עבור לתוכן

61 מעלות במאמץ ?! עם ביג טייפון ! לעזאזל מה עושים?

Featured Replies

פורסם

61 מעלות במאמץ ?! עם ביג טייפון ! לעזאזל מה עושים?

יש לי P4 3GHZ 2MB

מאמץ..קידוד סרט הטמפ' מגיע ל 59-61 בלי לזוז כל משך הקידוד שזה 25 דקות...

במנוחה 38-44 מעלות

לי נראה שלא מרחו משחה טרמית מספיק לא ?!!?! או שאולי אני צריך להוסיף עוד מאווררים למחשב.... ?

יש לי רק אחד מקדימה שמכניס אוויר....... בעעעע ואחד חלש מאחורה שאמור להוציאאבל אני רואה שאין לו כוחחחחחחח

יש מצב שאני יוסיף עוד אחד שמכניס ועוד 2 שממוצאים והכל יסתדר?!?!

פורסם

1. לא מרחת טוב משחה .

2. אין לך סירקולציה ב-כ-ל-ל במארז.

או 1

או 2

או שניהם ביחד.

פורסם

יש לי בעיה דומה .. רק שלי יש מאוורר פחות טוב מהטייפון והטמפרטורות מגיעות ל80 במאמץ ..

אולי זה בעיה בקריאת הטמפרטורה של הסנסורים או דפאקה בביוס .. :(

אממ .. אני אלך שבוע הבא לחנות ליד הבית שיבדקו לי את המעבד והלוח אם .. :(

פורסם
  • מחבר

מאחורה אפשר לשים 120

ומקדימה עוד 80

אפשר גם לשים איפה שהכרטיס מסך שיוצא משם זה טוב נכון?.. יש לי שם פתח איורור........הכוונה על הדלתשל המארז

פורסם

אני אלך שבוע הבא לחנות ליד הבית שיבדקו לי את המעבד והלוח אם .. :(

80 מעלות תשים יד על ההיטסטים תיבדוק..

פורסם

80 מעלות תשים יד על ההיטסטים תיבדוק..

עוד מעט אני אפעיל איזה תוכנה שתאמץ קצת את המעבד .. שתסחוט אותו .. אני אפתח את הדלת ואשים את היד על ההיטסיק של המעבד ואראה ..

אני אמור לקבל כוויה אם זה 80 מעלות ? אם כן אז לא נורא .. ככה לפחות אני אדע ..

ואם אני לא אקבל כוויה .. זה אומר שהקריאה של הסנסורים לא טובה ?

פורסם

המאורר של הטיייפון קרוב לדלת? יש לך ביכלל חור בדלת?

כי כניראה הוא ניחנק

פורסם

המאורר של הטיייפון קרוב לדלת? יש לך ביכלל חור בדלת?

כי כניראה הוא ניחנק

לפי מה שהבנתי אין לו בדלת ... היא כנראה אטומה ..

פורסם

לי נראה שלא מרחו משחה טרמית מספיק לא ?!!?! או שאולי אני צריך להוסיף עוד מאווררים למחשב.... ?

מי הרכיב לך את הקירור? אתה? חבר? טכנאים בחנות?

סיפור קצר: אחי הלך לחנות, קנה קירור חדש למעבד, שילם על הרכבה, הוא חוזר הבייתה והמחשב נתקע כל כמה זמן. המחשב חזר לחנות והם כמובן טענו שזה לא קשור אליהם ושננסה להתקין מערכת הפעלה מחדש. נקצר את הסיפור - בסוף מסתבר שהטכנאי המנוסה שלהם (שלוקח הרבה כסף עבור הרכבות) הרכיב את הקירור לא טוב והמעבד היה מתחמם. תאמין לי, במזל הוא לא נשרף.

אז אם אתה או מישהו שאתה יכול להעזר בו מבין בדברים האלה - שים משחה טרמית טובה ותוודא שהקירור יושב כמו שצריך ותראה מה קורה.

פורסם

גם לי זה היה תשים משחה טרמית (ממליץ על ARCTIC SILVER 5 ) בפשטות שזה ניתן להעשות לבד היום...אין מה ללכת לחנות מעפנה שתעשה לך את זה לא טוב! סתכל במדריך באתר ותראה כמה זה פשוט! לי זה הוריד 25-30 מעלות

פורסם
  • מחבר

יש לי חורים מול הביג טייפון

אין לי מאוררים שמוצאים אוויר ... :\ יש לי אחד מקדימה שמכנס אוויר לכייון הארדיסק  80 (מה שקיבלתי עם המארז) ואולי בגלל זה כל החום שהביג טייפון מקרר ומוציא מהמעבד נשאר בתוך המארז וחם שם נורא :\ בע

אני הרכבתי תקירור \ אולי לא שמתי משחה מספיק ?~! אי אפשר לדעת שמתי שחבה מכובדת ....

יש לי עדיין את השקית של המשחה שקיבלתי עם הקירור עצמו , צריך לשים את כל השקית של המשחה? ככה אני לא התבלבל בכמות וישים בדיוק

ועם איזה חומר אני יוריד אתה המחשה הקודמת במידה ואני רוצה להחליף תמשחה הקיימת? ומאיפהנ אפשר לקנות?

ומריחת המישחה ... נכנסתי למדריך באתר

זאת התמונה של המעבד

אצלי במעבד אין באמצע במרכז תנקודה השחורה הזאת...... והמעבד לא דומה לזה ..

אז איך אני אמור למרוח על כל המעבד ?(שזה לא נראה לי ) או בהגיון כמו שהיה בפעם הראשונה שפירקתי תקירור סטוק ראיתי צורת עיגול של מריחה בשיכבה אחידה?!

HOW.jpg

P1010132.JPG

פורסם

תביא תמונה של המעבד עם המשחה הטרמית אני אגיד לך אם זה בסדר או לא..

פורסם
  • מחבר

חיברתי 120 מאחרוה מוציא ויש לי 2 מקדימה שמכניסים 80

טמפ' עכשיו בין 46-51 במאמץ 38 בעבודה רגילה איסיקו מסנגר ומשחקים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים