עבור לתוכן

להתראות חברים

Featured Replies

פורסם

מה הם כבר יכולים לעשות? להעיף אותך מהפורומים?

מוחקים קוקיס, מתנתקים מהאינטרנט ומתחברים שוב, עושים אימייל חדש ורושמים משתמש חדש.

כבר הועפתי מהפורום, ולמעשה אני "עדיין מועף" אני חושב. אבל אל תתפסו אותי על המילה.

פורסם

ההודעה שלך יותר מרגשת מהפוסט המקורי של טייקון,

ילדים שלא נגמרות להם השאלות אף פעם, זה ממש לא נקרא ספאמרים. - כמובן שלא, אבל זה בא בעסקת חבילה

שאתה מדבר על ילדונים ועל ספאמרים, אל תתנשא ותזכור מאיפה כל אחד התחיל, ואיפה אתה עומד כרגע (רמז סמוי? תתחיל לפרוק אם משהו יושב לך על הלב), יפה לכתוב הודעות מרגשות ועמוקות שאולי המטרה שלהם זה להתחנף,

אבל סך הכל אתה מדבר על האיכותיים ומי שמעלה את הרף, ופה דווקא לטייקון יש תפקיד חזק, הוא ואחרים שמו את ישראל על המפה יותר מפעם אחת.

עם כל הכבוד לכולם, גם למתחילים וגם למקצוענים, אני לא חושב שמישהו פה מעל החוק, גם לא המודרים.

יש חוקים, שלפי דעתי אולי קצת נוקשים אבל הגיוניים לגמרי, ומי שלא רוצה להיות כפוף אליהם, שלא יהיה פה בכלל.

חבל מאוד שיש אנשים שבמקום להתמקד בנושא הפורום, מתמקדים בפורום עצמו, יש לי המון כבוד לטייקון ואחרים וחבל לי לראות אותם עוזבים (בדרמטיות) בגלל סיבות אידיוטיות.

עריכה:

אגב חשוב לי מאוד לציין שנכון שהחוקים פה נוקשים יותר מרוב הפורומים בארהב, אבל זה בגלל שפה יש קהילה הרבה הרבה יותר בעייתית, ובשביל להתקרב לאיכות ולרמה של הפורומים בארהב צריך להחזיק את הקהילה פה ממש קצר, אז סך הכל אם אתם בעד איכות ורמה גבוהה, אז החוקים הם בשבילכם ולא לרעתכם.

לא אמרתי כלום בקשר לחוקים ולמה שהולך פה -ולפי דעתי צריך להעניש יותר בחומרה אפילו.

ולהודעה שמתחתי (cain_not_abel), ששששש.......

פורסם

יופי איך אני עכשיו יגיב לעריכה...?

זה ממש לא בא בעסקת חבילה, כל משתמש מקצועי שיש היום התחיל מהמון שאלות קטנות ומטופשות, ככה לומדים...

אין פה שום רמז סמוי, לא אני ולא אתה משתמשים בעייתיים אבל יש לנו עוד המווווןןןן מה ללמוד, אז אין סיבה להתנשא על אף אחד.

והעריכה נועדה לכל מי שבוכה על החוקים, לא משהו שאתה אמרת.

פורסם

אהה אוקיי .. חמוד אתה

;)

פורסם

עמית חושב שבמקום הרבה אנשים של הרבה רעיונות שיביאו ליצירתיות מוגברת הרבה יותר,

צריך "להרוג" משתמשים שלא עוקבים אחרי הקוד החברתי שנוצר פה.

ככה יהיו אלף משתמשים בפורום עם אותה דעה בדיוק, בלי התווכחיות ובלי תעיות.

תהרוג אותי, אבל נראה לי שככה סטלין חשב.

פורסם

מי בכלל מדבר פה על דעה?

מדברים פה על חוקים

פורסם

ממש לא איכפת לי שיהיו פה אנשים שלא תורמים כי תבין, בהתחלה הם נגיד באים במצב של אפס ידע ועם הזמן הם צוברים ידע ויכולים לעזור לאחרים -זה טוב.

אבל, משתמשים שבאים בלי ידע וסתם גוררים ת'רדים לספאם - זה לא טוב ואותם צריך להעניש.

ההשוואה לסטאלין היתה מעניינת, תודה ::)

פורסם

שלום חבר. חבל שעוד חבר איכותי עוזב. איש שהביא כבוד לקהילית האוברקלוקרים הישראלית. חבל.... :'(

פורסם

שלום חבר :hi:

פורסם

שלום חבר :hi:

חבל שאתה עוזב... :-\

פורסם

are you ppl ok ?!

this thread is so mushy, it can be a whole season of sex in the city.

פורסם

27ahgeeez.jpg

אני לא מבין מה פה לא מובן.

יש חוקים בפורום הזה. אתה התלוננת על מישהו ש"מחקה" אותך כי יש לו כינוי דומה לשלך (WTF?!) ועשית את זה על גבי הפורום, למרות שמדיניות הפורום אומרת במפורש שהודעות כאלה - מקומן לא בפורום אלא בפניה פרטית לבן אדם האחראי על הנושא (במקרה שלך - נועם, אחראי צוות המודרייטורים).

מדיניות הפורום גם קובעת במפורש שכל הודעה כזאת תינעל ללא הודעה מוקדמת תוך קישור לת'רד המסביר את מדיניות הפורום. וכך בדיוק נעשה גם במקרה שלך.

זה שבחרת להיעלב, לקחת את זה אישית, או לחשוב שמישהו פה מזלזל בך ו\או סותם לך פיות ו\או מפעיל דיקטטורה ו\או WHATEVER - זאת כבר באמת אך ורק בעיה שלך.. אני לא יודע, אולי יש לך בעיה של דימוי עצמי נמוך.. אני באמת לא מצליח לחשוב על סיבה שבגללה החלטת ש-"עושה רושם שכל מה שאני כותב באתר הזה מצונזר נמחק או ננעל".

בכל אופן, רצית פרידה מרגשת? הנה, קיבלת. תהנה.. 3 עמודים דביקים ומרגשים.

איך ידידי ה-GOAT אמר:

this thread is so mushy, it can be a whole season of sex in the city.

והנה הודעת פרידה קטנה ודביקה ממני:

forum_suicide.jpg

ולנושא אחר לגמרי,

כבר הועפתי מהפורום, ולמעשה אני "עדיין מועף" אני חושב. אבל אל תתפסו אותי על המילה.

זה בסדר, חברים, עכשיו אתם יכולים לתפוס אותו במילה.

פורסם

מר טייקון היקר,

באתר זה [בניגוד לאתרים אחרים שאתה חבר בהם כאן] יש מדיניות נוקשה מאוד כנגד כל מי שאינו מקפיד על חוקים בסיסיים של פורומים ושל קהילה שמטרתם לשמור על רמה גבוהה. אם אינך מסוגל לפעול לפי חוקים אלו, כנראה שאין לך מקום איתנו.

כמו-כן, אני חושב שכדאי שתפסיק לאיים, שבזה שאתה וחברך אליאור [אני לא מבין מדוע הכנסת את ליאור קופרה למשוואה שכן הוא עדיין מגיב כאן] עוזבים הקהילה תהיה פחות טובה כי לא יהיו אוברקלוקרים טובים. אז אולי הגיע הזמן שאפתח לכולם כאן את העיניים ואספר לחבריך בפורום את האמת.

אנשים, מר טייקון החליט לעזוב את הקהילה ברעש ובצילצולים לא כי "התלבשנו" עליו חס וחלילה [מה שבהחלט לא עשינו. איננו מחפשים אף אחד.] אלא כי הוא מרגיש שהוא מעל החוקים, מעל כולם וכן,כן גם יותר טוב מכם ולכן מותר לו לעבור על חוקי הפורום ולצפות שלא ייענש. אז מה אתם אומרים? אתה עדיין חושבים שהוא חבר טוב שלכם? - אני יודע שאם אני הייתי חבר שלו הייתי חושב פעמיים.

עושה רושם שזה חוזר על עצמו, אנשים עוברים על חוקי הפורום על ימין ועל שמאל ואחרי שמצנזרים אותם, מוחקים להם דיונים ו/או הודעות ומענישים אותם על הפרת חוקי הפורום הם כועסים, מאיימים לעזוב לאתרים אחרים ואף מלכלכים עלינו ועליכם! באתרים אחרים. ואתם יודעים מה מצחיק? שכשהם אומרים משהו רע עלינו ועליכם משתמשים שם שגולשים גם פה אומרים להם גם שם שמגיע להם העונש כי הם עברו על החוקים פעם אחר פעם.

הקהילה הזו היא אתם, החמרנו את החוקים כי רובכם ביקשתם ודרשתם זאת - מי שמקומו לא כאן לא יהיה כאן, בין אם זה מרצונו או שלא. אין פה דיקטטורה, יש פה חוקים כמו במדינת חוק. זה הכול. מי שמקפיד לשמור על החוקים אין לו מה לדאוג. בדיוק כמוכם גם אני מקפיד על החוקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים