץץץ אולי של קורסאיר לא רק! לכרטיס מסך... לכרטיס מסך הייתי קונה משהו אחר... אני רציתי רעיונות

פורסם

הנקודה היא שהמחשב שלך (כולו) חזק מאוד, ואני לא רואה שום טעם להוציא כלכך הרבה כסף למטרת אוברקלוק - אלא אם כמובן אתה עושה את זה בשביל התחביב שבעניין, אבל באופן מעשי זה לא יתן לך שום הבדל משמעותי, בטח שלא כזה ששווה 1,500 שקל..

פורסם

אפשר להרכיב הכל

1500 מספיק לקירור טוב מאוד

השאלה מה בדיוק אתה רוצה להשיג?

איזה ידע יש לך?

פרטים...

פורסם

באמת כדאי שתשקיע במשהו אחר. אולי מסך אחר, או מקלדת ועכבר, או רמקולים.

פורסם
  • מחבר

או קיי... ידע יש לי... לא יודע איך בדיוק אני יכול להגדיר אותו אבל יש לי ידע... וידע שאין לי אני יכול לרכוש מאוד מהר.

בכל אופן יש לי מעכרת סראונד 5.1 ממש טובה כרגע. ולכן אני לא רוצה רמקולים. עכבר יש לי את MX1000 אז עכבר אני לא צריך... ומקלדת... שלי לא ממש מפריעה לי.

האאא... לכן אני באמת מסתכל על זה בגדול... כל רעיון שיש לכם... איזה שידרוג כן הייתם עושים למחשב כמו שלי ב1500 שקל?

פורסם

בעיות על עשירים.

אני לא יכול להשיג 100 שקל בשביל לקנות מלחם וכמה לדים ולך יש 1500 ,מערכת סראונד, עכבר של 500 שקל ומחשב של 6000.

אולי תוכל להשתיק את המחשב? (החלפת מאווררים, קירור ומגנון השקטה לדיסק הקשיח ואולי גוף קירור חדש)

אולי להחליף מארז

למה שלא תעשה אוברקלוקינג או מודינג למחשב?

פורסם

אני היתי מציע לך שתשים את הכסף בצד ב-2006 יצאו כמה דברים חדשים ואז תחשוב מה לעשות עים הכסף כי באמת יש לך אחלה מחשב אחי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אני היתי מציע לך שתשים את הכסף בצד ב-2006 יצאו כמה דברים חדשים ואז תחשוב מה לעשות עים הכסף כי באמת יש לך אחלה מחשב אחי :xyxthumbs:

תודה רבה דבר ראשון!

ונראה לי שאתה צודק... רב תודות לך!

פורסם

אז אפשר לנעול את הדיון? ::)

לאיפה אתה רוצה שהוא יתגלגל? שכל אחד יציע לך משהו אחר? :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים