פורסם 2005 בדצמבר 819 שנים לכל אלו שיש בעיה בת'רד הזה ... הנה הפתרון כפי שהצעתי בעבר בתרד אחד http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=155406.0 פשוט תוסיפו usepmtimer / לקובץ BOOT INI ספרו לנו איך זה פתר את הבעיה
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים ואיפה הקובץ הזה נמצא? מצאתי לא משנה...אבל עכשיו לאיפה להוסיף את הפקודה?[boot loader]timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect /NoExecute=OptIn???
פורסם 2005 בדצמבר 919 שנים בשורה התחתונה כפרמט נוסף.משהו כמו :timeout=30default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS[operating systems]multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer צריך ליישר את הפסקה הנל לשמאל ע"מ לשחזר את המבנה המקורי של הטקסטהשורה התחתונה הינה ארוכה וגולשת זה צריך להיות הכל בשורה אחת !
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר ב ROOT של הדיסק שממנו אתה עושה BOOT של מ"ה .איך אני יכול לשנות את זה עם זה על הדיסק?ותראו מה מצאתיhttp://forums.obsidianent.com/lofiversion/index.php?t37699.html(אני עידכנתי את הביוס וזה לא עזר..)
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים אני חושב שאת כל הנושא הזה צריך להכניס ב STICK כי אני חייב לציין שזה עזר ממש !... ותחלס לא חשבתי בכלל שזו תיהיה הבעיה !... ace11 תודה!! :yelclap:
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים ספר את זה לכל החוכמולוגים שהתנצחו איתי על הנושא המסויים הזה בת'רדים השונים בפורום של האתר . כולם ניגחו אותי, אתה היחיד שניסה את זה בפועל. כולם רק דיברו על תאוריות וניסו לשלול את ההצעה שלי מבלי שבכלל ניסו אותה בחלק מהמקרים הת'רד שפתחתי בנושא הועבר לאיזה פורום צדדי בטענה שהוא לא שייך בחלק אחר אמרו שאני מנסה להתחכם ולא תורם לידע של החברים כאן ... והכל על אותה הצעה שהצעתי לך בת'רד הנוכחי מסתבר שיש כאן לא מעט אנשים עקשנים ונעולי מחשבה בכל אופן , אני שמח שהצלחתי לעזור לך לפחות. יש כאן הרבה משתמשים עם DUAL CORE שסובלים מבעיה כזו ולא יודעים שהפתרון מונח בפשטות לפניהם .
פורסם 2005 בדצמבר 1019 שנים מחבר למה רק אצלי שום דבר לא עוזר... (((( פירמטתי והוספתי לקובץ את מה שאמרת ועדיין half life 2 פועל אצלי יותר מהר ממה שצריך לעבודד... למה?!? זה מה שרשום אצלי בקובץ (אחרי שהוספתי) [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect /usepmtimer
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים אבל מישהו יכול לנסות את העצה שלי: לשים את המשחק על הרזולוציה הכי גבוה+AA&AF הכי גבוהים+HIGH QUALITY והכל הכי גבוה ואני רציני לגמרי... בבקשה מישהו יכול לנסות? זה רק יעזור לו אם זה יפעל
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים אבל מישהו יכול לנסות את העצה שלי: לשים את המשחק על הרזולוציה הכי גבוה+AA&AF הכי גבוהים+HIGH QUALITY והכל הכי גבוה ואני רציני לגמרי... בבקשה מישהו יכול לנסות? זה רק יעזור לו אם זה יפעל המשחק ירוץ עם תקיעות, אבל עדיין יותר מהר ממה שהוא אמור לרוץ. לכל משחק יש "שעון" משלו, במקרים הנ"ל, השעון הזה רץ בדיוק פי 2 יותר ממה שהוא אמור לרוץ. כך שמספיק עם השטויות ועם הספאם.
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מחבר אני רוצה לנסות לעדכן ביוס שוב, אולי זה יעזור לי...איזה ביוס אני צריך להוריד מפה?http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_download_us.jsp?PRODUCT_ID=3612&CATEGORY_TYPE=LP&INDEX_TYPE=null&STATUS_FLAG=A&SITE=USואיך עדיף להתקין..?
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים כבר פתחת 2 ת'דרים על זה וכל אחד כמעט 10 עמודים תנסה אולי בפורום אחר מישהו יודע אם אתה לא מקבל תשובה במקום אחד אולי תקבל אחת במקום אחר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.